drkameleon Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εδώ και κάποιο καιρό - όντας ο ίδιος Web Designer/Developer και διαπιστώνοντας την έλλειψη ενός site που θα φιλοξενεί μεγάλη ποικιλία από ΜΟΝΟ δωρεάν templates για τα βασικά CMS - αποφάσισα να ασχοληθώ κι εγώ με τον τομέα.:hmm: Το αποτέλεσμα των κόπων μου (έχει ακόμα δουλειάααααα... ) ακούει στο όνομα FreeTemplates4U.com και παράλληλα με πολλές υποενότητες γεμάτες δωρεάν templates ανά πλατφόρμα (προς το παρόν, Wordpress, Blogger, Joomla, Drupal, Flash, Zen Cart και Magento) φιλοδοξεί να γίνει μια σελίδα γύρω από το "open source" web design (έχω ξεκινήσει και sections με blogging tips ή blogging tools - τα τελευταία δε από τα οποία λόγω υποχρεώσεων... δεεεεν βλέπω να τα ολοκληρώνω:oops:). Θα σάς ήμουν ευγνώμων αν ρίχνατε μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε, να μού πείτε μια γνώμη ή ιδέες να το βελτιώσουμε. Επίσης, αν μεταξύ Υμών υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να "προωθήσει" κάποιο template του, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου ή χρησιμοποιώντας την κατάλληλη φόρμα submission στο site. Thanks! Dr.Kameleon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.