plaths Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 θελει φορματ κανονικα το πσ μ αλλα τελοσπαντων πρωσπαθω να διαγρατσω το αντιβιρους δεν διαγραφετε εχω προσπαθησει κανονικα απο τ πινακα ελεγχου προσθαφαιρεσι αλλα τιποτα και απο τα προγραμ φιλεσ...τπτ χρειασιομοποιω το antivir ξερετε τι μπορω να κανω?
warewolf Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δεν αναφερεις ποιο εχεις, αλλα πριν κανεις format προσπαθησε τουλαχιστον να το ξαναεγκαταστησεις και υστερα δοκιμασε να το απεγκαταστησεις.
Antwni Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Λέει ποιο έχει (antivir)! !Δοκίμασε με το Revo unistaller!!;)
eSATA Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ναι δοκιμασε να το διαγραψεις με καποιο προγραμμα οχι μεσω windows:p uninstall gold πολυ καλο.... edit... ρε απο που εισαι;
Antwni Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 edit... ρε απο που εισαι; Αφού γράφει από Κρήτη είναι το παιδί όπως και εγώ!! Γιαντα έχεις κιανα πρόβλημα!!:lol:
plaths Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 τελος παντων εγω εκανα φορματ μονος και ειμαι αλλανη ΛΟΛ΄π @ειμαι απο κρητη μερος ΣΙΣΙ*
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.