therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τι λετε, εχει νοημα να φτιαξω κανα δυνατο συστηματακι με icore αυτην την περιοδο η να περιμενω νεοτερες εξελιξεις? Επειδη ψηνομαι για νεα συνθεση αμα ειναι να ξερω τι να φτιαξω...
swiftech Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 για μενα ηδη ι7 κατοχο απο την αρχη σχεδον σου λεω στανταρ περιμενε γιατι τον ιουνιο βγαινουν οι 950 και 975 και αναμενεται και ο 920 να φτασει καποτε στην Ελλαδα με το νεο stepping μην αναφερω και νεες μητρικες.. ειναι νωρις ακομα για ι7 και δεν πανε και τοσο τρελα οσο περιμενα τουλαχιστον εγω σε σχεση με ενα q9550 που ειχα πριν..
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τοσο πολυ θα πρεπει να περιμενω? Εγω τωρα εχω ψηθει να εφτιαχνα ενα καλο συστηματακι να μην μασαει μια, αλλα αμα οντως αξιζει να περιμενω τοτε θα το κανω. Κατι αντιστοιχο των icore δεν παιζει να φανταστω? Οι amd βγηκαν τελειως απο το παιχνιδι, τι γινεται?
disqualified Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 αν δεν το χρειαζεσαι δεν αξιζει καθολου ειδικα αν προκειται για high-end, τωρα με τι pc εισαι?
j11h Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κι εγω θα ελεγα να περιμενεις εαν μπορεις.Εκτος το οτι θα βγουν νεες μητρικες,νεοι επεξεργαστες,θα ερθει και το directx 11 μαζι με τις νεες καρτες γραφικων.Επισις διαβασα καπου αλλα δεν θυμαμαι την ακριβη ημερομηνια οτι σιγα σιγα θα εχουμε και το usb3.Τελος πιστευω οτι μετα το καλοκαιρι θα εχουμε και ακομη καλυτερες τιμες στις μνημες ram.
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Και εγω πολλα διαβαζω για τεχνολογικες εξελιξεις σε περιοδικες, οχι μονο usb 3 αλλα και sata 3. Τωρα το καλυτερο PC που εχω ειναι ενα γερασμενο με 2gb ddr1 2.25 athlon64 single core και hd3870 saphire. Το θεμα ειναι πως λογο δουλειας θα ασχολουμαι με επαγγελματικες εφαρμογες τυπου CAD και αλλες χαρτογραφικες, και χρειαζομαι να φτιαξω ενα θηριο για να τις σηκωνει, το pc που ανεφερα καθως και το λαπτοπ που παιρνω στο γραφειο asus pro52l δεν την παλευουν για καενεναν λογο (για τις εργασιες αυτες)!
vdanasto Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να περιμένεις, οι υπολογιστές εξελίσσονται συνέχεια, σήμερα βγαίνει καινούριος επεξεργαστής, αύριο καινούρια κάρτα γραφικών κλπ. Κατά την άποψή μου πάρε τώρα κάτι να το ευχαριστηθείς, ειδικά αν είναι high end θα σου κρατήσει για πολύ καιρό...
j11h Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Και εγω πολλα διαβαζω για τεχνολογικες εξελιξεις σε περιοδικες, οχι μονο usb 3 αλλα και sata 3. Τωρα το καλυτερο PC που εχω ειναι ενα γερασμενο με 2gb ddr1 2.25 athlon64 single core και hd3870 saphire. Το θεμα ειναι πως λογο δουλειας θα ασχολουμαι με επαγγελματικες εφαρμογες τυπου CAD και αλλες χαρτογραφικες, και χρειαζομαι να φτιαξω ενα θηριο για να τις σηκωνει, το pc που ανεφερα καθως και το λαπτοπ που παιρνω στο γραφειο asus pro52l δεν την παλευουν για καενεναν λογο (για τις εργασιες αυτες)! Γνωμη μου παντος ειναι,αν μπορεις περιμενε μεχρι το φθινοπωρο μια και το καλοκαιρι αναμενετε καυτο σε τεχνολογικα θεματα.Βεβαια θα δειξει παντα πως θα παει.
disqualified Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Γνωμη μου παντος ειναι,αν μπορεις περιμενε μεχρι το φθινοπωρο μια και το καλοκαιρι αναμενετε καυτο σε τεχνολογικα θεματα.Βεβαια θα δειξει παντα πως θα παει. και τι θα γινει..., θα πληρωσει ο,τι καινουριο ο κουκος αηδονι, ειναι η χειροτερη επενδυση
j11h Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 και τι θα γινει..., θα πληρωσει ο,τι καινουριο ο κουκος αηδονι, ειναι η χειροτερη επενδυση Eνω τωρα ειναι χαρμα ειναι τιμες!!!Πλακα με κανεις???!!!
disqualified Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Eνω τωρα ειναι χαρμα ειναι τιμες!!!Πλακα με κανεις???!!! αυτο που θελω να πω ειναι οτι μονο χαμενος μπορει να βγει αγοραζοντας κατι που μολις ηρθε στην αγορα. Ειδικα σε PC που ειναι πολυ ευκολα αναβαθμησιμο
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Και εγω συμφωνο πως δεν ειναι καλο να αγοραζεις κατι με το που βγαινει, γιατι ειναι τελειως αδοκιμαστο και σε τιμη αιχμης (για τον πωλητη). Για τωρα τι κοματια θα προτεινατε να βαλω, αν το αποφασισω να τα σκασω? Και μελλοντικα ριχνω και μια αναβαθμιση με το που βγουν οι νεοι icore.
disqualified Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Και εγω συμφωνο πως δεν ειναι καλο να αγοραζεις κατι με το που βγαινει, γιατι ειναι τελειως αδοκιμαστο και σε τιμη αιχμης (για τον πωλητη). Για τωρα τι κοματια θα προτεινατε να βαλω, αν το αποφασισω να τα σκασω? Και μελλοντικα ριχνω και μια αναβαθμιση με το που βγουν οι νεοι icore. βασικα δε θες PC εσυ, να τα σκασεις θελεις
j11h Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μα δεν θα παει να παρει οτι θα βγει εκεινη την στιγμη.Απλα θα εχουν βγει κι αλλες μητρικες και υν τωρα θα τις βρει πολυ πιο φτηνα.Το μονο που πιστευω θα του βγει λιγο ακριβα θα ειναι μια καρτα με directx 11,γιατι αναμενονται για εκεινην περιπου την περιοδο και σιγουρα οι τιμες θα ειναι φρεσκιες(ετσι κι αλλιως το 300αρι οπως και να χει δεν το γλυτωνει για καλη καρτα).Επισης οι μνημες ram θαειναι σε καλυτερες τιμες και θα πεσουν και κεινες των 6giga σε triple channel που τωρα ειναι λιγο τιμπιμενες.Ιουνιο οπως ειπε και ο φιλος πριν βγαινουν νεοι επεργαστες,αρα αυτοι που εχουμε τωρα θα πεσουν οι τιμες τους. Βεβαια εαν θελει τοσο πολυ να παρει pc εδω και τωρα,νομιζω οτι δεν χρειαζεται καν να το συζηταμε.Παει το παιρνει,τελος και καλο λιωσιμο τι να πω αλλο!
therock Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κανεις δεν θελει να τα σκαει, απλως ειναι απαραιτητη προυποθεση αν θες να μενεις ευχαριστημενος με την οποια σου αγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.