Προς το περιεχόμενο

Αξιζει να φτιαξω high-end PC αυτην την εποχη?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βασικα δε θες PC εσυ, να τα σκασεις θελεις :P

Μαλλον κατα εκει το κοβω κι εγω...

---------- Post added at 22:52 ----------

---------- Post added at 22:53 ----------

Κανεις δεν θελει να τα σκαει, απλως ειναι απαραιτητη προυποθεση αν θες να μενεις ευχαριστημενος με την οποια σου αγορα...

Κοιταξε therock.Εαν εσυ εχεις ηδη σχηματισει την φιλοσοφια σου πανω σε αυτο το θεμα,τοτε δεν καταλαβαινω γιατι μπηκες στον κοπο να ακουσεις τις αποψεις μας.Εαν μεσα σου υπαρχει μια φωνη που λεει <<θελω pc εδω και τωρα>>,δεν χρειαζεται να το συζητησουμε αλλο.Απλα περνεις αυτο που αγαπας και εισαι οκ.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν σεβομαι τις αποψεις σας, μην το παιρνεις ετσι. Το ζητημα ειναι πως χρειαζομαι υπολογιστη και τον θελω τωρα, απλως αναρωτηθηκα τι ψαρια πιανω την στιγμη αυτη που θα παω για το πισι, καταλαβες? Δεν ειναι οτι εχω λεφτα και καθονται και ειπα, "α δεν παιρνω ενα πισι μιας και μου περισσευουν?" Το θεμα ειναι πως το pc το χρειαζομαι για επαγγελματικους κυριως σκοπους.

Βασικα αρχικα σκεφτομουν να επαιρνα ενα λαπτοπ με 1000-1500 ευρω, αλλα μετα εκατσα και σκεφτηκα και ειπα, απο το να δωσω τοσα και στην καλυτερη να παρω ενα διπηρνο στα 2.4 γιατι να μην φτιαξω μια δικια μου επιτραπεζια συνθεση που σε τοσα χρηματα θα εχω φτιαξει τερας.

Αλλα πριν το κανω αυτο σκεφτηκα να ρωτησω εσας που το κατεχετε για να μου πειτε πως κινειται η αγορα.

That's all.

Δημοσ.

Η λογικη που πρεπει να επικρατησει ειναι παιρνεις αυτο που χρειαζεσαι εδω και τωρα, ο μονος λογος που θα περιμενα εγω θα ηταν για το usb3 αν ημουν σιγουρος οτι θα βγει συντομα

Δημοσ.
Δεν ειναι οτι δεν σεβομαι τις αποψεις σας, μην το παιρνεις ετσι. Το ζητημα ειναι πως χρειαζομαι υπολογιστη και τον θελω τωρα, απλως αναρωτηθηκα τι ψαρια πιανω την στιγμη αυτη που θα παω για το πισι, καταλαβες? Δεν ειναι οτι εχω λεφτα και καθονται και ειπα, "α δεν παιρνω ενα πισι μιας και μου περισσευουν?" Το θεμα ειναι πως το pc το χρειαζομαι για επαγγελματικους κυριως σκοπους.

Βασικα αρχικα σκεφτομουν να επαιρνα ενα λαπτοπ με 1000-1500 ευρω, αλλα μετα εκατσα και σκεφτηκα και ειπα, απο το να δωσω τοσα και στην καλυτερη να παρω ενα διπηρνο στα 2.4 γιατι να μην φτιαξω μια δικια μου επιτραπεζια συνθεση που σε τοσα χρηματα θα εχω φτιαξει τερας.

Αλλα πριν το κανω αυτο σκεφτηκα να ρωτησω εσας που το κατεχετε για να μου πειτε πως κινειται η αγορα.

That's all.

Τωρα αλλαζουν τα πραγματα.Λοιπον η τελικη αποψη μου ειναι η εξης: Πιστευω πως δεν ειναι εποχη για high-end pc για τους λογους που προανεφερα..Εποχη για απλο pc και που να κανεις την δουλεια σου ειναι οποτε θελησεις εσυ και οποτε ειναι γεματη η τσεπη σου.Αυτα απο εμενα και πιστευω οτι δεν ειμαι απο αυτους '''που το κατεχουν'' οπως ειπες πριν απλα λεω την αποψη μου.Στο κατω κατω η τελικη αποφαση ειναι δικη σου.Εγω σου ευχομαι οτι και να παρεις να ειναι καλο και πανω απο ολα οπως ειπα και πριν ΚΑΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! :-)

Δημοσ.

Ενοείτε οτι θα φτιαξεις φιλε ειναι χαμηλες οι τιμες!! αν βγει κατι ποιο καινουριο θα το ακριβοπληρονεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ----------

Ασε που αν φτιαξεις τωρα high end pc θα το εχεις και για τα επομενα 2 χρονια χωρις να αλαξεις τιποτα

Δημοσ.

Ναι εφαρμογες CAD. Οθονη εχω μια 22"LG ισως αργοτερα παρω αλλη ομως.

Η mobo αξιζει ή χρειαζομαι καλυτερη? Τελος θα ηθελα καποια προταση για case+psu καθως και την αποψη σας αν αξιζει να βαλω ssd σαν primary σκληρο για λειτουργικο και εφαρμογες, ή να κρατησω εναν απλο sata2-hdd.

Δημοσ.
Ενοείτε οτι θα φτιαξεις φιλε ειναι χαμηλες οι τιμες!! αν βγει κατι ποιο καινουριο θα το ακριβοπληρονεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ----------

Ασε που αν φτιαξεις τωρα high end pc θα το εχεις και για τα επομενα 2 χρονια χωρις να αλαξεις τιποτα

1)ποιες ειναι οι χαμηλες τιμες?(Ασε που απο τιμες δεν νιωθει ο φιλος μας,αν προσεξες καλα την παραγγελια που εχει ετοιμασει!)

