parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Συγγνώμη, ο χαρακτήρας κενού στο Program Files έκανε τη ζημιά. Η εντολή διορθωμένη: >C:\Windows\system32\regsvr32.exe "C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeMP4Splitter.ax" /u Έχουμε φτάσει τα 31 posts και το πρόβλημα ακόμη δεν έχει λυθεί, κακό σημάδι αυτό...
micos000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μια ερώτηση για τον F1spa. Ποιά έκδοση του workshop έχεις; Δεν πιστεύω να κατέβασες την έκδοση 4. Είναι beta και έχει πολλά προβλήματα. Η σωστή έκδοση, που δουλεύει κανονικά είναι η 2.51 και υπάρχει ΕΔΩ. Αν έχεις την 2.51, απλά αγνοήστε με.
telis_petsotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παιδια κ εγω το ιδιο προβλημα εχω... δεν εχω εικονα κ επιπλεον κ τα ελληνικα μου τα εμφανιζει ακαταλαβιστικα.. εκδοση 2.51 εχω.. το ιδιο βιντεο με την εκδοση 2.51 στο αλλο pc μου παιζει κανονικα αλλα τα γραμματα το ιδιο.. τι μπορει να γινει? εστω με τον υποτιτλο...
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 παιδια κ εγω το ιδιο προβλημα εχω... δεν εχω εικονα κ επιπλεον κ τα ελληνικα μου τα εμφανιζει ακαταλαβιστικα.. εκδοση 2.51 εχω.. το ιδιο βιντεο με την εκδοση 2.51 στο αλλο pc μου παιζει κανονικα αλλα τα γραμματα το ιδιο.. τι μπορει να γινει? εστω με τον υποτιτλο... Για τα Ελληνικά, πήγαινε Settings-Charsets και βάλτα και τα δύο Greek. Για την εικόνα, διάβασες το thread και τις απαντήσεις του parsifal; Τα δοκίμασες; Codecs μάλλον θέλεις. Ποιούς έχεις; Στην σελίδα με τα downloads της URUSoft έχει ένα Coda codec pack. Δοκίμασε να το βάλεις ή απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε από την αρχή τους codecs που έχεις.
F1spa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Parsifal, ίσως να μην έχει λυθεί κι όλας γιατί δεν το πολύ-κατέχω! Και συγγνώμη για την απουσία, έπρεπε να λείψω. Να ας πούμε, εγώ ανοίγω ένα command prompt. http://img23.imageshack.us/img23/1693/commandprompt.png όταν όμως γράφω τις εντολές πάλι σφάλμα βγάζει. Αυτό: "C:\Windows\system32\regsvr32.exe " δεν το γράφω, έτσι?
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Αν ο τρέχων κατάλογος είναι ο C:\Windows\system32 όπως φαίνεται στο screenshot σου, τότε η εντολή μπορεί να απλοποιηθεί ως εξής: >regsvr32.exe "C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeMP4Splitter.ax" /u
F1spa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ορίστε: http://img14.imageshack.us/img14/8917/problem01.png
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Έγραψα πιο πάνω: Αν δεν υπάρχει κατάλογος C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter στο σύστημά σου (ή υπάρχει, αλλά δεν περιέχει το αρχείο NeMP4Splitter.ax), χρησιμοποίησε την ενσωματωμένη αναζήτηση αρχείων των Windows για να εντοπίσεις το αρχείο NeMP4Splitter.ax και αντικατέστησε κατάλληλα στην πιο πάνω εντολή που έδωσα. Τί σου επιστρέφει η παρακάτω εντολή; >dir c:\ /s/b | find "NeMP4Splitter.ax"
F1spa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μα δεν το βρίσκει!! Είτε με είτε χωρίς την κατάληξη!
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Επέστρεψε στον Radlight Filter Manager, εντόπισε την καταχώρηση για το Nero MP4 Splitter και κάνε κλικ στο σύμβολο + αριστερά από την καταχώρηση. Θα σου εμφανίσει πληροφορίες για το φίλτρο, μεταξύ άλλων και την πλήρη διαδρομή του αντίστοιχου .ax αρχείου...
F1spa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Α, κάτι πάει να κάνει όταν δίνω αυτή την εντολή αλλά τελικά δε κάνει απολύτως τίποτα! Τι έπαθε το pcάκι μου????????????
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κάνε αυτό που έγραψα στο post #40. Το filename για το MP4 φίλτρο που ψάχνουμε το ξεσήκωσα από ένα κάπως παλιό thread στο Doom9 forum, καθώς όπως προανέφερα εγώ δεν το έχω στο σύστημά μου. Μπορεί σε νεότερες εκδόσεις το filename να έχει αλλάξει.
F1spa Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Ωραία, έτσι το βρήκε!!(αυτή η αναζήτηση των windows τι ρόλο παίζιε??) το έβαλα σε command και πάει να το ανοίξει. Με ποιο πρόγραμμα όμως???
telis_petsotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Για τα Ελληνικά, πήγαινε Settings-Charsets και βάλτα και τα δύο Greek. Για την εικόνα, διάβασες το thread και τις απαντήσεις του parsifal; Τα δοκίμασες; Codecs μάλλον θέλεις. Ποιούς έχεις; Στην σελίδα με τα downloads της URUSoft έχει ένα Coda codec pack. Δοκίμασε να το βάλεις ή απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε από την αρχή τους codecs που έχεις. OK με τα ελληνικα αλλα η εικονα παραμενει.. εχω κ το πακ της uru κ το klite...
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 F1spa, πρέπει να δώσεις την παρακάτω εντολή: >C:\Windows\system32\regsvr32.exe <ΑΡΧΕΙΟ> /u όπου <ΑΡΧΕΙΟ> αντικαθιστάς με την πλήρη διαδρομή και το όνομα αρχείου του φίλτρου, όπως το είδες στο Radlight Filter Manager. Νόμιζα ότι είναι προφανές από τα όσα έχουν γραφεί μέχρι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.