ixus40 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εχω 2 Η/Υ συνδεδεμένους σε ενα SpeedTouch 5x6 και επειδη εχω σκοπώ να συνδεσω ασύρματα και ενα φορητο, θα πρέπει να αντικαταστήσω το speedtouch, μιας και δεν διαθέτει αλλη θυρα ethernet αλλα ουτε υποστηρίζει ασύρματη δικτύωση, με ενα ασύρματο modem/router. Εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιόπιστο modem/router με τιμη το πολυ 50-60 ευρώ? Αυτό το συγκεκριμενο απο τα eshop, πιστευετε οτι αξιζει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615234 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ωραιο ρουτερακι αυτο που εγραψες απλα ξερω οτι πολλες φορες αργει να παρει ip.ενω το wag160n δεν το εχει αυτο το θεματακι.απο την αλλη αμα με το speedtouch ισουν ευχαριστημενος εγω θα περνα παλι speedtouch αλλα το 585.4 ethernet και wi fi.
ixus40 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Το πρόβλημα με το wag160n ειναι οτι ξεφευγει αρκετα σε τιμή. Οσον αφορα το speedtouch 5x6, ομολογω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτο το 585.4 που λες, που μπορώ να το βρώ και ποια ειναι περιπου η τιμή του?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 forthnet shop 67 eyro .επισης σε οτε shop αλλα ειναι λιγο τυποποιημενο για ote και επισης μετα http://www.axd.gr
ixus40 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ειδα σημερα στα eshop οτι υπαρχει και αυτο το modem/router της Asus. Γνωριζετε αν είναι καλύτερο σε σχεση με το αυτο της Linksys? Παντως, ειμαι πολύ ευχαριστημένος απ'οσα προϊόντα Asus εχω στην κατοχή μου (καρτα γραφικών Asus 7900 GTX, mini laptop Asus Eee PC 4G και Asus wireless pci adapter). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 μην συγκρινεις βεβεα ρουτερ με mobo και καρτες γραφικων.δεν ξερω θα προτιμουσα το linksys σαν πιο δοκιμασμενα και απο μια ετερεια που ειναι α.division cisco και β.ειδικευεται σε ειδη δικτυου.τωρα για τα asus δεν τα εχω δοκιμασει προσωπικα.καποιοι εχουν πει οτι εχουν πολλα πραγματα πανω παντως.αλλα σχετικα λιγοι εχουν για να σε βοηθησουν.και σε providers δεν εχω δει να τα υποστηριζουν ωστε να πω οτι ειναι πολυ δοκιμασμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.