Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 yeap, έτσι έχω διαβάσει σε sites και έχω ακούσει και από τον Ailuro...
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Πως γινεται να επιλεξεις την ακριβοτερη καρτα γραφικων και να μην παρεχει μελλοντικη υποστηριξη για direct-x 11? Αλλωστε για software ζητημα δεν προκειται? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θα βρισκεται σε θεση να το υποστηριξει... Επισης οσο για την οθονη θα την αναβαθμισω, 22 ειναι αυτη που εχω τωρα, αργοτερα θα παω για 32+.
vasi Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 To direct δεν αφορά στο software αλλά στο hardware, για τηλεόραση θα πας ?
j11h Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 yeap, έτσι έχω διαβάσει σε sites και έχω ακούσει και από τον Ailuro... Thanks για την ενημερωση ThReSh
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Πως γινεται να επιλεξεις την ακριβοτερη καρτα γραφικων και να μην παρεχει μελλοντικη υποστηριξη για direct-x 11? δυστυχώς είναι και θέμα hardware...
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Τι λετε, εχει νοημα να φτιαξω κανα δυνατο συστηματακι με icore αυτην την περιοδο η να περιμενω νεοτερες εξελιξεις? Επειδη ψηνομαι για νεα συνθεση αμα ειναι να ξερω τι να φτιαξω... Exει νοημα αν το χριαζεσαι αν δεν το χριαζεσαι δεν εχει νοημα οπως επισης δεν εχει νοημα να περιμενει κατι καθως οτι και να παρεις ποτε δεν θα ειναι high-end γιατι δεν υπαρχει το end στις εταιριες... Οποτε βλεποντας το τι σου χριαζεται σημερα με μια επιφιλαξη το τι θα σου χρειαστεί και αυριο πας και αγοραζεις
swiftech Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 τον ιουνιο παντως ειναι καλυτερη εποχη για να φτιαξεις ι7 μιας και θα βγουν οι καινουργιοι 950 και 975 δυο μηνες δεν ειναι και τοσοι πολλοι
therock Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Σαν θηκη βλεπω αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808565 αλλα ειναι micro και λογικα δεν χωραει την μητρικη μου για κανενα λογο, αρα λογικα παω αναγκαστικα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808564 ?
D-tonys7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Πιστεύω οτι δν χρειάζεσαι τόσο ακριβή mobo και τα 12gb ram που 8α σου χρειαστούν?? Μπορείς να πάρεις μια προσωρινή κάρτα και να περιμένεις το dirext 11..............
javaneze Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Σε case μην κανεις τσιγκουνιες στο μεγεθος. Αν εισαι αναβαθμισάκιας© κοιτα κατι αξιοπρεπες σε full tower να μην χρειαστεις ξανα αλλαγη οπως αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650594. Ρε παιδια στην επιλογη της μητρικης ποσο πρεπει να τον επηρεαζουν οι συνδεσεις; Κοιτωντας τις ASUS P6T DELUXE και P6T WS PRO, η μια αναφερει 1 x PCIe x4, 2 x PCI ενω η αλλη 1 x PCIe x1, 1 x PCI 2.2, 2 x PCI-X αντιστοιχα. Εχει βγει τιποτα σε PCI-X; Kαι γενικα αν κοιταξετε τα link περαν δλδ του OC τι θα επρεπε να προσεξει καποιος για την επιλογη του; Ολα αυτα με τα χαρακτηριστικα ειναι πολυ μπερδεμα ... Ακομα, στις μνημες φεριπιν υπαρχουν οι OCZ Gold 6GB DDR3-1600 8-8-8-24 στα 95eu οπως και οι Corsair στα ιδια χαρακτηριστικα με 175 ... Ε καποιο λακκο δεν εχει η φαβα; Ασε που με τις τοσες επιλογες απο 1333 εως 2133 ταχυτητες διαυλου δεν ξερεις τι να κοιταξεις ... Δλδ πως παει αυτο; Αν παρει τις 1333 μετα ειναι απαγορευτικο το OC; Αν παρει τις 2133 θα ειναι καλυτερο το OC απο τις 1600 ας πουμε; Ή εν τελει ειναι ολα μαρκετιστικες m@l4κιες γιατι "οτι πληρωνεις παιρνεις" και το "καλυτερο ειναι το ακριβοτερο"; Τελος θα ηθελα περαν των βασικων και καποιες προτασεις για σκληρους δισκους που παντα μενουν απεξω. Τα mobo που παρεθεσα εχουν αυτον τον SAS controler που εχουν οι seagate Cheetah στις 15.000rpm. Aυτο γνωριζει κανεις αν αξιζει σε valu/money/θορυβο ή καλυτερα σε πατροπαραδοτο velociraptor; Ευχαριστω. therock ψαχνομαι κι εγω για αναβαθμιση και ειπα να μην ανοιξω αλλο τοπικ, σορρυ για το intrusion, θελω να πιστευω οτι σε ενδιαφερουν κι εσενα αυτα. Χαιρεσται.
