Προς το περιεχόμενο

κινητό με οθόνη αφής ποιο μου προτείνεται?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 3G δεν ειναι μονο για να κανεις βιντεο κλησεις, εγω που πληρωνω 3G καθε μηνα, δεν εχω κανει ουτε μια βιντεο κληση.

Το 3G ειναι internet μεγαλης ταχητητας, που το εχεις πανω σου, εγω πιανω ταχυτητες 2.5Mbps οταν ειμαι στο δρομο, και κατεβαζω οτι θελω, βλεπω βιντεακια, μπαινω στα φορουμς, σαν κανονικο ιντερνετ, ξερεις.

Αλλα κοστιζει 29 ευρω το μηνα, για 5Gb δεδομενα, που δε τα φτανω ποτε φυσικα, με το ζορι πιανω τα 2.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και τι τα κανεις τα 2,5mbps σε ενα κινητο τηλεφωνο;

δεν καταλαβαινω γιατι καν το αναφερεις, δηλαδη ενα αλλο 3G τηλεφωνο στις περιοχες που εισαι και εσυ δεν θα πιασει τα 2,5mbps; (αχρηστα για εμενα σε καθε περιπτωση)

ενταξει η βιντεοκληση ειναι ψιλοαθλια σαν ιδεα αλλα για να μην λεμε οτι μας βολευει ειναι ενα feature των 3G τηλεφωνων, μερικα απλα δεν το εχουν

Δημοσ.

Οταν λεω 3G δεν αναφερομαι στο iphone 3G, αναφερομαι στην συνδεση "internet 3G". Η συνδεση "3G" ειναι ιντερνετ υψηλης ταχυτητας και οποιος την εχει πιανει ταχυτητες μεγαλες, 2.5Mbps και πανω.

Και φυσικα ολα αυτα τα τηλεφωνα χριαζονται ιντερνετ υψηλης ταχυτητας, για αυτο τον λογο κατασκευαστηκαν αλλωστε.

Και το iphone ειναι το καλυτερο για ιντερνετ.

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει πουθενα καμια απαιτηση για τοσο μεγαλες ταχυτητες σε ενα κινητο τηλεφωνο, ουτε στο θεικο iphone ουτε σε κανενα αλλο smartphone

τι θες να κανεις με το τηλεφωνο σου; να δεις μια σελιδα, ενα βιντεο, να ακουσεις ενα τραγουδι, να κατεβασεις τα email σου

δεν θα βαλεις να κατεβασεις απο torrent η την καινουργια εκδοση του ubuntu με το κινητο σου τηλεφωνο για να εχεις αναγκη τα 2,5mbps η τα 7,2mbps που ειναι και το οριο

και με μια συνδεση στα 500kbps η 1mbps οι σελιδες θα ανοιγουν το ιδιο γρηγορα...

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά πιο συχνά χρησιμοποιώ την 3G κλήση παρά το 3G Internet αλλά παρόλα αυτά δεν το ακυρώνω!Και όπως είπαν τα παιδιά.....γιατί δηλαδή επειδή κάνει αυτό καλά να μην κάνει το άλλο ΚΑΘΟΛΟΥ????Ένα κινητό που πλασάρεται τόσο πολύ σαν 3G!!!Το οποίο 3G μάλιστα όπως όλοι ξέρουμε δεν πιάνει παντού άρα σε περιορίζει κιόλας!

Για την ευχρηστία στο ίντερνετ...είναι όντως πιο εύχρηστο αλλά δνε υπάρχει τόσο πια χαώδης διαφορά το internet browsing όσο θέλουν να μας πλασάρουν κάποιοι!Με τον Internet Explorer υπάρχει αλλά για δες με τον Opera.Ακόμα και με τον Skyfire που είναι σε beta μορφή μια χαρά είμαστε!

Δημοσ.

Δέν καταλαβένει... Χονδρικά το 3G σημαίνει να πιάνεις σήμα απο 3 κεραίες για να αυξήσεις το μεγεθος δεδομένων. Οταν όμως είχε ακουστεί σαν λειτουργία , επιδή τα κινητά τότε δέν είχαν καλές σχέσεις με το Internet το "Πλασάρανε" σάν Video κλήση , επιδή είχε γρήγορη μεταφορα δεδομένων , μπορούσε να μεταφέρει και Video stream.

