posonap Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.. Χρειάζομαι τη πολυτιμή βοηθεία σας.Είμαι νεος κάτοχος ενος MacBook 2,4 unibody και μετα απο μια προσπάθεια να κάνω share το δίσκο του mac σε ένα δίκτυο με windows μου παρουσιαστήκε το εξής πρόβλημα.. Ο Mac δεν Bootarei... με το που μπαίνει και παίζει τον ήχο εκινήσης βγαίνει το Logo της Apple και δίχνει οτι φορτώνει..... εκεί κολλαει και κάνει restart μόνο του....Δεν ξέρω αν φταίει η προσπάθεια μου να κάνω share το δίσκο του mac σε περισσότερους χρήστες.... Χρειάζομαι τι βοηθεία σας με λεπτομέρειες γιατι είμαι τεέιώς αρχάριος σε Mac.. ισώς ενα boot σε safe mode βοηθούσε ..αλλά γίνεται σε mac ??και αν ναι πώς?????????? Είμαι σε απογνώση βοήθειααααααα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 όταν κάνει boot κράτησε το shift πατημένο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:51 ---------- αν δεν βγεί άκρη βάλε το dvd με το leopard στο drive κια όταν κάνει boot κράτησε το alt πατημένο και κάνε boot από το dvd μην κάνεις εγκατάσταση από την αρχή αλλά δοκίμασε το disk utility και κάνε repair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
posonap Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .. αλλά το πρόβλημα μάλλον είναι αρκετά πολύπλοκο... δεν αναγώρίζει καθόλου το DVD δεν μου βγαίνει στα device πάρα μόνο αν πατήσω C δείχνει οτι φορτώνει και τπτ αλλό... πρέπει να έχω κάνει λαλακια με τα Permissions και δεν δουλευεί τπτ κατα το boot :S:S ο HD είναι read only :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitop Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δοκίμασε αν μπαίνεις σε single user mode. Πατώντας <command>-S όταν τον ανάβεις. Αν ναι θα μπορείς να κάνεις repair ή/και bless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.