Προς το περιεχόμενο

Tαινίες παρόμοιες με το Zeitgeist;

alkis84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εδω και 2 χρονια περιπου παρακολουθω την πορρεια του ντοκιμαντρ αυτου που ειναι σχεδον σε ολουσ πλεον γνωστο και με περιεργεια περιμενω το 3 που οπως αναφερεται στο διαδυκτιο θα ερθει στο 2010!

επειδι μου κινησε ιδιαιτερα το ενδιαφερον αχι απο τιν αποψη της θεματολογιας αλλα και του τροπου αναπτηξης του θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος που να εχει να μου προτεινει κι αλλα ντοκιμαντερ απ αυτου και οχι μονο θεματος!ευχαριστω!:shifty:

Δημοσ.

Ρε συ δεν θέλει το παιδί να μιλήσουμε για την ταινία, θέλει παρόμοιες προτάσεις.

Το The Corporation όπως ειπώθηκε,

το φανταστικό Money as Debt,

το How Cuba survived peak Oil,

το America before Crisis (δεν είμαι σίγουρος ότι το λένε έτσι ακριβως),

και άλλο ένα υπάρχει που δεν θυμάμαι τίτλο, θα προσπαθήσω να τον βρω αλλά μιλάει για την ιστορία του Αμερικάνικου Δολλαρίου.

Επίσης διάβασε και το βιβλίο που αναφέρεται μέσα στο Zeitgeist αν έχεις όρεξη (μεγάλη)..:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε συ δεν θέλει το παιδί να μιλήσουμε για την ταινία, θέλει παρόμοιες προτάσεις.

υπέθεσα ότι στα άλλα topics θα έχει συζητηθεί κάτι...

(όχι και τόσο περιγραφικός τίτλος ε? :o )

Δημοσ.

Το ντοκιμαντέρ του Κούλογλου "Εξομολογηση ενός οικονομικού δολοφόνου" που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του πρώην "οικονομικού εκτελεστή" της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζον Πέρκινς.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά βρε μπαίνεις και απαντάς σε thread διαβάζοντας μόνο τον τίτλο?:P

Είσαι κορυφή:-D

διάβασα κανονικά το OP και για αυτό είπα search, λογικό είναι να έχουν συζητηθεί στα άλλα topics αυτά που ζητάει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...