DIMITRISG Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 δεν ξερω τι φταιει αλλα εχει βελτιωθει η ποιοτητα στο youtube. Βλέπω τα videos σε full screen και δεν κομπιαζουν οπως πριν. Δεν ξερω τι φταιει ή οι drivers (180,44) ή ο xorg (1.6.0) ή το flash (flash-player-plugin-10.0.22.87) με προγραμμα αναπαραγωγης το knnplayer ενσωματωμενο στον konqueror. και να μην βρω τι φταιει δεν πειραζει , καλα να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δεν ξερω να σου πω το ποσο επηρεαζουν το flash ή οι drivers της καρτας γραφικων μιας και ειμαι κολλημενος στο flash 9.0.152 και εχω intel vga στο εν λογω sidux (πολυπαθο λογω πειραματισμων και ανοητου χρηστη) pc, αλλα με την αναβαθμιση σε xorg 1.6 απο χτες, το kde4 παει πιο γρηγορα σε ολες τις διαδικασιες που αφορουν "ζωγραφισμα" (rendering) του user interface. Την ιδια αλλαγη παρατηρησα πριν 2 μηνες οταν στο kde4 απο το debian experimental (τοτε) περασα απο xorg 1.4 σε xorg 1.5 (σε virtualbox παντα). Δεν θυμαμαι πως λεγεται η λειτουργια που κανει zoom out το plasma και δειχνει μικρογραφιες απο τα "desktops". Αυτη η λειτουργεια του plasma λοιπον, οσο παει και γινεται πιο σβελτη. Με xorg 1.4 πατουσα 2η φορα zoom out ή αφαιρεση και περιμενα να το κανει. Με xorg 1.6 το κανει σχεδον αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 και εδώ σε kubuntu 9.04 είναι αρκετά βελτιωμένα τα πράγματα με το flash και ιδίως με την απόκριση του firefox. Νομίζω ότι πλέον η αργές αποκρίσεις του broswer είναι παρελθών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.