psycoclan1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εδω και λιγο καιρο εχω βαλει στο νου μου να κανω μια ανακαινιση στον χωρο μου και επειδη εχω μια τρελα με τους υπολογιστες απο μικρος και εχω γεμισει ενα σορο μηχανηματα τα οποια πιανουν απλως ΠΟΛΥ χωρο! Ετυχε προχθες να δω στο σπιτι ενος φιλου ενα Imac με 20" οθονη, οποτε για να μη το πολυλογω λεω να δωσω δρομο οτι pc εχω και να αγορασω ενα Imac. σκεφτομαι για 24" λογω του μεγαλου επεξεργαστη αλλα και των 20" δεν μου ειναι κακο. Θα φανει πολυ ηλιθια ερωτηση για εσας που χρησιμοποιειται mac αλλα θελω αν αγορασω mac να βαλω windows. ειναι εφικτη αυτη η λυση ή λογω αλλης αρχιτεκτονικης δεν υποστηριζονται? δεν εχω προβλημα με τα mac αλλα τοσα χρονια σε windows εχω μαζεψει πολλα προγραμματα και ειναι δυσκολο να ψαχνω για τα ιδια σε αλλο λειτουργικο και επισης εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με τα windows. Επισης θελω να παιζω παιχνιδια. Απο επεξεργαστικη δυνατοτητα πως παμε? (παντα για windows μιλαω γτ παιχνιδια για mac βγαινουν ελαχιστα) Τελος θελω να συνδεσω το mac με τη TV μου και να εχω internet,games και αλλα στην TV και να καθομαι στον καναπε. υποστηριζεται κατι τετοιο απο τα mac ή θα κολαει λογω καρτας γραφικων ή οτιδιποτε? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ειναι εφικτο να βαλεις windows μεσω bootcamp.Η διαδικασια ειναι πανευκολη και δεν χρειαζεται ιδιατερες γνωσεις.Οσο αναφορα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις και αυτα τα βρισκεις πανευκολα μεσω google και μαλιστα τα περισσοτερα ειναι free.Για παραδειγμα σε αυτο το site μπορεις να βρεις αρκετα προγραμματα :http://www.coolosxapps.net.Τωρα για τα παιχνιδια αν παρεις το δυνατο μοντελο των 24αρων ιντσων φυσικα και θα μπορεις να παιζεις παιχνιδια αλλα γενικα δεν παιρνεις καποιος mac με πρωταρχικο στοχο να παιζει παιχνιδια.Για παιχνιδια καλυτερα να παρεις μια παιχνιδομηχανη.Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Υποστηρίζει Windows κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχεις διαλέξει πιο θες? http://www.apple.com/imac/specs.html Από παιχνίδια μην περιμένεις και πολλά, ακόμα και σε windows, με μία ATI Radeon HD 4850 ίσως κάτι κάνεις, αλλά να ξές τα iMac δεν είναι για Games. Με την ΤV μπορείς να το συνδέσεις κανονικά με το κατάλληλο καλώδιο βέβαια, το iMac είναι κορυφαίο και για media center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δέν ξέρω εάν έχεις ψάξει τιμές , αλλά ο 24ρης με την αποδεκτή για παιχνιδια GeForce GT 120 κοστίζει ± 1700 ευρώ. Εάν θές να παίζεις παιχνιδια με full αναλύσεις κτλπ , δέν είναι και η καλύτερη λύση. Εάν σκοπεύεις να συμβιβαστείς με τα Games ακόμη και το 20" σου κανει μια χαρά. Με τα Windows XP - Vista δέν θα έχεις κανένα προβλημα , μέσα στα CD της Apple υπάρχουν Drivers για κάθε συσκευή . Είναι αθόρυβο μηχάνημα και πιάνει ελάχιστο χώρο. Εάν θές φορμάρεις το δισκο και έχεις καθαρά μονο Windows. Μπορεις επίσεις να έχεις και Dual Boot να ρίξεις και καμια ματιά στο OSX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δε νομίζω πως έχεις σοβαρό λόγο να αγοράσεις Mac. Θα δώσεις ένα σκασμό λεφτά και δε θα εκμεταλλευτείς το μεγάλο του πλεονέκτημα, που είναι το MacOSX, ενώ ταυτόχρονα θα τον χρησιμοποιείς για τη μεγαλύτερη του αδυναμία, που είναι η απόδοση στα παιχνίδια. Εντελώς λάθος κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycoclan1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. βασικα εχω μπει στη διαδικασια γτ οπως σας ειπα κανω ανακαινιση τον χωρο μου και το imac εχει αψογο design! ειδικα ο χωρος που καταλαμβανει ειναι ελαχιστος. ετσι μπορει να εκμεταλευτω τον κενο χωρο για περιφερειακες συσκευες. ειδα ενα mac 24" με την gt 130 αλλα θελω να δω και στη πραξη τις αποδοσεις του. ερωτηση : στα imac μπορουν να γινουν επεμβασεις? μπορω να το ανοιξω εστω και αν χανεται η εγγυηση και να βαλω αλλη καρτα γραφικων? ή αλλη μνημη πχ και τετοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devout84 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αναβάθμηση στη μνήμη... αν το ανοίξεις χάνεις την εγγύηση δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παντως αφου το θες για windows χρηση, εγω θα κοιτουσα κ ΑΥΤΟ που κατα την γνωμη μου προσφερει πολλα παραπανω απο το ιμακ, ειναι 22" με οθονη αφης εχει blu-ray, ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο και 640gb δισκο. το ειδα απο κοντα στο public και επαθα πλακα αν ειχα τα λεφτα τωρα δεν θα το σκεφτομουν καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 edit γαμώ τα ξενύχτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αν πιανουν τα χερια σου , μπορεις με λιγη δυσκολια να αλλαξεις κ σκληρο δισκο .Απλα οταν κ αν χρειαστει service το iMac καλο ειναι να ξαναβαλεις αυτον με το οποιο αγοραστηκε το μηχανημα. Κανεις δεν μπορει να καταλαβει αν εχει ανοιχτει το iMac καθως δεν εχει καμια ταινια ασφαλειας η κατι σχετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ναι μην παρεις mac δεν σου χριαζεται φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psycoclan1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αυτο το HP πραγματικα φαινεται η ιδανικη λυση γιαυτο που θελω. θα παω απο public να το δω και απο κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δεν νομιζω οτι και αυτο θα σε ικανοποιησει στα παιχνιδια.. Επισης εχει βγει ηδη και ποιο καινουργιο μοντελο στο εξωτερικο με 25" οθονη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αυτο το HP πραγματικα φαινεται η ιδανικη λυση γιαυτο που θελω. θα παω απο public να το δω και απο κοντα. με επεξεργαστη INTEL CORE 2 DUO P7450 2.13GHZ και καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE 9600M GS HD 512MB ουτε πασιεντζα δεν προκειτε να πεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αυτο το HP πραγματικα φαινεται η ιδανικη λυση γιαυτο που θελω. θα παω απο public να το δω και απο κοντα. Η καρτα γραφικων του hp πρεπει να ειναι λιγο πιο αργη απο την gt120 του imac κ αισθητα πιο γρηγορη απο την 9400 του imac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.