advantix Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καλησπέρα. Όταν σε μια εικόνα , (JPG, bmp) κάνω δεξί κλικ για να ανοίξει το menu και επιλέξω Προεπισκόπηση για να δω την φωτογραφία με το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και Fax των Windows , που είναι από την αρχική εγκατάσταση ορισμένο να ανοίγει έτσι, δεν κάνει τίποτα και δεν ανοίγει το πρόγραμμα (εικόνα 1). Αν επιλέξω εγώ να ανοίξει με το πρόγραμμα Πρόγραμμα προβολής εικόνων και Fax των Windows τότε ανοίγει κανονικά. (εικόνα 2) Με λίγα λόγια η επιλογή από το Προεπισκόπηση δεν δουλεύει. Μήπως γωρίζει κανείς το μπορεί να έχει συμβεί ; Λειτουργικό Win XP GR με SP2.
slygeo87 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ποιό έχει σαν default πρόγραμμα για εικόνες;Ορισε των windows και ξανά δοκίμασε.
advantix Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Το έχω να ανοίγει με το corel, δεν νομίζω όμως να παίζει ρόλο μιας και σε ένα άλλο pc που έχω είναι ακριβώς έτσι και δεν δημιουργεί πρόβλημα. Κάτι άλλο έχει χάσει και δεν ανοίγει και δεν μπορώ να το βρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.