Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατάλαβε ότι δεν έχει σχέση αυτό που λες με το street view.

Ξαναέλεγξε το.

Με την ίδια λογική θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορεί η google και η κάθε google ελεύθερα να μας παρακολουθεί μέσα από τα pc μας (να μπορεί ακόμα να γνωρίζει σε ποιον ανοίκει η κάθε ip),αφού,αν τυχόν κάθεσαι σε ένα ίντερνετ καφέ,μπορεί και ένας άγνωστος να δει τι θα ψάξεις,με τι ασχολείσαι κλπ.

Δεν ίδια η ίδια λογική γιατί το πρόσωπό μας δεν είναι κρυφό ή απόρρητο. Το βλέπουν εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπων κάθε μέρα.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Το βλέπουν εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπων κάθε μέρα.

Ναι αλλά δεν το καταγράφουν και δεν το δημοσιεύουν μετά, κερδίζοντας χρήματα (εμμέσως) από την αφεντομουτσουνάρα μας.

Δεν πιστεύω πως είναι τόσο τραγικό να φωτογραφήσει κάποιος εσένα ή το σπίτι σου και να το βγάλει στο internet. Αντίθετα πιστεύω πως αργά ή γρήγορα το google θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ζητήσει τη διαγραφή εικόνων που θεωρεί ότι τον προσβάλλουν

Δημοσ.
Ξαναέλεγξε το.

Δεν ίδια η ίδια λογική γιατί το πρόσωπό μας δεν είναι κρυφό ή απόρρητο. Το βλέπουν εκατοντάδες και χιλιάδες ανθρώπων κάθε μέρα.

Το έλεγξα αρκετές φορές.Τι να κάνω τώρα?

Ρε συ,δεν είναι το ίδιο να σε βλέπει κάποιος στην πραγματικότητα από το να σε έχει σε foto ό,τι ώρα του γουστάρει.Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις.Τον σάλο που έγινε όταν διαδόθηκαν τα facebook,myspace,hi5 κλπ τον θυμάσαι?Και φαντάσου ότι εκεί ο κάθε χρήστης ανέβαζε με τη βούλησή του τις foto του.

Και η λύση του mvaggel είναι καλή.Αλλά είναι πολύ "καταπιεστική" για τη google,γιατί κάθε φορά που θα διαγράφει κάποιος μια foto θα πρέπει να την αντικαθιστά με άλλη καινούργια.Η λύση με τη θολούρα είναι καλύτερη πιστεύω.

Δημοσ.
Και φαντάσου ότι εκεί ο κάθε χρήστης ανέβαζε με τη βούλησή του τις foto του.

Όχι απόλυτα... Μπορούσαν μια χαρά να τις ανεβάσουν φίλοι του και να τον tagάρουν (γμτ)

Edit: Τα σπίτια δε θολώνουν... Εκτός αν είσαι Αγγλία και έχει ομίχλη

Δημοσ.

Έχει διαφορά η καταγραφή του προσώπου όμως,εσύ μπορεί να βλέπεις τα μούτρα μου αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς και να τα φωτογραφίσεις και να τα δημοσιεύσεις χωρίς την άδειά μου.

Κανας lawyer δεν παίζει να μας πει ρε παιδιά;

Δημοσ.
Όχι απόλυτα... Μπορούσαν μια χαρά να τις ανεβάσουν φίλοι του και να τον tagάρουν (γμτ)

Σωστός,μου διέφυγε.Αλλά εκεί υπάρχει εύκολη λύση.Μπορείς να μη βγαίνεις foto με φίλους ή απλά βρίσκεις τον φίλου σου και του λες με το καλό να διαγράψει τη foto ή του σπας τα μούτρα.:lol:Άντε τώρα να βγάλεις άκρη με ολόκληρη εταιρία,να βρεις υπεύθυνους,να κάνεις καταγγελίες και τα λοιπά.

Άσχετο,αλλά αν το σκεφτεί κανείς,δεν έχουμε και πολύ δημοκρατία στις μέρες μας.:-(

Δημοσ.
Το έλεγξα αρκετές φορές.Τι να κάνω τώρα?

Έγραψα πως αν έχεις την απίθανη τύχη ή ατυχία το street view θα αποθανατίσει ένα παγωμένο στιγμιότυπο της ζωής σου ενώ οι περαστικοί βλέπουν χιλιάδες απ' αυτά κάθε μέρα. Εντελώς πάνω στο θέμα. ΟΚ?

