parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Απαντήθηκε μερικά posts πιο πάνω: 3. Έλεγχος με κάποια σχετική εφαρμογή όπως το Memtest86+. Download link για το bootable ISO
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Απαντήθηκε μερικά posts πιο πάνω: Ποιο απο τα αρχεια που παραπεμπει το link σου να κατεβασω για το Download link για το bootable ISO ???? Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αυτό με την ένδειξη: Download - Pre-Compiled Bootable ISO (.zip) Θα το αποσυμπιέσεις και θα πάρεις ένα αρχείο ISO, έτοιμο για κάψιμο σε άδειο CD ή DVD.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αυτό με την ένδειξη: Θα το αποσυμπιέσεις και θα πάρεις ένα αρχείο ISO, έτοιμο για κάψιμο σε άδειο CD ή DVD. Ευχαριστω. Το εκανα και δεν εβγαλε προβλημα.. Pass complete no errors μου εβγαλε στο τελος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:35 ---------- Καποια στιγμη που εβλεπα ενα απλο avi μου εκανε επανεκινηση και μου εβγαλε μηνυμα οτι εντοπιστηκε μια λυση σε προβλημα που την προκαλεσε. Κατεβασα αυτο που ελεγε εκανα επανεκινση και δεν μου το ξαναεκανε σημερα τουλαχιστον....Θα δειξει...
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Τα είπαμε αυτά μερικά posts πιο πάνω: 2. Πρόβλημα από τον οδηγό της VGA ή του ήχου Τι θα μπορουσα να κανω για αυτα ???? 2. Κατεβάζεις και εγκαθιστάς τις νεότερες διαθέσιμες εκδόσεις οδηγών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.