moonsuntrip Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ξαφνικά πριν 2 μέρες και για ανεξήγητο λόγο το μαιλ που χρησιμοποιώ εδώ και 2μ χρόνια απενεργοποιήθηκε... το μήνυμα που μου γράφει όταν πάω να συνδεθώ είναι: This account has been closed Your account has been closed because it seems to have violated our Terms of Use. To re-open your account, please do the following: 1. Click on the link below and fill out the e-mail support form. να τονίσω ότι ενώ αναφέρει κάποιο λίνκ εγώ δεν βρίσκω τίποτα 2. In the box labeled "Please select an option", choose Connections/Sign In Problem. 3. Another box will appear. It will also be labeled "Please select an option". Choose Account Closed. Access Denied. 4. Make sure you answer all the questions that have a red star (*) by them. Then click Submit. We'll review your request and get back to you within 24 hours. Please DO NOT submit multiple tickets - it will delay how long it takes us to respond. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
the_eye Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δύσκολα τα πράγματα φίλε. Πρέπει να βρεις κάποιο email να επικοινωνήσεις με την hotmail και αν σου το ανοίξουν. Μάλλον σε θεώρησαν spammer.
freedubus Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το messenger φταίει με όλα αυτά τα κωλοσπάμ που δίνεις και παίρνεις. Πιστεύω οτι το σφάλμα είναι δικό τους, με τα ελλιπή φίλτρα αλληλογραφίας. Μετά από αρκετές χριστοπαναγίες και αφού ηρέμησα, κατέληξα στο οτι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το "επαγγελματικό" μας hotmail account στο messenger.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.