Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σύνδεση στο internet από φορητό που έχει θύρα USB μόνο.

George1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Θέλω να φέρω τον φορητό υπολογιστή μου στη σχολή για να συνδέομαι στο internet. Από οτι είδα το καλώδιο που φέρει η πρίζα στη σχολή μου είναι για καλώδια τα οποία πηγαίνουν σε κάρτες ethernet. Ο φορητός υπολογιστής μου όμως επειδή είναι παλιός δεν έχει θύρα για σύνδεση καλωδίου τέτοιου αλλά μόνο με σύνδεση USB. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό ?

Δημοσ.
Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό:

http://technoshop.gr/product_info.php?products_id=7316

Δεν γνωρίζω βέβαια πόσο καλό είναι,δεν μου έχει τύχει να λειτουργήσω κανένα. Είσαι πάντως σίγουρος ότι δεν έχει LAN ο φορητός; Περίεργο μου φαίνεται...

Τετοιο adaptor χρησιμοποιω κ εγω....προς το παρον καλά δουλευει....αν και καποιες φορές εμφανίζεται ένα περιοδικό ψιλοκόλλημα των windows σαν να μην το σηκώνει η usb .Τέλοςπαντων μπορει να ειναι σκάρτο αυτό που αγόρασα,πάντως κάτι τέτοιο θες

Δημοσ.
Τετοιο adaptor χρησιμοποιω κ εγω....προς το παρον καλά δουλευει....αν και καποιες φορές εμφανίζεται ένα περιοδικό ψιλοκόλλημα των windows σαν να μην το σηκώνει η usb .Τέλοςπαντων μπορει να ειναι σκάρτο αυτό που αγόρασα,πάντως κάτι τέτοιο θες

Δεν νομίζω ότι φταίει ο αντάπτοράς σου, η USB σύνδεση φταίει. Γενικά η USB "μπουκώνει" όταν έχεις ταυτόχρονο upload και download. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στα ADSL USB modems :P.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...