F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 To είπα αυτό επειδή ό,τι και να βάλω δεν το προβάλλει. Περίμενε, μισό... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:07 ---------- To είπα αυτό επειδή ό,τι και να βάλω δεν το προβάλλει. Περίμενε, μισό... Ορίστε: http://img4.imageshack.us/img4/4967/talaipwiap.png
zaphodb42 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγώ πριν από λίγο καιρό είχα ενημερώσει τους codecs μου με το πακέτο "Vista Codecs v5.1.3" και μετά σταμάτησε να λητουργεί ο ήχος στο Subtitle Workshop που είχα ήδη εγκατεστημένο και χρησιμοποιούσα τους codecs από παλαιότερη έκδοση του πακέτου. Πιστεύω ότι κάτι δεν του αρέσει με τα νέα defaults σε κάποιους codecs, τα οποία και δεν πείραξα. Εν τέλει, απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το Subtitle Workshop και τώρα δουλεύει μια χαρά. Δεν το δοκιμάζεις;
F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δυστυχώς το δοκίμασα!! Και πάλι δε δουλεύει.. Η εικόνα, ήχο έχω κανονικά...
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ίσως το splitter filter του Nero που μπαίνει στη μέση να δημιουργεί το πρόβλημα. Κανονικά δεν είναι απαραίτητο για AVI αρχεία, υπάρχει ο ενσωματωμένος AVI Splitter των Windows που θα έκανε μια χαρά δουλειά. Κατέβασε το utility RadLight Filter Manager, τρέξε το, εντόπισε την καταχώρηση για το Nero MP4 Splitter (θα πρέπει να είναι στην κατηγορία DirectShow Filters), επέλεξέ το και άλλαξε το merit του προσωρινά στην τιμή MERIT_DO_NOT_USE: Πρέπει το utility να εκτελεστεί κάτω από Administrator (ή ισοδύναμο) account και μετά την αλλαγή απαιτείται logout και login για να εφαρμοστεί η ρύθμιση.
F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Το έτρεξα αυτό, αλλά η λίστα δεν είναι ίδια!!! Το NSC file Parser λείπει!!! μεταξύ άλλων!!!! Ποτέ δε θα φτιαχτεί!!!!!
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δεν χρειάζεται να είναι ίδια η λίστα, ούτε να έχεις εγκατεστημένο το φίλτρο NSC file Parser σώνει και καλά! Εκεί που στο screenshot μου γράφει NSC file Parser, φρόντισε στο δικό σου παράθυρο να γράφει Nero MP4 Splitter. Δε μπορούσα να εμφανίσω στο screenshot το Nero MP4 Splitter, γιατί στο δικό μου σύστημα δεν είναι εγκατεστημένη η σουίτα Nero Burning ROM (ούτε το KLite codec pack, μπορεί και αυτό να περιέχει το Nero MP4 Splitter).
F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Πω πω χαζός.. Οκ, κατάλαβα τώρα, το βρήκα κι όλας. όμως πως αποθηκεύεται? Έκανα log out και log in και πάλι δε παίζει, κι επίσης όταν ξαναπηγαίνω στο nero mp4 splitter, πάλι είναι επιλεγμένο το merit_normal!!
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μετά την αλλαγή του merit και πριν κλείσεις το πρόγραμμα, έκανες κλικ στο κουμπάκι Set Merit Value... ;
F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ωραία, είμαστε σε καλό δρόμο!! Μου βγάζει "cannot update merit"!!!!!!
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τί να πω, είσαι και σε Vista απ' ό,τι είδα και στο screenshot του post #16. Μήπως να έτρεχες ρητά τον Filter Manager με Administrator rights (δεξί κλικ στο exe > Run As Administrator) ;
F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τώρα το πατάω και απλά κάνει κλικ χωρίς να βγάλει κάποιο μήνυμα. Κάνω close και log out και μετά-τι περίεργο-πάλι δε παιζει! Απελπισία!!
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Αν μετά το logout/login ξανατρέξεις τον filter manager, το merit του Nero MP4 Splitter έχει πλέον τη νέα τιμή (MERIT_DO_NOT_USE) ; Δοκίμασε στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο να μπλοκάρεις και το φίλτρο με όνομα DirectVobSub...
parsifal Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Τρέξε ένα Command Prompt ως Administrator και δώσε την παρακάτω εντολή: >C:\Windows\system32\regsvr32.exe C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeMP4Splitter.ax /u Αν δεν υπάρχει κατάλογος C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter στο σύστημά σου (ή υπάρχει, αλλά δεν περιέχει το αρχείο NeMP4Splitter.ax), χρησιμοποίησε την ενσωματωμένη αναζήτηση αρχείων των Windows για να εντοπίσεις το αρχείο NeMP4Splitter.ax και αντικατέστησε κατάλληλα στην πιο πάνω εντολή που έδωσα.
F1spa Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μου γράφει "program" is not recognised!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.