Προς το περιεχόμενο

i7 920 se pio mobo για τερμα oc??

CLIORR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες;) ετοιμαζω καινουργιο συστημα και οπως παντα θα το δωσω ορια:devil::devil: μεχρι στιγμης εχω αποφασισει τον 920,

μνημες- http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1203274&catalog=20&HYMNIMIMEGETHOS=3+x+1GB&category=69977727&page=2

και εχω κολλησει στο mobo:eek: απο οσο εχω δει γυρω στα 250 ευρω που μπορω να διαθεσω παιζουν τα, Asus P6T, Asus Rampage II Gene, Asus P6T Deluxe V2. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο τι να διαλεξω με βαση παντα το πολυ καλο o/c. σας ευχαριστω προκαταβολικα και καλη συνεχεια;);)

υ.γ αν υπαρχει κατι αλλο με μικρη διαφορα δεν θα με πειραζε

Δημοσ.

Foxconn Bloodrage, Foxconn Flaming blade και την DFI που σου προτάθηκε, αν θες ντε και καλά hardcore καταστάσεις και πειραματισμούς για benches. Αν απλά θες να τρέχεις σε μια Α' συχνότητα τον 920 24/7, τότε με οποιοδήποτε καλό mobo θα κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

thanks παιδες για την βοηθεια:-D η DFI Lanparty DK X58-T3eH6 απο οτι βλεπω υποστηριζει μεχρι 1333 DDR3 μηπως ειναι λιγο αν θελω να πιεςω τον i7 πολυ?

να μην κοιταξω asus καθολου? απο την αρχη ηθελα να παιξω σε Foxconn Flaming Blade αλλα θα τις εχει το πλαισιο σε 10 μερες:eek::eek:

Δημοσ.

+1 σε όσες προτάθηκαν, θα προσθέσω μια ακόμα Foxconn Renaissance 2 ;) Αν μπορείς να πας στα 300 τότε BloodRage ή DFI UT X58-T3eH8 για τρελά ο/c :-D

Η asus μας τα χάλασε λίγο στο Χ58, για την Gene όμως δεν ακούστηκαν πολλά, οπότε αν μπορείς να περιμένεις λίγο, να δούμε τι θα παίξει και με δαύτην..

Δημοσ.

ευχαριστω παιδες για την βοηθεια :-D:-D αποτι βλεπω με κοβω για Foxconn Blood Rage:devil: ελπιζω να δωσει πολυ <πονο> στον 920:devil::devil:

Δημοσ.

Έχω την bloodrage και όσο αφορά το oc απλά η μητρικούλα μ@μ@ει! 215 fsb με το καλημέρα χωρίς πολλά πολλά. Από την άλλη εγώ μάλλον έπεσα σε μπανάνα 920. Έχει μουλαρώσει στα 3,6 Ghz με 1,4V για παραπάνω θέλει ΠΟΛΥ ρεύμα! :(

Δημοσ.

πωωω ρε φιλε σε καταλαβαινω απολυτα...οπως επεσα σε μπανανα core duo 8400 και δεν παει πανω απο 3,9ghz... ελπιζω να μιν ξαναπεσω τουλαχιστων..:fear::fear:

Δημοσ.

Φιλε έχω την msi eclipse και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμένος. Στα reviews που διαβασα έλεγαν ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για oc. Ακόμα δεν τον έκανα τον 920 oc αλλά στο μέλλον θα γίνει κ αυτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:52 ----------

Ααα και έχει πάνω και την κάρτα ήχου x-fi της creative το οποίο το θεωρώ +++!!!

Δημοσ.
Φιλε έχω την msi eclipse και ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμένος. Στα reviews που διαβασα έλεγαν ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για oc. Ακόμα δεν τον έκανα τον 920 oc αλλά στο μέλλον θα γίνει κ αυτό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:52 ----------

Ααα και έχει πάνω και την κάρτα ήχου x-fi της creative το οποίο το θεωρώ +++!!!

Τα ίδια ισχύουν και για την bloodrage οι οποία όμως είναι και λίγο πιο φθηνή (5E) :P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...