Προς το περιεχόμενο

mkv to mpeg2

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για linux υπάρχει τίποτα? Για να καλυφθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα των λειτουργικών που ΔΕΝ είναι το λειτουργικό της ερώτησης...

Το ffmpegX ίσως να κάνει δουλειά, αλλά οι υπότιτλοι ήταν πάντα ένα μεγάλο αγκάθι για το OSX ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβάζεις το perian ειναι free και το κάνεις εγκατάσταση(περιέχει όλα τα codecs).Μετά ανοίγεις το toast πηγαίνεις στο video/dvd video και κάνεις drag and drop την ταινία μέσα στο toast.Κατόπιν αυτό την μετατρέπει αυτόματα και την γράφει στo dvd.Απλά κάνει πολύ ώρα να πάρει την ταινία mkv γιατί είναι πολύ μεγάλη,πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα.

και οι υπότιτλοι?

τους έχεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο ακριβώς όνομα και τους παίρνει αυτόματα

Γι' αυτό πρέπει να βάλεις το Perian. Εκτός των άλλων φροντίζει και για την εμφάνιση των υποτίτλων ;)

μα το έχω το perian! παιδιά δεν έχετε καταλάβει, δεν θέλω να δώ την ταινία στο mac, θέλω να την φτιάξω για dvd videoplayer, που σημαίνει mpeg2, video_ts & audio_ts folders κλπ κλπ κλπ

μα το έχω το perian! παιδιά δεν έχετε καταλάβει, δεν θέλω να δώ την ταινία στο mac, θέλω να την φτιάξω για dvd videoplayer, που σημαίνει mpeg2, video_ts & audio_ts folders κλπ κλπ κλπ

Aυτό σου λέμε φίλε μου.Βάλε την ταινία ή τους φακέλους στο toast και θα στην φιάξει για dvd videoplayer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...