Προς το περιεχόμενο

εξτρα πωλήσεις

elisto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδία έχω ένα eshop me 250 προιόντα στον χώρο της υγείας και ομορφίας,ψαχνω ένα επιπλέον πολυκαταστημα για να βάλω τα προιόντα μου σαν επιπλέον όπως κανει το eshop στο pathfinder......υπάρχει κάποιο αντιστοιχο δωρεάν

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ----------

παιδία βρήκα το 24.net για να καταχωρησω τα προιόντα μου,ομως βλέπω ότι λεει αντιστρογη μετρηση ημερων 90 ημέρες,

η ερωτηση μου είναι ότι μετά από 90 ημέρες τα προιόντα θα χθου΄ν και θα θέλω να υτα καταχωρησω πάλι από την αρχή.............

ευχαριστώ

Δημοσ.

ναι γέμισες το 24net.gr (έτσι είναι το σωστό όνομα) με τα προϊόντα σου, άλλα δεν πειράζει αυτός είναι και ο σκοπός του άλλωστε.

Ως προς το ερώτημα σου η απάντηση είναι ότι, το 24net.gr είναι site με μικρές αγγελίες και επομένως υπάρχει πάντοτε ημερομηνία λήξης μιας αγγελίας. Αυτό γίνεται για να μην "γεμίζει" το site με αγγελίες που απο ένα σημείο και μετά δεν εξυπηρετούν (πχ τι νόημα μπορεί να έχει μια αγγελία πώλησης ενός κινητού που καταχωρήθηκε πριν 3 χρόνια;;; το κινητό πλέον είναι .... προς απόσυρση!!)

Δημοσ.

Καλησπέρα, δες και το ricardo.gr. Έχει τσαμπαντάν τέλος ταξινόμησης και χωρίς τεκμήρια, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...