Ρε συ,δεν είναι το ίδιο να σε βλέπει κάποιος στην πραγματικότητα από το να σε έχει σε foto ό,τι ώρα του γουστάρει.Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις.

Δίνω την εντύπωση πως έχω πρόβλημα κατανόησης; Να το κοιτάξω. "Να σε έχει σε φώτο ότι ώρα γουστάρει..." ΟΚ! Άλλα είναι μία φώτο. Δε φαίνεται ούτε τί έκανες πριν ούτε τί θα κάνεις μετά. Παγωμένο στιγμιότυπο... ?? Άσε που είναι απίθανο να βγεις-κάποιοι θα βγούνε φυσικά άλλα στατιστικά είναι λίγοι και θα έχουν θολά τα πρόσωπα.

Και η λύση του mvaggel είναι καλή.Αλλά είναι πολύ "καταπιεστική" για τη google,γιατί κάθε φορά που θα διαγράφει κάποιος μια foto θα πρέπει να την αντικαθιστά με άλλη καινούργια.Η λύση με τη θολούρα είναι καλύτερη πιστεύω.

Με την κουβέντα βρίσκουμε λύσεις. Δείτε από πού ξεκίνησε η κουβέντα και πού έφτασε. Καλό αυτό.

Δημοσ.
Δεν είναι αυτό ρε συ,πες μου έναν λόγο που δεν θολώνει τα πρόσωπα και τα αυτοκίνητα η Google,και μη μου πεις ότι αυτό που κάνει τώρα είναι θόλωμα

αυτο το θολωμα που κανει ειναι αρκετο να την καλυψει νομικα. το πε και ενας πιο πανω. μια φωτο βγαζει και τερμα. δλδ τις φωτογραφιες σας που τις ανεβαζετε σε Myspace, facebook, twitter κτλ κτλ δε σας πειραζει που τις βλεπουν 1 εκατομμυριο ασχετοι?

spss,είπε κανείς ότι η google κυνηγάει κάποιους και ότι τους φωτογραφίζει επίτηδες?Αυτή τη δουλειά της θέλει να κάνει.Μόνο που αυτή η δουλειά πρέπει να συμβιβάζεται και με τον κόσμο που εμπλέκεται σε αυτή (πχ ο τύπος έξω από το sex shop).

ρε. ντροπη ειναι να μπαινεις σε σεξ shop ? ξεκολατε

Δημοσ.
Έλεος! Ποιος είναι συντονιστής εδώ πέρα και διέγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι της κουβέντας μας; Οπότε δε γίνεται να το ελέγξεις κιόλας... Τέλος πάντων έγραψα πως αν έχεις την απίθανη τύχη ή ατυχία το street view θα αποθανατίσει ένα παγωμένο στιγμιότυπο της ζωής σου ενώ οι περαστικοί βλέπουν χιλιάδες απ' αυτά κάθε μέρα. Εντελώς πάνω στο θέμα. ΟΚ?

Δίνω την εντύπωση πως έχω πρόβλημα κατανόησης; Να το κοιτάξω. "Να σε έχει σε φώτο ότι ώρα γουστάρει..." ΟΚ! Άλλα είναι μία φώτο. Δε φαίνεται ούτε τί έκανες πριν ούτε τί θα κάνεις μετά. Παγωμένο στιγμιότυπο... ?? Άσε που είναι απίθανο να βγεις-κάποιοι θα βγούνε φυσικά άλλα στατιστικά είναι λίγοι και θα έχουν θολά τα πρόσωπα.

Με την κουβέντα βρίσκουμε λύσεις. Δείτε από πού ξεκίνησε η κουβέντα και πού έφτασε. Καλό αυτό.

Αυτό με τους περαστικούς το εξήγησα κάπου στις τρεις φορές.Να μη γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Παρεξήγηση!Δεν ήθελα να πω τίποτα τέτοιο.Πραγματικά.

Κάποιος που δεν θέλει να αποθανατιστεί για το συμφέρον μιας εταιρίας που δεν σέβεται κάποια πράγματα,δεν έχει σχέση με θεωρίες περί παρακολούθησης.Αυτά που λέω δεν βασίζονται σε κάποιους που μιλάνε περί παρακολούθησης,αλλά σε θέματα περί ηθικής και γενικά για πράγματα που σχετίζονται στον χαρακτήρα και στις "ιδιοτροπίες" ας το πω έτσι (πολύ σκληρά το είπα,δεν είναι και πολύ ιδιοτροπία το να προστατεύεις κάτι προσωπικό σου) του καθενώς.

