Προς το περιεχόμενο

ubuntu+firefox=68%CPU

mindcrime

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο xubuntu όταν έχω ανοιχτό τον firefox με αρκετά tabs ανοιχτά η CPU μένει κολλημένη στο 68% (htop) περίπου με τα γνωστά αποτελέσματα.

Είναι φυσιολογικό; Στις άλλες διανομές συμβαίνει αυτό. Στα windows νομίζω πως όχι.

CPU Athlon XP 2800+ (2,08 αν δεν κάνω λάθος) single core φυσικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις ανοιχτες ιστοσελιδες που κανουν εκτενη χρηση του flash?

Δοκιμασε να βαλεις το flashblock μηπως περιορισεις το κακο. Το flash ειναι μελανο κομματι στο linux.

Στο laptop του μικρου, firefox + 2 tabs με παιχνιδια του facebook αρκουν να ανεβασει ο επεξεργαστης συχνοτητα, αρα και θερμοκρασια, και να σερνεται ολο το συστημα.

K8 3000+, 512MB RAM, debian testing, firefox 3.07, flash 10.κατι και την ωρα της "αναστατωσης" θα δεις στα 1800Mhz τη συχνοτητα, απο 800Mhz που ειναι σε idle μεσω frequency scaling, και θερμοκρασια παντα πανω απο 60-65 βαθμους!

Εχει τυχει ακομα και να επεμβει το acpi και να κλεισει τον υπολογιστη με shutdown για να αποφευχθουν τα χειροτερα!

στο xubuntu όταν έχω ανοιχτό τον firefox με αρκετά tabs ανοιχτά η CPU μένει κολλημένη στο 68% (htop) περίπου με τα γνωστά αποτελέσματα.

τη ζημια την κανει το npviewer.bin που ειναι Firefox Adobe Flash Player plugin

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι απο εποπτης συστηματος να σκοτωσεις kill τη διεργασια

όταν κλείνω τον firefox όλα φτιάχνουν.

χρησιμοποιώ το noscript οπότε από το flash νομίζω είμαι καλυμμένος. τελευταία φορά το παρατήρησα στο forum του pc magazine που νομίζω πως δεν έχει flash. μήπως φταίει κάτι άλλο. τώρα γράφω από windows (λόγω ati στο notebook), θα το ξανακοιτάξω..

Αν σου πω οτι μου έχει βγάλει και μένα υπερβολική χρήση μνήμης ΚΑΙ σε win xp ΚΑΙ σε mac os x, αλλά και σε linux (fedora);

Τουλάχιστο μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (και bugs) παντού :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...