dimitris2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 καλησπερα. στο netbeans εχω βαλει τον compiler της c και πρσοπαθω να δω αν δουλευει. κανω ενα νεο project της c , κανω και νεο file main c file. στη συνεχεια βαζω απλα μια printf και παταω το run. βγαζει ομως προβλημα the project is empty, you will need to add a file to the project before you can build it.. ειναι η πρωτη επαφη μου με netbeans και γενικα με προγραμματισμο σε ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rge007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Λοιπόν...Για το netbeans δεν μπορώ να σου πώ γιατί και εγώ δεν έχω ασχοληθεί.Είναι πάρα πολύ καλό πρόγραμμα αλλα είναι βαρύ και δύσκολο στον χειρισμό. Αν θέλεις κάτι πιο απλό και πιο γρήγορο μπορείς να δείς το geany.Έχω φτιάξει έναν οδηγό,αν θέλεις ρίξε του μια ματιά http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=3661&start=0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ούτε εγώ το χρησιμοποιώ το netbeans αλλά ψάξε λίγο στα μενού για επιλογές όπως add c file to project και μετά φρόντισε να φτιάξεις ή ένα Makefile αν το netbeans τα καταλαβαίνει, ή τα properties του project για να ορίσεις include directories κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 απλα στη σχολη χρησιμοποιουμε ή visual studio ή netbeans... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.