KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Τζινο Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι ειναι το επομενο Λοστ Απλα αυτη την στιγμη εμενα προσωπικα στα tvshows μου ειχε λειψει ενα καλο κλισε "Ποιος ειναι ο δολοφονος" Επειδη απλα το λεμε και το ξαναλεμε "κλισε" για put out money where our mouth is ποια κυκλοφορουν εκει εξω του τετοιου στυλ? Σοβαρα μιλαω. Σε σειρα, προσεχε, οχι σε ταινια. Σε ταινια ναι, 1 ανα βδομαδα. Αλλα στις σειρες πλεον το κλισε ειναι αλλο... Εγω απλα βαρεθηκα αλλες σειρες με γιατρους, δικηγορους, μπατσους. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΕΛΕΟΣ, ποσες φορες να δουμε τα ιδια και τα ιδια. Ενταξει, θα τον σωσουν τον ασθενη, θα τον καταδιακσουν τον ενοχο, και ναι, απο το πρωτο επισοδειο καταλαβαινουμε το "do you know what I've seen out htere, on the streets" Ναι, θελω μπουτακια, θελω να δω ενα τυπο κομμενο στην μεση(δεν το εχεις δει και πολλες φορες νομιζω σε primetime πλην συνδρομητικων) και θελω να δω να τους σφαζουν ενα-ενα και στο τελος να ειναι ο μονοφθαλμος ταριφας, ο τυπος που παιρνει την βαλιτσα του απο τα χερια του αχθοφορου ή ο οποιοσδηποτε Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι θα μπορουσε να ειχε γινει χωρις τον Ριτζ και την Καρολαιν αλλα ενταξει, CBS, το πιο clean cut ισως δικτυο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:40 ---------- Μετριότατο έως κακό το 2ο επισόδειο. Σου έδινε την εντύπωση ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για τον θεατή ή ότι υπήρχαν αλλά αρκετά κρυμένα. Δηλαδη αμα το ξαναδεις αφου τελειώσει η σειρα δεν θα πεις "Ελα ρε, κοιτα που δεν το ειχα καταλαβει" Θα πεις ειτε "Αφου δεν ειχα στοιχεία" είτε 'Καιγω που να το ακταλάβω από αυτο" Ενιγουει, μιας και ειναι το μονο "who's done it" tv show αυτην την περίοδο συνεχίζουμε
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:40 ---------- Μετριότατο έως κακό το 2ο επισόδειο. Σου έδινε την εντύπωση ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για τον θεατή ή ότι υπήρχαν αλλά αρκετά κρυμένα. Δηλαδη αμα το ξαναδεις αφου τελειώσει η σειρα δεν θα πεις "Ελα ρε, κοιτα που δεν το ειχα καταλαβει" Θα πεις ειτε "Αφου δεν ειχα στοιχεία" είτε 'Καιγω που να το ακταλάβω από αυτο" Ενιγουει, μιας και ειναι το μονο "who's done it" tv show αυτην την περίοδο συνεχίζουμε Indeed.Δωστου χρονου ομως.Ισως ακομα"χτιζει"το περιβαλλον.Οπως και να χει οπως ακριβως λες"μιας και ειναι το μονο "who's done it" tv show αυτην την περίοδο συνεχίζουμε".Το 3ο δεν το ειδες?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Tι χρονο, το ιδιο το CBS το εστειλε Σαββατο Παρολαυτα λενε οτι δεν θα το ακυρωσουν γιατι σε dvr και online παει καλα, σημαινει οτι ο κοσμος το βλεπει απλα οχι Πεμπτες Ισως του κανει καλο, παροτι εχει νεανικο το καστ, μαλλον σε μεγαλυτερους απευθυνεται, ισως Σαββατιατικα το δει ο κοσμος
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Να κανω και μια προβλεψη. Λεω οτι σημαντικο ρολο θα παιξει ο ταξιτζης!! αν δεν το δω μεχρι το τελος να μου πειτε αν επεσα μεσα λολ Μονο αυτο δεν επαληθευτηκε.ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μονο αυτο δεν επαληθευτηκε.ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ Να μην κάνω τον κόπο? Μ'αρέσουν οι σειρές που ψάχνεις το μέρντερερ, αλλά να είναι και λίγο έξυπνο το όλο στόρυ.
avpap75 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά τελικά κατέληξε σε μεγάλη παπαριά που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ανεγκέφαλους νεαρούς!
KaizerSoze Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Να μην κάνω τον κόπο? Μ'αρέσουν οι σειρές που ψάχνεις το μέρντερερ, αλλά να είναι και λίγο έξυπνο το όλο στόρυ. OXI ΡΕ!Τρελος εισαι?Δειχνει 2 καλα επισοδεια και μετα 5 επισοδεια Τομη και Γοητεια τρελα βαρετα, και μετα απλα πεθαινει κοσμος και φυσικα το twist ειναι τραγικα κλισε και καλα αυτος που δεν περιμενε κανενας σε σημειο που το παιρνεις πρεφα 3-4 επισοδεια πριν το τελος Και εννοειται επι 13 επισοδεια το ολο στορυ προχωραει επειδη και μονο οι σεναριογραφοι εβαλαν τους χαρακτηρες να κανουν ηλιθιες επιλογες, να εχουν ηλιθια κινητρα και στο τελος ξεμπερδευουν και με ενα "γιατι ετσι γουσταρε" Αστο καλυτερα
zastrifel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Πίστευα οτι θα είναι προσεγμένη η σειρά, επειδή ήταν μιας χρονιάς εξαρχής. Ότι θα χει σασπένς σε κάθε επεισόδιο και έναν "καλό" δολοφόνο που ΔΕΝ περιμένεις, όντως, από την αρχή. Μλκιες πίστευα... ps: Το φινάλε μπαίνει στο Top 5 χειρότερων φινάλε ever.
