Προς το περιεχόμενο

Internet ασυρματα απο ενσυρματο δικτυο

alipkok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, στην δουλεια εχουμε lan και καθε εργαζομενος εχει το δικο του account στο domain ,oοπου αναλογα με το account υπαρχουν οι περιορισμοι μεσω του proxy server.Το θεμα ειναι οτι δοκιμασα να κανω share την συνδεση μου στο ιντερνετ μεσω ad-hoc με ενα laptop που ειναι στο domain αλλα το account του εχει περιορισμο αναφορικα με τη χρηση διαδικτυου.Εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις,ειδε το ασυρματο o client ωστοσο δεν eixe internet.Ειχα dhcp αναφορικα με τη ασυρματη συνδεση των host kai client και μου εκανε την εντυπωση οτι πηραν IP 169.x.x.x, οπου απο οσο ξερω η 169 δεν ειναι για ιντερνετ.Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του σχετικα με αυτο;

Firewalls disable, wep key disable.

Ευχαριστω και σορυ αν κουρασα

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/bowman_02april08.mspx

Δημοσ.

Κατ' αρχήν θα σε συμβούλευα (για λόγους δεοντολογίας αν μη τι άλλο) να απευθυνθείς στον Network Admin για βοήθεια.

Αν ήμουν στην θέση του και σε ανακάλυπτα, θα θύμωνα πολύ (για να μην πω τίποτα χειρότερο).

Στο θέμα τώρα: δοκίμασε να κάνεις ένα ad-hoc δίκτυο Laptop-PC σε άλλο ΙΡ domain από αυτό του εταιρικού σου δικτύου, και κάνε bridge τα δύο domains.

Ίσως σου δουλέψει.

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...