Προς το περιεχόμενο

Μεταξύ 2 laptop, πιο συμφέρει;

MadMaximus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα 2 laptop και θα ηθελα μια βοηθεια για το πιο θα αξιζει να αγορασω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900800

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907303

Ευχαριστω..

Αν εχετε κατι να προτείνετε πανω στις ιδιες κατηγοριές και τιμές ειμαι ολος αυτια..

Δημοσ.

Μην αγοράσεις κανένα από τα δύο. Δεν αξίζει*.

Πήγαινε για το Lenovo ThinkPad R61.

Έχει εφάμιλλο επεξεργαστή, ισχυρότερη κάρτα γραφικών, 3ετή εγγύηση και πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Τώρα πως γίνεται να είναι φθηνότερο είναι άλλη ιστορία...αλλά παγίδα δεν υπάρχει.

*Το Sam είναι ελαφρώς ταχύτερο στον επεξεργαστή, αλλά συνολικά λόγο 1έτους εγγύσης και χειρότερης ποιότητας κατασκευής δεν αξιζει. Αλλωστε με την διαφορά στην τιμή αγοράζεις άλλα 2GB RAM για το Lenovo και σου περισσεύουν και 120 ευρώ.

Δημοσ.

Μου είπες ότι έχει ταχύττερο επεξεργαστή ο Lenovo

T8100 2 2.10 GHz 800 MHz 3 MB 45nm

Ενώ ο Samsung που αναφέρω παραπάνω έχει αυτά τα χαρακτηριστικά

P8400 2 2.26 GHz 1066 MHz 3 MB 45nm

Από που προκύπτει ότι είναι ταχύτερος; Γιατί τα παραπάνω τα πήρα από το site της Ιντελ. Για την κάρτα συμφωνώ αλλα δεν εχω μεγάλες απαιτήσεις.

Δημοσ.

Οπως έγραψα νωρίτερα

*Το Sam είναι ελαφρώς ταχύτερο στον επεξεργαστή, αλλά συνολικά λόγο 1έτους εγγύσης και χειρότερης ποιότητας κατασκευής δεν αξιζει. Αλλωστε με την διαφορά στην τιμή αγοράζεις άλλα 2GB RAM για το Lenovo και σου περισσεύουν και 120 ευρώ.

Η διαφορά όμως είναι πολύ μικρή για να είναι αντιληπτή. Πρέπει να τρέξεις benchmarks για να τη δεις στη πράξη. Είναι προτιμότερο να δώσεις λοιπόν 20ευρώ για να τοποθετήσεις άλλα 2GB RAM στο Lenovo και να έχεις συνολικά ένα σύστημα με ίδες επιδόσεις, αλλά καλύτερο ποιοτικά, με 3ετή εγγύηση και συνολικά φθηνότερο.

(Εκανα edit το πορυγούμενο προστ. Ο IBM δεν έχει ταχύτερο επεξεργαστή από τον ΗΡ, ίδιες επιδόσεις έχουν, αλλά και πάλι είναι καλύτερο value for money)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...