Diahn Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Είναι κανείς που παίζει WAR μέσω Wine; Και αν ναι, έχει προβλήματα; Ρωτάω επειδή δεν ψήνομαι να ξαναβάλω Windows για αυτό το λόγο ούτε θέλω να αναναιώσω τσάμπα άμα είναι να έχω τρελό lag και bugs. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=13139 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Γιατι δεν ριχνεις μια ματια στο site του wine περι αυτου? http://appdb.winehq.org/objectManager.php?bIsQueue=false&bIsRejected=false&sClass=application&sTitle=Browse+Applications&iItemsPerPage=25&iPage=1&sOrderBy=appName&bAscending=true Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 jim_p, 2η φορα που βιαζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diahn Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Το έχει δοκιμάσει κανείς σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγω παντως οχι. Αλλα για να δινει το winehq silver και gold αποδοση, κατι ξερει. @Αδμιν Τι να κανω? Αφου η αναζητηση εβγαλε παραπανω απο 1 αποτελεσμα, υπεθεσα οτι καποια ειναι expansion ή mods του κανονικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Απλά μην προσπαθήσεις να το τρέξεις με ATI κάρτα. Το δοκίμασα εγώ και απέτυχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diahn Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Απλά μην προσπαθήσεις να το τρέξεις με ATI κάρτα. Το δοκίμασα εγώ και απέτυχα. NVidia 7900 GS έχω... :o:o Δηλαδή το έπαιξες καθόλου πάνω σε ubuntu; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Όχι γιατί το μόνο pc που έχω σπίτι που παίζει games είναι το laptop και αυτό έχει ATI. Επίσης μη διανοηθείς να παίξεις Warhammer με Compiz ενεργοποιημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diahn Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Όχι γιατί το μόνο pc που έχω σπίτι που παίζει games είναι το laptop και αυτό έχει ATI. Επίσης μη διανοηθείς να παίξεις Warhammer με Compiz ενεργοποιημένο! Ευχαριστώ φίλε. Γιατί όμως αυτό; Θα σέρνεται η κάρτα γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Επειδη οι λεξεις compositing και ati δεν εχουν καμια απολυτως σχεση η μια με την αλλη. Ή το ενα θα εχεις ή το αλλο αν θες σωστα αποτελεσματα. Αν θες να κανεις κατι που απαιτει εκτενη χρηση της καρτας γραφικων, οπως ενα παιχνιδι, πρεπει να κλεισεις το compositing (compiz) γιατι οπως φαινεται ο fglrx (o driver κλειστου κωδικα της ati) δεν μπορει να τα κανει και τα 2 ταυτοχρονα. Αυτο υποτιθεται οτι λυθηκε με την ελευση του fglrx 9.3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.