Προς το περιεχόμενο

κινητό με οθόνη αφής ποιο μου προτείνεται?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυριο θα παω και θα δοκιμασω nokia 5800 , htc touch 2 και htc diamond 2 αν και βγαινει πολλα $$

Θα δω και θα σας πω ευχαριστω για τις απαντησεις

καταλαβαινεις φανταζομαι πως το 5800 πρεπει να βει απο την λιστα ετσι;

εκτος και αν δεν μπορεις να διαθεσεις παραπανω..

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

HTC Touch HD και θα εχεις και το gpsακι σου για ανετη πλοηγηση. Απο εφαρμογες γινεται χαμος για τα mobile αλλα και για αυτο ειδικα να το φερεις στα μετρα σου. Οθονη 3,8 ιντσες και ειναι τουμπανακι...

Δημοσ.
1) Δεν δέχεται αρχεία (π.χ. κανά τραγουδάκι) με bluetooth.

2) Δεν μπορείς να βάλεις ότι ringtone θες, εκτός αν το ξεκλειδώσεις οπότε χάνεις την εγγύηση.

3) Έχω ακούσει για προβλήματα με bluetooth hand free.

4) Δεν έχει αναφορά παραλαβής SMS. Δεν ξέρω αν το έχει λάβει ο άλλος ή αν έχει το κινητό του κλειστό/εκτός δικτύου.

5) Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη και θέλει εργαλεία για να αλλαχθεί.

6) Κάποια iphone το καλοκαίρι ζεσταίνονται αρκετά, και αν ζεσταθούν (π.χ. αν το έχεις στην παραλία) εμφανίζουν το αντίστοιχο μήνυμα και κλειδώνουν μέχρι να πέσει η θερμοκρασία.

1)δεχεται με jb

2)μπορεις και χωρις ξεκλειδωμα(jb)

3)δεν εχω ακουσει κατι

4)εχει με jb

5)ναι

6)δε ξερω

• Moderators
Δημοσ.
6)δε ξερω

Ναι.Μια συγκεκριμενη παρτιδα των 3gs.Για τα υπολοιπα δεν εχω να προσθεσω κατι,τα ειπε η margarita.

Δημοσ.

Πήρα το 5800. Μεχρι στιγμής είναι άψογο, μένει να του φορτωσω garmin και να δοκιμασω το gps.

Wifi μια χαρα, πιανει σημα, σημα καμπανα, εβαλα opera mobile, του εκανα και αναβαθμιση ( πατησα *#0000# και επέλεξα ελεγχος ενημερωσεων, ημουν ηδη σε wifi net)

μπαταρια κυριλε μεχρι στιγμης δεδομενου οτι το εχω λιωσει. Τα μεηλ μου στηθηκαν... και η γραφιδα μια χαρα και το δαχτυλο επισης.

Δημοσ.

Aκου φιλε αμα θες ενα οικονομικο κινητο με οθονη αφης παρε LG .Aμα θες ενα καλο κινητο με οθονη αφης παρε το nokia 5800 απο τη media markt(γρηγορα ομως) γιατι το εχει 100 ευρω φθηνοτερα σε σχεση με το plaisio και τελος αμα εισαι λευτας παρε iphone η htc.

Δημοσ.
Aκου φιλε αμα θες ενα οικονομικο κινητο με οθονη αφης παρε LG .Aμα θες ενα καλο κινητο με οθονη αφης παρε το nokia 5800 απο τη media markt(γρηγορα ομως) γιατι το εχει 100 ευρω φθηνοτερα σε σχεση με το plaisio και τελος αμα εισαι λευτας παρε iphone η htc.

Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο, εναλλακτικά δες νοκια 5230 &5530

Δημοσ.

Λοιπον σχεδον εχω αποφασισει να παρω το lg gm750...

Πολυ ωραιο κινητο(σε σημειο να iphoneιζει :P)

Οποιος το εχει η το ειχε θελω γνωμες για την τελικη αποφαση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...