MasterX Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Έχουν δει πολλά τα μάτια μου με passive, και από κοντά, και από εδώ μέσα. Η συνήθης λύση είναι "βάλτης ένα φουρφούρι να ξεμπερδεύεις!" αλλά αν φτάσεις εκεί... what's the point? Όπως θα καταλαβαίνεις και εσύ το κουτί σου είναι κάπως μικρούλι, παρόλα αυτά νομίζω/ελπίζω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα ( ειδικά αν αποφεύγεις τα games τους θερινούς μήνες ) ( πάντως θα επιμείνω στην πρόταση μου λόγω του πολύ καλύτερου value ) Ναι ειναι midi το κουτι μου γιατι δεν χωραγε εκει που το εχω μεγαλυτερο.. Ειναι λιγο στριμωγμενα μεσα, αλλα τα έχω βολέψει.. Η προταση σου ειναι εχει καμια σημαντικη διαφορα σε ταχυτητα απο την 9500GT? Ρωταω επειδη ειναι εκδοση GSΟ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:40 ---------- Εχω αυτά:HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 με 2 ανεμιστήρες 12cm, εμπρός - πίσω. ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W DUAL FAN NOISE TAKER (όχι το NOISE TAKER II, το σκετο NOISE TAKER) με δύο ανεμιστήρες 12αρι και 8αρι νομιζω. MSI K8N Neo4 Platinum της οποιας αντικατεστησα το Northbridge fan με μια ψυκτρα Zalman ZM-NB47J η οποια οριακα βρισκει στην ακρη της 6600GT (μαλιστα τοποθετησα την Zalman καπως διαγώνια για να χωρέσει) πάνω στον AMD ATHLON 64 3000+ μια SCYTHE NINJA PLUS CPU COOLER με τον 12αρι ανεμιστηρα της. Επίσης 4 σκληρους (ο ένας μεσα σε frame με μικρο ανεμιστηρακι) και 2 optical drives. Εχει δηλαδη 4 12αρηδες ανεμιστηρες το κουτι εκτος των άλλων.. Δειτε και τη φωτο.... Η Zalman ειναι το μπλε που φαίνεται στην ακρη της κάρτας γραφικών. Οι 2 καρτες 9500GT με την παθητική ψυξη που σκεφτομαι να αγορασω, τυχαίνει να ειναι και οι μονες που ειναι πολύ κοντες σε μήκος και ειμαι σιγουρος οτι θα χωρεσουν και δεν θα βρουν στο Zalman του Northbridge... Με αυτα που εχω στο case πιστευετε οτι θα έχω προβλημα με την παθητική ψύξη??? Πάντως ο ATHLON 64 3000+ που έχω παιζει τα 1080p με ελαχιστα προβληματα, οριακα δηλαδή.. Απλά θέλω με το CUDA να τον ελευθερωσω και να ειμαι ανετος.. Ποιος μπορεί να μου πει, με τον επεξεργαστη που έχω ποια ειναι η καλύτερη συγχρονη καρτα γραφικών που μπορώ να παρω και να του ταιριάζει? Δηλαδή ο επεξεργαστης μου να μην φρενάρει τις επιδοσεις της καρτας και παει αχρηστη? π.χ.Θα μπορουσα να τον συνδιάσω με 9800GT ??? Ή το οριο του ειναι μια 9500-9600??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:29 ---------- Τώρα ειδα και αυτη: Palit 9500GT SVGA (PCI-Express, HDMI, 512MB).. και παρατηρώ οτι εχει Memory Clock στα 1000 MHz ενω οι άλλες 2 fanless που κοιταγα ειναι στα 800 MHz. Θα εχει καλύτερη αποδοση λογικά.. Οι αλλες 2 να παιρνουν o/c, ή θα ζεσταινονται αρκετα λογω ελλειψης ανεμιστηρα? Λετε να ξεχασω τις fanless και να παρω αυτη? Επισης μπαινω σε πειρασμο και για 4670 που απ' οτι καταλαβα ειναι πολυ δυνατοτερη απο 9500GT...!! Βασικά ομως παω σε nVidia λογω Cuda, επειδη ακουσα οτι επιταχυνει τις ταινιες HD 1080 χωρις να δουλευει πολυ η CPU.. Η 4670 κανει κατι αναλογο για το HD 1080???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.