-WISE- Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 παιδες προεκυψε προβλημα και μαλιστα σοβαρο.αγορασα μια καρτα 2 γκιγκα για το κινητο.και ενω εχω αποθηκευσει παρα πολλα αρχεια μεσα.(ολα μετεφερμενα απο το λαπτοπ) χθες τραβηξα παρα πολλες φωτο και βιντεο τις οποιες δεν μου εμφανιζει.ειναι σαν να μην τραβηχτηκαν ποτε...το θεμα ειναι οτι εγω τις τσεκαρα σε μια φαση.ξαφνικα πανε ολα αυτα που τραβηξα.τα υπολοιπα που ειχα διατηρηθηκαν.αυτα της χθεσινης μερας και μερικες πιο παλιες φωτο που τραβηξα εγω δεν ξερω που ειναι.τι απεγιναν?? δοκιμασα να κανω cut ενα αρχειο μουσικης που χω αποθηκευμενο στην μνημη του κινητου και paste στο my documents της storage card και παλι τπτ...δειχνει οτι κανει επικολληση αλλα το αρχειο πουθενα!με λιγα λογια δεν ειναι τπτ αποθηκευμενο στο my documents που επρεπε να πηγαινουν ολα τα αρχεια που εχω τραβηξει απο τοτε που πηρα την καρτα... επισης κοιταξα μηπως ειναι αποθηκευμενα στη μνημη του κινητου και παλι τπτ.. το πιο περιεργο ειναι οτι οσο τραβαω μειωνεται ο χωρος της καρτας μνημης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.