Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με evga geforce 9400GT

vAgGeLiS_gR2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως αναφέρω και στον τίτλο σήμερα απόκτησα αυτί την κάρτα γραφικών για να αναβαθμίσω ένα παλιό υπολογιστή έκανα και ένα φορματ στην αρχή εγκατεστισα δριβερς από την αρχή και συνεχίζω μόλις βάζω πάνω την κάρτα γραφικών και ανοίγω τον υπολογιστή η οθόνη είναι παραμορφομενει σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι επιδει δεν έχει δριβερσ πάνω μόλις μπαίνω στα windows και πάω να εγκαταστήσω τους drivers ι οθόνη παραμορφώνετε εντελώς και δεν μπορώ να τα εγκαταστήσω παίζει να είναι χαλασμένη η κάρτα γραφικών η είναι καμιά ρύθμιση από τα bios μιας και δεν έχω παρόμοιο πρόβλημα και δεν ξέρω περετερο πράγματα σας ευχαριστώ προκαταβολικά

η μητρική μου είναι αυτοί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522710 η κάρτα γραφικών που πήρα αυτοί http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519021

είναι p4 3.2ghz 250HDD 2gbram 500wat τροφοδοτικό :)

Δημοσ.

Καταρχάς βάλε καμιά τελεία . Το μήνυμα σου είναι πολύ δυσανάγνωστο και δυσκολεύει όποιον θέλει να βοηθήσει. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα, εξήγησε λίγο το "παραμορφομένη" ,δλδ στα βγάζει μακρόστενα , στα βγάλει με artifacts , με 16 βιτ χρώματα ή τι? πολύ πιθανό εάν είναι το δεύτερο να χρειάζεται Bios Update ή καινούριους driver για την Μ/Β δλδ chipset κτλ από το site της asus. Ειδικά για το Bios η asus είναι γνωστή για τα προβλήματα και τα bios που φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο. Επείσης επιβεβαίωσε ότι από το Bios primary display είναι το pcix

Δημοσ.
Καταρχάς βάλε καμιά τελεία . Το μήνυμα σου είναι πολύ δυσανάγνωστο και δυσκολεύει όποιον θέλει να βοηθήσει. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα, εξήγησε λίγο το "παραμορφομένη" ,δλδ στα βγάζει μακρόστενα , στα βγάλει με artifacts , με 16 βιτ χρώματα ή τι? πολύ πιθανό εάν είναι το δεύτερο να χρειάζεται Bios Update ή καινούριους driver για την Μ/Β δλδ chipset κτλ από το site της asus. Ειδικά για το Bios η asus είναι γνωστή για τα προβλήματα και τα bios που φτιάχνουν το ένα και χαλάνε το άλλο. Επείσης επιβεβαίωσε ότι από το Bios primary display είναι το pcix

μου τα βγάζει παραμορφωμένα δηλαδή artifacts pixels δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλιως έκανα update τα bios αλλά τα chipset δεν ξέρω από που αν μπορείς να με help

Δημοσ.

Από chipset τους drivers εννοώ . Πέρνα από το site της asus και της Nvidia τους τελευταίους . Aν και πάλι δεν... δυστυχώς... το πιο απλό βεβαίος είναι να την βάλεις σε κάνα φίλο σου για να σιγουρευτείς

Δημοσ.

τα έκανα όλα αλλά πάλι τπτ τα ίδια όταν πάω να εγκαταστήσω τα drivers τις κάρτας εκεί γαμιετε το σύμπαν...

μήπως δεν την υποστηρίζει ι μητρική κάρτα γιατί εχω μπερδευτεί με τα slot PCI ex16 έχω ενώ ι κάρτα γραφικών λέει pci-2.0 στο κουτί μήπως φταίει αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...