carpe_diem_rj Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Γεια σας και απο μενα εναν νεο mac user. Απο χθες ειμαι κατοχος του imac 3.06 1T GT130 . Θα ηθελα τα φωτα σας,θελω να κανω δικτυο με του υπολοιπους υπολογιστες που εχω με τον μακ. Εχω ενα tablet pc με win vista και θελω να βλεπω απο το ιμακ τους κοινοχρηστους φακελους του και να μπορω να γραψω τα δεδομενα στον ιμακ. Μπορει καποιος να βοηθησει πως θα το πετυχω αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 μμ μια προχειρη σκεψη που μου χε δουλεψει επι tiger ειναι: System Preferences->Sharing->File Sharing με το που το τικαρεις, θα ξεκινησει να εντοπιζεται απ τους αλλους υπολογιστες (κανε ανανεωση) επισης ορισε ακριβως διπλα τα δικαιωματα των χρηστων του δικτυου σου.. αααα! ξεχασα! αφου τα κανεις αυτα,πατα κατω δεξια στο options για να ορισεις να γινεται μεσω FTP κ οχι AFP!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 αν το pc έχει ενεργοποιημένο το sharing και είναι ενωμένα στο ίδιο δίκτυο θα σου το δείχνει στο finder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.