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μολις το ειδα και εγω.Πολυ καλη παραγωγη. ---------- Προσθήκη στις 01:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:55 ---------- Πίστευα οτι θα είναι προσεγμένη η σειρά, επειδή ήταν μιας χρονιάς εξαρχής. Ότι θα χει σασπένς σε κάθε επεισόδιο και έναν "καλό" δολοφόνο που ΔΕΝ περιμένεις, όντως, από την αρχή. Μλκιες πίστευα... ps: Το φινάλε μπαίνει στο Top 5 χειρότερων φινάλε ever. Εγω αντιθετα θα ελεγα οτι ειναι απροσδοκητη η εκπληξη του τελους της σειρας.
speedy23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μηπως πρεπει να επαναπροσδιορισεις τον ορισμο του απροσδοκητου ή της εκπληξης? H σειρα ειχε premise αλλα το μαμησανε.Οσο για το τελος δεν μ'αρεσε διοτι φαινοταν απο μακρια.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Μου το προτειναν να το δω. Το ειδα. 1ο επεισοδιο καλο μετα μετριο προς μαπα. Πραγματικα τα ειδα ολα γιατι λεω αφου το αρχισα πρεπει να τα δω. Αλλα ελεος σε καποιες φασεις σερφαριζα στο νετ και απλα το ειχα απο πισω να παιζει και αν ακουγα να λενε τιποτα ενδιαφερον παταγα να δω τι γινεται. Ειχε ολα τα φοντα να γινει καλη σειρα αλλα γινεται πολυ ηλιθιο σε καποια σημεια , αφελεια που σε κανει να λες ελεος..
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν το τελειωσα ποτε..Μια και το ανεφερες, κανε τον κοπο αν θελεις να πεις σε mega spoiler ποιος/ποιοι ειναι οι δολοφονοι, ετσι για την ιστορια
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καθολη τη διαρκεια της ταινιας δεν ειναι εντελως ξεκαθαρο ποιος ειναι ο δολοφονος υπαρχουν υποψιες αλλα δεν σου δινει ακλονητα δεδομενα. Προς το τελος νομιζουν οτι ειναι ο πατερας της κοπελας(Μαγκι) που τους σκοτωνει αλλα τελικα ειναι ο δολοφονος που ηταν στο νησι 7 χρονια πριν . Δεν τον ειχε σκοτωσει τοτε ειχε πει ψεματα και γυρναει και τους σφαζει. Επισης συνεργος ηταν και ο κολλητος της κοπελας που ηταν να παντρευτει στο νησι.Ο λογος που τους εσφαζε ειναι οτι ο δολοφονος στο παρελθον τα ειχε με την μανα της πρωταγωνιστριας, μαζι της ειχε κανει ενα παιδι το οποιο εγκατελειψε η μανα του(μανα της Μαγκι) το παιδι αυτο ειναι αυτος που παντρευεται.Σκοπος ειναι να σκοτωσουν τη Μαγκι αλλα θελουν να σκοτωσουν ολους τους αλλους πρωτα το γιατι δεν μου φανηκε πολυ ξακαθαρο αλλα νομιζω απο σαδισμο και για να την κανουν να "πονεσει".Στο τελος εχουν πεθανει ολοι εκτος απο τους 2 δολοφονους την Μαγκι και τον Τζονι(ο οποιος ειναι ο ψαρας που τα ειχε παλια μαζι του η Μαγκι πριν φυγει απο το νησι). Σε καποια φαση οι 2 δολοφονοι αφου εχουν δεσει τον Τζονι εχουν κυκλωσει τη Μαγκι και προκειται να τη σκοτωσει ο "γαμπρος" αλλα τελικως αλλαζει γνωμη και σκοτωνει το δολοφονο. Αφηνει ψευτικα στοιχεια οτι εχουν πεθανει ολοι για να μην τους ψαξουν και την περνει μαζι με τον Τζονι σε ενα απομονωμενο σπιτι στο νησι . Ο λογος που το κανει ειναι επειδη αγαπαει τη Μαγκι και θελει να ζησουν για παντα μαζι και μονοι στο νησι οπως λεγανε οταν ηταν παιδια. Τον Τζονι τον θελει να υπογραψει ενα χαρτι ομολογιας οτι ηταν αυτος ο δολοφονος και να το στειλει απο οτι καταλαβα . Τελικα το σκαει η Μαγκι τη κυνηγαει ο "γαμπρος" φτανει στην ακρη ενος αποτομου λοφου και ερχεται ο Τζονι τον σπρωχνει απο πισω και πεφτουν στο κενο. Η Μαγκι παει κατω να δει ο Τζονι ειναι τραυματιας κατω ο αλλο ορθιος και τον σφαζει με ενα σαν σπαθι. Τελος φευγουν με το Τζονι απο το νησι . τρομερο φιναλε περιμενω σχολια
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω για τον κοπο Να πω την αμαρτια μου απο τα λιγα που θυμαμαι (ειχα δει 3-4 επεισοδια νομιζω, δεν περιμενα πως θα ναι ζωντανος ο original δολοφονος, ουτε οτι ο γαμπρος θα ταν στο κολπο. Κατα τ αλλα μου φαινεται αρκετα επιτηδευμενη η 'λυση', καθαρα με στοχο να μην μπορεσεις να την προβλεψεις και οχι λογο καλοστημενου, εξυπνου σεναριου. Βεβαια ουσιαστικα δεν την εχω δει τη σειρα, οποτε δεν μπορω να εκφρασω και ολοκληρωμενη γνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.