tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ονομαστικα παντως μπορει καποιος απο τους υποστηριχτες των vista να αναφερει και καποιους απο τους λογους για τους οποιος πρεπει κανεις να τα προτιμησει? Γιατι δεν κανεις την ιδια ερωτηση αλλα για τα 7..? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:16 ---------- Τί δηλαδή; Να πληρώσει για δύο άδειες χρήσης μέσα σε ένα έτος... ; Μια θα πληρωσει.....[τα vista θα τα βαλει ετοιμα ενεργοποιημενα..(σπασμενα)..:lol:)]
j11h Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ποιο σταθερα, χωρις μπλε οθονες απο το πουθεναπολυ πιο αποκρισιμα στο Multitasking πιο ασφαλη αν και αυτο ειναι κυριως μελημα του χρηστη εχω ξεχασει format (1.5 χρονος εγκατασταση υπερφορτωμενη σε laptop)και defragment Η ουσια ειναι οτι νιωθεις το συστημα να ρολαρει Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με ολα.
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Εάν θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, τα Linux έχουν τα πάντα. Δεν θα ελεγα τα παντα..θα ελεγα ...λιγο απ'ολα.!Πιο σωστα νομιζω...
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ποιο σταθερα, χωρις μπλε οθονες απο το πουθεναπολυ πιο αποκρισιμα στο Multitasking πιο ασφαλη αν και αυτο ειναι κυριως μελημα του χρηστη εχω ξεχασει format (1.5 χρονος εγκατασταση υπερφορτωμενη σε laptop)και defragment Ολα τα παραπανω ισχυουν και στην δικια μου περιπτωση με τα σερβερ. Γιατι δεν κανεις την ιδια ερωτηση αλλα για τα 7..? Ειχα σκοπο να επεκταθω και σε αυτα αφου ακουγα πρωτα για τα vista, αλλα εστω, τι εχουν να προσφερουν τα 7?
disqualified Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με ολα. πασο, παω εξω αρκετα ειπα για τα vista σημερα αλλα πες που δε συμφωνεις να ακουστουν και τα ασχημα απο τη δικη σου πλευρα παντως το μονο σιγουρο therock ειναι οτι αυτο που προσφερουν τα vista και τα 7 στη συνεχεια ειναι ενα συγχρονο λειτουργικο φτιαγμενο για multitasking. Τωρα αν θες server συμφωνω αν σε βολευουν κρατησε τα
j11h Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ΟΕιχα σκοπο να επεκταθω και σε αυτα αφου ακουγα πρωτα για τα vista, αλλα εστω, τι εχουν να προσφερουν τα 7? Στασου να βγουνε πρωτα να τα δουμε κι εμεις τα κανονικα και μετα το συζηταμε.Ακομα σε beta φαση ειμαστε.Βεβαια μεχρι τωρα το πρωτο που παρατηρει κανεις στα 7 ειναι η λιγη καταναλωση μνημης σε σχεση μετα vista. Εαν παλι θελεις να δεις πιο συγκεκριμενα πραγματα,εχει ενα ολοκληρο θεμα εδω στο insomnia,αφιερωμενο στην beta των 7.Κανε ενα search στο forum και θα το βρεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ονομαστικα παντως μπορει καποιος απο τους υποστηριχτες των vista να αναφερει και καποιους απο τους λογους για τους οποιος πρεπει κανεις να τα προτιμησει? καλύτερο support για 64bit από τα XP, εξοικίωση με το new gui και τις αλλαγές που έχουν γίνει ώστε να περάσεις πιο εύκολα στα Windows 7... (δεν μπορώ να πω ότι είμαι υποστηριχτής) Βεβαια μεχρι τωρα το πρωτο που παρατηρει κανεις στα 7 ειναι η λιγη καταναλωση μνημης σε σχεση μετα vista. και όχι το ότι είναι πιο γρήγορα από τα Vista (φτάνουν σχεδόν τα XP)?
