mandingueiro Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Γειά σας παιδιά έχω έναν εσωτερικό σκληρό seagate 500gb ο οποίος δούλευε μια χαρά μέχρι χθες. εκεί που πήγα ν'ανοίξω τον υπολογιστή λοιπόν, βγήκε κανονικά η εικόνα της motherboard (press del to enter setup klp klp) και μετά αντί να βγεί το logo των windows κ ν'αρχίσει να φορτώνει, βγήκε μια μαύρη οθόνη με την παύλα "_" να αναβοσβήνει κ απο 'κει κ περα δεν γινόταν τίποτα. Μόνο το Ctrl-Alt-Del δούλευε. Στη μονάδα το λαμπάκι που δείχνει ότι λειτουργεί ήταν αναμμένο συνέχεια. Αγόρασα λοιπόν καινούριο σκληρό, έβαλα τα windows (xp) και όλα καλά. αλλά με τον παλιό τί γινεται; τον συνέδεσα, και δεν τον αναγνωρίζουν τα windows, δεν φαίνεται πουθενά, ούτε στον disk manager (administrative tools). Τί μου προτείνετε να κάνω; Φυσικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να σώσω τα αρχεία μου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Aμάν, μου φαίνεται έπεσες θύμα του Firmware των Seagate. Υπάρχει Thread που περιγράφει τι και πως: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=296932&highlight=seagate
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Aν φάινεται στο BIOS, πάρε τα αρχεία σου με το Test Disk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.