Προς το περιεχόμενο

διλημμα μεταξύ modenas

Iron_man21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστά όλα αυτά που λες, αλλά μιλάς για εξαιρέσεις, και δεν πιάνουμε σαν παράδειγμα τις εξαιρέσεις για να φτιάξουμε τους κανόνες. ;)

Στατιστικό δείγμα δεν είναι ούτε τα CR που μπορεί να θέλουν μοτέρ κάθε 3 τετράγωνα, ούτε τα CB που μπορεί να δουλεύουν με το ίδιο μοτέρ από το '84. Η ψαλίδα που αναφέρεις μπορεί να έχει μικρύνει αλλά είναι μακριά από το να κλείσει.

Τρύπες ροπής δεν υπάρχουν μόνο σε ηλεκτρικά μοτέρ - όχι σε ΜΕΚ- και σαφώς και δεν εννοούσα αυτά.

Συγκρίση σε ροπή/rpm ανάμεσα σε 2Τ-4Τ όμως, απλά δεν υφίσταται. Τα 2Τ στις 2-3k τελευταίες rpm έχουν όλη την ροπή/άλογα τους και αυτός ο τρόπος οδήγησης σίγουρα είναι ο τελευταίος που προτείνεις σε αρχάριο οδηγό. ( no offence Iron_man21 )

Κράτα στο μυαλό σου σε ποιόν προτείνουμε τι. ;)

Και ναι στην πίστα ή στην κόντρα, μπορεί να έχει διαφορά και το μισό άλογο/μισό κιλό στον κατάλληλο αναβάτη. Επί της πραγματικότητας όμως σε μια καθημερινή απόσταση μέσα στην πόλη/κέντρο είτε με 10, είτε με 15, είτε με 25 άλογα είσαι λεπτά της ώρας θα είναι η διαφορά που θα φτάσεις.

Ironman21 τα kawasaki σαν παπιά δεν έχουν και την καλύτερη φήμη.

/sc

οκ μποςς.παιδια κανεις να μου πει τίποτα για τις ταχύτητες?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φιλε ιρον μαν, εχεις οδηγησει ποτε παπι με ταχυτητες;

αν οχι ασε το καβασακι ησυχο:-)

για το kawasaki απλή περιέργια.να μου πείτε για τις ταχύτητες στα παπιά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:36 ----------

μηχανή όπως το kawasaki ninja εχω ξαναοδηγήσει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:38 ----------

οι ταχύτητες στα παπιά είναι ίδιες οπως σε ένα Kawasaki ninja?

Δημοσ.
Κράτα στο μυαλό σου σε ποιόν προτείνουμε τι

Το μονο που προτεινα ηταν japan μηχανακι κατα τα αλλα απαντησα αντικειμενικα κατα εμε στις διαφορες διχρονου τετραχρονου .

Δημοσ.
Το μονο που προτεινα ηταν japan μηχανακι κατα τα αλλα απαντησα αντικειμενικα κατα εμε στις διαφορες διχρονου τετραχρονου .

όλοι οι φίλοι μου japan μου πρότειναν επίσης

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

προσπαθούσα να βρω ορισμένα θέματα για βελτιώσεις στο μηχανάκι μου και τυχαία είδα το δίλημμα σου :-D έκανα εγγραφή για να απαντήσω στο παρόν ποστ :mrgreen: , θα συμφωνήσω με τον madsc, 1. σε συμβουλεύει σωστά και 2. ένα μηχανάκι για να σου προσφέρει ορισμένα πράγματα θα πρέπει να του προσφέρεις και εσύ 3. θες να κάνεις την δουλειά σου ή να δουλεύεις για το μηχανάκι σου? :-) δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, έχω το modenas x cite 135 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, το τιμόνι του είναι σχετικά χαμηλό άλλα πολύ σταθερό είναι ευχάριστο κιόλας στην οδήγηση ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δεν έχω δει σε κανένα άλλο παπάκι είναι ο χώρος κάτω από την σέλα... όσο για την ταχύτητα του ακόμα και με ένα μέτριο στρώσιμο τα 120-125 km/h τα έχεις σίγουρα... πιστεύω ότι η τελική θα σε απασχολεί περισσότερο από την εκκίνηση πράγμα που σου το προσφέρει το x cite :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...