Δημοσ.
Αυτό με τους περαστικούς το εξήγησα κάπου στις τρεις φορές.Να μη γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Ποια ίδια; Τη μία δεν είχαν σχέση με το θέμα αυτά που έγραψα, τη δεύτερη έκανες ένα παραλληλισμό λίγο ατυχή και την τρίτη έγραψες "δεν είναι το ίδιο να σε βλέπει κάποιος στην πραγματικότητα από το να σε έχει σε foto ό,τι ώρα του γουστάρει". Ελπίζω να ήταν ενδιαφέροντα αυτά που συμπλήρωσα στο τρίτο.

Παρεξήγηση!Δεν ήθελα να πω τίποτα τέτοιο.Πραγματικά.
Άλλα το έγραψες δις. :-D Όπως συμφωνήσαμε και με τον feodor οι απόψεις μας έχουν κατατεθεί και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Έχει διαφορά η καταγραφή του προσώπου όμως,εσύ μπορεί να βλέπεις τα μούτρα μου αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς και να τα φωτογραφίσεις και να τα δημοσιεύσεις χωρίς την άδειά μου.

Κανας lawyer δεν παίζει να μας πει ρε παιδιά;

Ενώνω και γω τη φωνή μου μαζί σου για κανένα lawyer. Oι έντυπες εκδόσεις έχουν συνήθως άδειες για τις φωτογραφίες, γραπτές συγκαταθέσεις, αναφορές πηγών κτλ. Πάντως το ίντερνετ είναι γεμάτο με φωτογραφίες ανθρώπων και αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι έχουν δώσει την άδειά τους ώστε το streetview μάλλον να φαίνεται σα σταγόνα στον ωκεανό.

Δημοσ.

Άσχετο,αλλά αν το σκεφτεί κανείς,δεν έχουμε και πολύ δημοκρατία στις μέρες μας.:-(

Τι λες ρε φιλε ας ειχες ενα μιριο ευροπουλα στην τσεπη και θα σου ελεγα εγω το ποσο δημοκρατια θα ειχες!

Βλεπεις το συστημα αγαπαει τα χρηματουλια και ολα γινονται γιαυτο οποτε φυσικα δεν θα υπαρξει ποτε δημοκρατια..Και ποτε δεν θα υπαρξει συστημα χωρις χρηματα αν δεν δειτε ολοι σας το βιντεο της υπογραφης μου ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα ειναι εντυπωσιακο να βλεπεις πολεις που δεν θα μπορουσες να δεις ποτε σου ή να καταλαβεις οδηγιες για ενα δρομο ή να δεις το σπιτι που μενει ενας φιλος σου στην αλλη ακρη της γης ΑΛΛΑ δεν ειναι σωστο να φαινονται ουτε οι ανθρωποι που αναγνωριζονται πανευκολα ουτε τα αυτοκινητα και να υπαρχει προσβαση να μπορει να το δει ο καθενας

Βαλτε καμια φωτογραφια περιεργη να κανουμε πλακα

Επιασα 2 εξω το sex shop στο Αμστερνταμ Ο παπους πηρε τη τσοντα και γινεται Λουης και αλλοι 2 πανε για δουλεια

Στην τριτη φωτο αυτον μαλλον ξεχασαν να τον μουτζουρωσουν

post-1431-129063002258_thumb.jpg

post-1431-129063002264_thumb.jpg

post-1431-129063002269_thumb.jpg

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
Στην τριτη φωτο αυτον μαλλον ξεχασαν να τον μουτζουρωσουν

Μουτζούρωσαν... απλά λόγω της φαλάκρας, γλίστρισε η μουτζούρα στο κάτω μέρος της φωτό.

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως γινεται να δειχνει ολες τις ονομασιες πολεων σε μια γλωσσα και οχι στη γλωσσα της καθε χωρας ? πχ παω Ιαπωνια και τα δειχνει Γιαπωνεζικα

Δημοσ.
Υ.Γ. Άμα είνα να περάσει από τα μέρη μου, πείτε μου να πλύνω το αμάξι, μη γίνουμε ρεζίλι διεθνώς!!!!

Το καλύτερο σχόλιο γι αυτή την υπόθεση!!! χαχαχαχαχχαχχχχααα ακόμη γελάω :lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...