j11h Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 πασο, παω εξω αρκετα ειπα για τα vista σημερα αλλα πες που δε συμφωνεις να ακουστουν και τα ασχημα απο τη δικη σου πλευρα Καταρχην δεν μιλησα για ''ασχημα'' του λειτουργικου,απλα δεν συμφωνω(αποψη μου)με ολα οσα ειπες πριν. Δεν συμφωνω λοιπον στο θεμα με τις μπλε οθονες,μια και για να παρεις μπλε οθονη μπορει να παιζουν πολλα στην μεση.Δεν συμφωνω στο θεμα της ασφαλειας ως γενικη εννοια(πολυ σωστα επεις παρολα αυτα οτι εξαρταται περισσοτερο κι απο τον χρηστη) και δεν συμφωνω σε αυτο περι format.Eνα format χρειαζεται οποτε το φερει η αναγκη(κανενας ιος,κανενα χοντρο κολημα σε software και οποτε το συστημα αρχιζει να σερνεται μετα απο καιρο αναλογα και τι του κανεις παντα βεβαια και πως το δουλευειες το μηχανημα)
disqualified Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αυτο θελω να πω οτι μετα απο 1.5 χρονο το συστημα δε σερνεται καθολου, ρολαρει αψογα. Καληνυχτα παιδες για σημερα
tritonas00 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ολα τα παραπανω ισχυουν και στην δικια μου περιπτωση με τα σερβερ.Ειχα σκοπο να επεκταθω και σε αυτα αφου ακουγα πρωτα για τα vista, αλλα εστω, τι εχουν να προσφερουν τα 7? Βασικα ας το κανουμε αλλιως.....για ρωτα για τα windows 12!Μα ειμαστε με τα καλα μας....ΧP χρησιμοποιεις? Τι σου προσφερουν παραπανω απο τα 2000? Αναβαθμισμενο kernel,καλυτερη υποστηριξη συσκευων,μεγαλυτερη αποκρισιμοτητα,καλυτερο multitasking ισως..?
liopyr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 LOL, μονο που εγω του λεω να κανω ο,τι θελει ακομα και XP να βαλει αν ειναι να νιωθει ανετα. Αφου βλεπω καποια πραγματα στα vista να μην τα πω? αυτος το ζητησε δε ρωτησε τι διανομη Linux να βαλει και πεταγομαι εγω για τα vista, για windows μιλαμε ετσι κι αλλιως Αρα που ειναι η απολυτοσυνη, εχω μια αποψη για τα vista εμπεριστατωμενη ενω τα χρησιμοποιω 1.5 χρονο παραλληλα με Linux και εχω και εναν παλιο με XP Δεν λέω για τις απόψεις σου ρε συ αν έχεις δίκιο ή άδικο, ίσα-ίσα που με τις περισσότερες συμφωνώ, απλά ο τρόπος που την εξέφραζες ήταν κάπως απόλυτος. Εγώ έχω dual boot XP32/Vista64, τα vista τα πάλεψα κάνα μήνα, δεν με πολυβολέψανε, βαριόμουν και λίγο να ψάξω tweaks να τα κάνω όπως θέλω, και τα άφησα μόνο για να παίζω κάνα DX10 ή εξαιρετικά μνημοβόρο παιχνίδι. Δεν είμαι της άποψης πως είναι για πέταμα, απλά προσωπικά εμένα δεν με έπεισαν. Liopyr ευχαριστω παντως χρειαζομια καποιον να με βαζει στη θεση μου αν ξεφευγω λιγο καμια φορα Ναι, βρήκες άνθρωπο, εγώ δεν μπορώ να μαζέψω τον εαυτό μου... αυτο θελω να πω οτι μετα απο 1.5 χρονο το συστημα δε σερνεται καθολου, ρολαρει αψογα. Καληνυχτα παιδες για σημερα Αυτό έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την σωστή χρήση του λειτουργικού, και όχι τόσο με το ίδιο το λειτουργικό imho. Την εγκατάσταση των Xp την έχω κι εγώ τόσο καιρό, (μπορεί και παραπάνω), και έχουν μεσολαβήσει αρκετοί λόγοι για format, όπως μετάβαση από intel σε nforce chipset κλπ. Παρ'όλα αυτά δεν χρειάστηκε, και φυσικά ρολλάρουν μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.