corduroy Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καλημερα παιδια, ειμαι καινουριος στα Linux, εγκατεστησα και χρησιμοποιω το ubuntu 8.04 εδω και ενα μηνα και ειμαι καταενθουσιασμενος. Απο χθες ομως αντιμετωπιζω το πρωτο μου προβλημα και δεν ξερω τι να κανω. Συγκεκριμενα, οταν προσπαθησα να εκκινησω τον υπολογιστη, μου ζητησε (οπως παντα) το username, το οποιο και του το εδωσα κανονικα. Στη συνεχεια μου ζητησε και το password, αλλα δεν με αφηνει να πληκτρολογησω μεσα στο σχετικο box! Δεν παγωνει η οθονη, ο υπολογιστης δουλευει κανονικα! Προσπαθησα να πατησω Control+Alt+f1 και να γραψω εκει το password, αλλα ουτε εκει μπορω (ενω το username το πληκτρολογω κανονικα). Εχετε καποια ιδεα τι μπορω η πρεπει να κανω. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 δοκιμασε να πληκτρολογεις κανονικα και ας μην βλεπεις τον κερσορα επειτα πατα εντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corduroy Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημήτρη σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό ήταν! Τελικά ήταν τόσο απλό Να είσαι καλά! Ευχαριστώ ξανά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 τιποτα φιλε, αυτο στο login συμβαινει στην αρχη ειναι για το καλως ορισες, σαν να παιζεις video game και περασες την πρωτη πίστα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.