Fott1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εχω εναν σκληρο ο οποιος δουλευε με 4 παρτισιονς. στο ενα ειχα Xp και στο αλλο βιστα τα οποια κανανε dual boot... λοιπον ηθελα να κανω καποιες αλλαγες στο σκληρο και απο χαζομαρα κατεληξα να εχο ΜΟΝΟ 4 παρτισιονς τα οποια ΟΛΑ ειναι lofical.. Κατα συνεπεια δεν μπορω να κανω εγκατασταση κανενα λειτουργικο συστημα. Ετσι λοιπον θα ηθελα να μαθω .. με ποιο προγραμμα θα κανω τον σκληρο μου φορματ σε ntfs kai primary για να βαλω καποιο λειτουργικο?? τονιζω οτι δεν μπορει να κανει Boot σε τίποτα τωρα.. Μονο αν βαλουμε ενα προγραμμαρακι σε σιντι και τρεξει με εκεινο στην αρχη για να αλλαξώ τον σκληρό.. :cry::cry: πλιζ χελπ
the_eye Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Format θα κάνεις με το cd των windows κατευθείαν στην εγκατάσταση.
Fott1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 οχι μαλλον δεν καταλαβες.. δεν μπορώ να επιλεξω κανενα παρτισιον του σκληρου για να εγκαταστησω καποιο λειτουργικο συστημα.. α ουτε εχω επανω τωρα κανενα ... οποτε.. δεν εχει τπτ.. το μονο που πρεπει νομιζω να κανω.. ειναι να βαλω αρχικα να κανει βοοτ απο το σιντι και μεσα να εχω καποιο προγραμμα .. καποιο recovery tool ετσι ώστε να αλλάξω τον σκληρο απο λογικο σε primary και να μπορεσω να βαλω καποιοο λειτουργικο
the_eye Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εσύ δεν κατάλαβες. Θα κάνεις boot από ένα installation cd των windows. Εκεί στην διαδικασία εγκατάστασης θα σου βγάλει μια διαχείριση partitions οπότε κάνεις ότι partition θες και μετά εγκαθιστάς τα windows.
Fott1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 το εχω δοκιμασει ηδη.. στην διαχειρηση των παρτισιον δεν γινεται αλλαγη απο λοτζικαλ σε πραιμαρι(αρα και bootable) .. και ετσι δεν γινεται τπτ..δεν μπορω να επιλεξω παρτισιον της επιλογης μ για το λειτουργικο..λεει οτι δεν πληρη της προυποθεσεις. με κανενα παρτισιον μανατζερ δεν εχει τπτ ρικαβερυ..?
the_eye Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δοκίμασες να τα σβύσεις τελείως και να τα ξαναφτιάξεις. Αν δεν το καταφέρεις δες το hiren's cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.