nikosl Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι το ξέρει αυτό λόγω του form factor που επέλεξε. Αν θέλει παιχνίδια, θα πάρει κανονικό desktop που με τα μισά λεφτά θα πατάει κάτω οτιδήποτε multimedia-παντρέψου με-τα κανω όλα και είμαι cool κατασκεύασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 λες και θα είανι ο πρώτος που θα πάρει mac λόγω του design και όχι για το mac os x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LHGMENOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γεια σας λεβέντες. Έχω ξαναρωτήσει για imac. είμαι μουσικός.απλά περίμενα να βγεί η νέα έκδοση με το snow. αξίζει να πάρω?θα βρώ τπτ free προγραμματα μουσικής?ρωτάω επειδή με 1170 ευρά παίρνεις 8πύρηνο.θα αντέχει εφαρμογές μουσικής μαζί με άλλα προγράμματα να τρέχουν μαζί?να φοβάμαι για ιούς?ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 με επεξεργαστη INTEL CORE 2 DUO P7450 2.13GHZ και καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE 9600M GS HD 512MB ουτε πασιεντζα δεν προκειτε να πεξεις. μήπως θα έπρεπε να επανέλθουν τα greeklish; λέω εγώ τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 θα βρώ τπτ free προγραμματα μουσικής?ρωτάω επειδή με 1170 ευρά παίρνεις 8πύρηνο.θα αντέχει εφαρμογές μουσικής μαζί με άλλα προγράμματα να τρέχουν μαζί? Για τι προγράμματα μουσικής μιλάς; Cubase? Finale? Sibelius? Audacity? Παρτιτούρες; Ηχογραφήσεις; Τι; Επίσης, το καλό που θα έχεις με τον Mac, δεν είναι η αρχική απόδοση σε σύγκριση με ανάλογης τιμής PC, αλλά το ότι αυτή η απόδοση δε θα πέσει με τον καιρό (δεν κουτσαίνει το σύστημα με τη χρήση). να φοβάμαι για ιούς? E, όχι δα. Αν φοβάσαι και για ιούς με Mac, τι κάνουμε. Τελευταία υπάρχει η φήμη ότι χρειάζεται μια στοιχειώδης ελάχιστη προσοχή. Προσωπικά την αγνοώ και βαδίζω αφύλαχτος, χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LHGMENOS Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ναι για το logic reason και για πολλά vst.παρτιτούρες έχω πολλές.ηχογραφήσεις και έλεγα αν έχω πολλά κανάλια για να γράψω και ανοιχτά μερικά progs μην κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ένας κολλητός μου που σπουδάζει ηχοληψία και παραγωγή σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου (δέχονται ελάχιστους κάθε χρόνο με πολύ σκληρές εξετάσεις), στην Βιέννη (την πρωτεύουσα της μουσικής), διδάσκονται Logic σε Mac υπολογιστές. Όχι μόνο, αλλά κυρίως αυτό. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα. Προσωπικά χρησιμοποιώ Finale και Sibelius, με μερικά επιλύσιμα προβλήματα με ελληνικές γραμματοσειρές στο Finale. Κατά τα άλλα, όλα κομπλέ, μια χαρά. Μάλιστα οι παρτιτούρες αυτών των προγραμμάτων, μπορείς να της δεις μέσα από το QuickView που έχει ο Finder (ο αντίστοιχος explorer των windows), χωρίς να χρειαστεί ν' ανοίξεις το πρόγραμμα. Και στο χώρο που δουλεύω πάντως ως καθηγητής μουσικής, Mac θα χρησιμοποιούνε για ηχογραφήσεις από 'δω και πέρα (εγώ δεν ξέρω, δεν ασχολούμαι). Εκεί θα γίνει και το σεμινάριο που σου έγραψα σε pm (στείλε pm για λεπτομέρειες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.