S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα MacBook Air, χωρίς απόδειξη αγοράς.Αν πάθει κάτι, καλύπτομαι με κάποιο τρόπο, πχ με το S/N του προιόντος ή όχι? Επίσης, τι πρέπει να προσέξω, καθότι άσχετος από Apple?Είναι αυτό το μοντέλο με τον 1.6 cpu, την 9400Μ κάρτα γραφικών και τα 120GB σκληρό.Eχει καλές επιδόσεις?Με ενδιαφέρει η φορητότητα, αλλά δε θέλω να σέρνεται! Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τι δουλειές σκοπεύεις να κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Aν εξαιρεσεις εργασιες που εχουν να κανουν με τον σκληρο δισκο(πχ μπορει να σου φαινεται κ λιγο αργο στο να ανοιξει ενα word αρχειο, να ξεκινησει ο firefox κλπ, γιατι εχει σκληρο 1.8" στις 4200rpm), δεν θα εχεις προβλημα με τις επιδοσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τι δουλειές σκοπεύεις να κάνεις? Kυρίως δουλειές on-the-go, δλδ ουσιαστικά με ενδιαφέρει να κάνω surfing, επεξεργασία κειμένων word και άντε καμιά αναπαραγωγή mp3. Είδα στο Πλαίσιο το παλιό Air και μου φάνηκε κάπως αργούτσικο, αλλά υποθέτω πως αυτό με τη μεγαλύτερη gpu (9400M) και την μεγαλύτερη bus speed, θα είναι πιο γρήγορο. Φυσικά παραμένει το θέμα του σκληρού. @Tnx, haHa!(τώρα μπαίνω και στον χώρο των Macs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Kυρίως δουλειές on-the-go, δλδ ουσιαστικά με ενδιαφέρει να κάνω surfing, επεξεργασία κειμένων word και άντε καμιά αναπαραγωγή mp3. Είδα στο Πλαίσιο το παλιό Air και μου φάνηκε κάπως αργούτσικο, αλλά υποθέτω πως αυτό με τη μεγαλύτερη gpu (9400M) και την μεγαλύτερη bus speed, θα είναι πιο γρήγορο. Φυσικά παραμένει το θέμα του σκληρού. @Tnx, haHa!(τώρα μπαίνω και στον χώρο των Macs) Για αυτα που το θελεις, ακομα κ η cpu κ η gpu του παλιου Air ειναι υπεραρκετες.. Σου φανηκε αργουτσικο στο Πλαισιο ακριβως λογω του σκληρου. Ειναι ενα θεμα ο αργος σκληρος, μονο αν επαιρνες το μοντελο με τον ssd (που κοστιει ποολλλλυυ παραπανω) δεν θα ειχες προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ξέρεις τι?Μου έδωσε την αίσθηση ότι κόλλαγε λόγω του εφέ ανοίγματος-κλεισίματος παραθύρων. Αλλά μπορεί να φταίει και ο σκληρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.