Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για recovery HDD;

mikrosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προγραμμα για recover HDD file ?

παιδια καλισπερα , τα νευρα μου ειναι τσαταλια :argue: , διοτι , πριν μερικες μερες , γυρνοντας στο σπιτι , αντικρισα στιν οθονη του υπολογιστη ( mac mini ) ενα φακελο να ανοιγοκλεινη σε μια λευκη οθονη :behead: !!!!!!!!!!!!!! προσπαθησα να το ξανα ανοιξω αλλα καμια ανταποκρηση , αποφασισα και αντικαταστησα τον ''μαμα'' HD με εναν αλλο HDD 320 GB 7200 , ολα καλα μεχρη εδω , ξανα εβαλα και το λειτουργικο , ολα δουλευουν καλα ........

εβαλα το μαμα HDD σε μια εξωτερικη θηκη , για να τον διαβασω , αλλα τιποτα , ουτε σε mac ουτε σε xp , :adore: το θεμα οτι εχω καποιες φωτο που τις εχω αναγκη , δεν με νοιαζουν τα προγραματα , ουτε τα video , μονο η φωτο , ειναι σε μορφη .jpg , οποιος γνωριζει , ας βοηθηση , τι προγραμα πρεπει να βαλω για να τις δω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

boomerang data recovery το πρόγραμα που με είχε σώσει το κατεβάζεις ως demo αν δεις πως κανει δουλειά δυστυχώς πρέπει να το αγοράσεις (δεν είχα βρει κάτι εναλλακτικό)

Επειδή έχω δει πολλά κουφα, δοκίμασε να το βάλεις σε υπολογιστή με πρόσφατη διανομή linux που διαβάζει συστημα αρχείων hfs. Υπαρχει μια μικρή πιθανότητα να δεις αρχεία!!

Είναι δοκιμασμένη λύση, σου βγάζει κάποια σφάλματα και σου κάνει mount read-only φυσικά.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει να χάσεις τίποτα. Εκτός από το χρόνο σου:X.

Ontrack Easy Recovery Professional (windows).

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει για mac, όμως υπάρχουν εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες να επαναφέρεις τα αρχεία σου. (έχει και ανορθόδοξες μεθόδους επανάκτησης των αρχείων - κάνει δουλειά).

Επίσης, σε περίπτωση που σου καταστράφηκε απλώς το Partition Table, δοκίμασε και το Partition Table Doctor 3.5. :-)

(εν ανάγκη πήγαινε τον HDD σου στο PC ενός φίλου με windows εάν δεν υπάρχουν τα προγράμματα σε εκδόσεις για mac ή βάλε bootcamp)

σε ευχαριστω , το ελυσα το προβλημα , με την βοηθεια τον μελων του forum avclub

ο mod μπορει να το κλειδωση . . . .

Πες το και σε εμάς πως, μυστικό το έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...