2)Απο που προκυπτει το συμπερασμα οτι δεν θα χρειαστει να αλλαξει τιποτα για τα επομενα 2 χρονια,εφοσον το καλοκαιρι βγαινουν καρτες με υποστηριξη directx 11 και μητρικες με usb3 που θα ειναι ταχυτερο σχεδον κατα 5 φορες?

Δημοσ.

USB3 διαβασα στο toms hardware ερχονται απο Σεπτεμβρη.

USB 3 won't be out until september and then only ssd's and external HDD will use it in the beginning.

Same with SATA 3 except internal 15k HDD's instead of just HDD's.

Και τελικα ασε που δεν με ενδιαφερει μιας και ηδη εχω εναν σωρο εξωτερικους usb2, και εσωτερικους sata2 που στην καλυτερη θα ειναι backwards compatible χωρις να ακιοποιουν τις νεες ταχυτητες μεταφορας.

Για τις καρτες γραφικων τωρα αυτο με προβληματιζει, δηλαδη αυτη που εχω επιλεξει δεν θα υποστηριζει το 11?

Τεσπα μπορειται να με καθοδηγησεται για να φτιαξω μια καλη συνθεση? Το οτι εχω να διαθεσω γυρω στα 1500 Ευρω δεν σημαινει και πως μετα χαρας θελω να πεταξω τα χρηματα μου και να καταληξω με κατι που δεν θα με ικανοποιει.

Θελω οτι καλυτερο με τα δεδομενα του σημερα και τα κριτηρια που ανεφερα.

Δημοσ.
USB3 διαβασα στο toms hardware ερχονται απο Σεπτεμβρη.

Και τελικα ασε που δεν με ενδιαφερει μιας και ηδη εχω εναν σωρο εξωτερικους usb2, και εσωτερικους sata2 που στην καλυτερη θα ειναι backwards compatible χωρις να ακιοποιουν τις νεες ταχυτητες μεταφορας.

Για τις καρτες γραφικων τωρα αυτο με προβληματιζει, δηλαδη αυτη που εχω επιλεξει δεν θα υποστηριζει το 11?

Τεσπα μπορειται να με καθοδηγησεται για να φτιαξω μια καλη συνθεση? Το οτι εχω να διαθεσω γυρω στα 1500 Ευρω δεν σημαινει και πως μετα χαρας θελω να πεταξω τα χρηματα μου και να καταληξω με κατι που δεν θα με ικανοποιει.

Θελω οτι καλυτερο με τα δεδομενα του σημερα και τα κριτηρια που ανεφερα.

Κοιταξε δεν θα παιζουμε τωρα με τις μερες(μιλαω περι usb3,τι αυγουστος τι σεπτεμβρης!)και εαν θυμασε η προταση που σου εκανα πιο πριν ηταν εκεινη του να περιμενεις μεχρι το φθηνοπωρο.Τωρα εαν μπορεις η οχι να περιμενεις ειναι μια αποφαση δικη σου και οχι δικη μου.

Τωρα περι directx 11 και νεες καρτες γραφικων,καπου ειχα δει κατι για Ιουνιο αλλα δεν εχω κρατησει το link.Παντος δεν θα αργησουν και πολυ να ερθουν.

Παντος για μενα οι σημερινες τιμες μου φαινονται ακομη λιγο ανεβασμενες,πχ οι μητρικες,που υπαρχει περιορισμενος αριθμος μοντελων και θελεις τουλαχιστον ενα 250αρι για να παρεις κατι καλο(αν και με απο οσο εχω δει εδω μεσα σε 2-3 θεματα,οι asus για core i7 δεν εχουν δωσει και λιγα προβληματακια)

Δημοσ.

φιλε μου παρε τον υπολογιστη που θελεις οποτε γουσταρεις γιατι αμα περιμενεις ιουνιο σεπτεμβριο χριστουγεννα κ.λ.π ,παλι του χρονου τετοια εποχη εδω θα ειμαστε και ολοι θα σου λενε περιμενε ,γιατι σε λιγο καιρο βγαινει ο i8 , ο dx12 κ.ο.κ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι εφαρμογες CAD. Οθονη εχω μια 22"LG ισως αργοτερα παρω αλλη ομως.

Η mobo αξιζει ή χρειαζομαι καλυτερη? Τελος θα ηθελα καποια προταση για case+psu καθως και την αποψη σας αν αξιζει να βαλω ssd σαν primary σκληρο για λειτουργικο και εφαρμογες, ή να κρατησω εναν απλο sata2-hdd.

για 22αρα οθόνη η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι overkill...

τι πάει να πει χρειάζεσαι καλύτερη? αν δεν κάνεις overclocking/benchmarking η φτηνότερη μητρική για Core i7 σου φτάνει και σου περισσεύει...

όχι η τωρινές κάρτες δεν υποστηρίζουν DX11 και αυτές που θα υποστηρίζουν βγαίνουν Νοέμβριο-Δεκέμβριο...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια ενταξει τον υπολογιστη θα τον παρω, τωρα το ζητημα μετατραπηκε στο να καταληξω στα σωστα κομματια.

Δημοσ.

όχι η τωρινές κάρτες δεν υποστηρίζουν DX11 και αυτές που θα υποστηρίζουν βγαίνουν Νοέμβριο-Δεκέμβριο...

Δεν το ηξερα να πω την αληθεια.Για Ιουνιο ειχα ακουσει πρωτα.Ειναι standart αυτο? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...