MasterX Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Θα έλεγα να φτιάξει ενα καλό συστημα τώρα, αλλα με λιγότερα λεφτά.. Με 700-800 δεν μπορεί να φτιάξει κατι πολύ καλό?? Και σε ένα χρόνο με αυτά που θα έχει γλυτώσει και λίγα παραπάνω παίρνει άλλο ένα σύστημα και του μενει και το φετινό να το κανει οτι θέλει... Αλλά ο κανόνας μου είναι: ---> Άν αυτό που θα κάνεις (δουλειά) θα σου κανει αποσβεση πολύ γρηγορα και η παραμικρή αυξηση ταχύτητας/ισχύως διευκολύνει/συντομεύει την δουλειά σου και έτσι κερδίζεις περισσότερα χρήμα (ή χρονο που πάλι ειναι χρήμα), τότε αξιζει να δωσεις οσα περισσότερα μπορείς για το δυνατότερο συστημα που μπορείς να παρεις σημερα... ---> Αλλιως σταθμίζεις τα πραγματα και παιρνεις κατι αρκετα καλό, αλλα οχι το καλύτερο... Σκέψου το σαν να αγόραζες ένα πολύ καλό περσινο σύστημα, φέτος..Περσι ηταν απο τα δυνατότερα και ακριβοτερα, αλλά αγοράζοντας το φετος το παιρνεις πολυ φθηνότερα.. Αν καταλαβαινεις το σκεπτικό μου, πες μας σε ποια κατηγορια νομιζεις οτι εισαι... Γιατι όντως, 12GB π.χ. ειναι για πολυ συγκεκριμένη χρηση, με συγκεκριμένο software και επεξεργασια τεράστιου ογκου δεδομένων..
Street-Fighter Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Θα έλεγα να φτιάξει ενα καλό συστημα τώρα, αλλα με λιγότερα λεφτά..Με 700-800 δεν μπορεί να φτιάξει κατι πολύ καλό?? Και σε ένα χρόνο με αυτά που θα έχει γλυτώσει και λίγα παραπάνω παίρνει άλλο ένα σύστημα και του μενει και το φετινό να το κανει οτι θέλει... Αλλά ο κανόνας μου είναι: ---> Άν αυτό που θα κάνεις (δουλειά) θα σου κανει αποσβεση πολύ γρηγορα και η παραμικρή αυξηση ταχύτητας/ισχύως διευκολύνει/συντομεύει την δουλειά σου και έτσι κερδίζεις περισσότερα χρήμα (ή χρονο που πάλι ειναι χρήμα), τότε αξιζει να δωσεις οσα περισσότερα μπορείς για το δυνατότερο συστημα που μπορείς να παρεις σημερα... ---> Αλλιως σταθμίζεις τα πραγματα και παιρνεις κατι αρκετα καλό, αλλα οχι το καλύτερο... Σκέψου το σαν να αγόραζες ένα πολύ καλό περσινο σύστημα, φέτος..Περσι ηταν απο τα δυνατότερα και ακριβοτερα, αλλά αγοράζοντας το φετος το παιρνεις πολυ φθηνότερα.. Αν καταλαβαινεις το σκεπτικό μου, πες μας σε ποια κατηγορια νομιζεις οτι εισαι... Γιατι όντως, 12GB π.χ. ειναι για πολυ συγκεκριμένη χρηση, με συγκεκριμένο software και επεξεργασια τεράστιου ογκου δεδομένων.. ε 12 gb ειναι μονο για σερβερ να πουμε Τι να τα κανει ελεος +1 σε οτι λες απο μενα
Nikmar29 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Εχω αλλαξει παρα πολλα pc,παντα και πολυ συντομα κλαις τα λεφτα σου.Ειδικα αν κυνηγας οτι πιο νεο και δυνατο.Οι εξελιξεις δεν σταματαν ποτε.Αν πραγματικα χρειαζεσαι ενα εργαλειο για τη δουλεια σου παρτο τωρα.Οποτε και να το παρεις,σε 6 μηνες θα ειναι μετριο και σε 1 χρονο αρχαιολογια.Οσο ενα pc κανει τη δουλεια μας ειναι το καλυτερο,μην ξηλωνομαστε συνεχεια για να κονομανε οι πολυεθνικες.
MasterX Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Σωστος... Και να συμπληρωσω οτι πρεπει να επικεντρωθείς στα υποσυστηματα που θα χρειαστεις και που μπορει να εκμεταλευτει το software που θα χρησιμοποιήσεις.. Χρειαζεσαι πραγματικά 12GB ram???????? Θα εκμεταλευτουν τα προγραμματα σου την πανακριβη κάρτα γραφικών που σκεφτηκες? Γιατι 500€ για καρτα ειναι παρα πολλα, εκτος και αν θα παιξεις και παιχνίδια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 βασικά όπως είπε και ο grimpr σε άλλο topic γιατί δεν φτιάχνεις 2 PC? ένα για δουλειά και ένα για διασκέδαση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.