Ετσι λοιπόν εαν ρωτήσεις κάποιον για το 3G έχει την εντύπωση πως πρόκειτε για βιντεοκλήση .

Τώρα για την χρήση Internet στο κινητό , αυτό ειναι μια άλλη συζήτηση.

π.χ Εγώ δέν έχω Internet στην δουλειά και με βολεύει πολύ ο Safari με τον μη-προβληματικό του χειρισμό στο να βλέπω ότι θέλω . (-Flash (έχω iPhone)).

Δημοσ.
Αφού δεν το κατέχεις, τι γράφεις ανακρίβειες; Αφού δεν γνωρίζεις καν τι γίνεται με τις ελληνικές επαφές (οι οποίες δουλεύουν κανονικότατα), τι τα γράφεις αυτά και εκτίθεσαι; Προφανώς το iPhone το γνωρίζεις μόνο από διηγήσεις άλλων.

Άστο καλύτερα, εσύ προσπάθησε να σε κοιτούν οι γυναίκες λόγω του τηλεφώνου σου... :-)

οποιος δωσει 500 ευρω για κινητο με 2 mpx camera του πιασανε τον κολο...εγω αυτο εχω να πω...

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις για το Samsung i8910 Omnia HD. Το οποίο ειναι η HD έκδοση του γνωστού Omnia αλλα με πολλά ακόμα χαρακτηριστικά, Όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να τραβάει HD video (720p@24fps). Η τιμή του έξω ειναι στα 600ευρώ, αν οχι παραπάνω (τζιζ..). Καλύτερα να μην βιαστείς να πάρεις κάποιο απο τα iphone, 5800 κτλ μέχρι να δεις και αυτο το κινητό που κατα τη γνώμη μου ειναι πολυ ανώτερο απο τα touch-screen κινητά της ελληνικής αγωράς.

Δημοσ.
Δέν καταλαβένει... Χονδρικά το 3G σημαίνει να πιάνεις σήμα απο 3 κεραίες για να αυξήσεις το μεγεθος δεδομένων. Οταν όμως είχε ακουστεί σαν λειτουργία , επιδή τα κινητά τότε δέν είχαν καλές σχέσεις με το Internet το "Πλασάρανε" σάν Video κλήση , επιδή είχε γρήγορη μεταφορα δεδομένων , μπορούσε να μεταφέρει και Video stream.

Ετσι λοιπόν εαν ρωτήσεις κάποιον για το 3G έχει την εντύπωση πως πρόκειτε για βιντεοκλήση .

Τώρα για την χρήση Internet στο κινητό , αυτό ειναι μια άλλη συζήτηση.

π.χ Εγώ δέν έχω Internet στην δουλειά και με βολεύει πολύ ο Safari με τον μη-προβληματικό του χειρισμό στο να βλέπω ότι θέλω . (-Flash (έχω iPhone)).

Εμείς δεν καταλαβαίνουμε..???Ξέρω πολύ καλά τι είναι το 3G αλλά είτε σου αρέσει είτε όχι η βίντεο κλήση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του 3G ΑΡΑ είναι μία από τις λειτουργίες που μπορεί να εκμεταλευτεί ΕΝΑ 3G ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!To 3G Ιντερνετ είναι άλλη μια λειτουργία!Εγώ προσωπικά ξέρω ελάχιστα άτομα που χρησιμοποιούν γενικά το 3G και η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων το χρησιμοποιούν για βίντεο κλήσεις!Για την λειτουργία του Ίντερνετ το χρησιμοποιούν άνθρωποι που ταξιδεύουν πολλοί και κυρίως για τις δουλειές τους και το συντριπτικό ποσοστό είναι άνθρωποι που κουβαλάνε ένα laptop/netbook μαζί τους και το χρησιμοποιύν με τις διάφορες κάρτες!Επίσης πολλοί χρησιμοποιούν και το wi-fi που είναι και τζάμπα ή σε κάποια μέρη το χρησιμοποιείς με διάφορες κάρτες κατεβάζοντας ότι θες!Εγώ ας πούμε έχω forthnet και σε όποιοδήποτε wi-fi spot που παρέχει η εταιρεία (πχ. starbucks), έχω ΔΩΡΕΑΝ ίντερνετ!

Επίσης να ΞΑΝΑΤΟΝΙΣΩ........3G δεν πιάνει παντού άψογα!Μπορεί να πιάνει λίγο (ξέρετε πόσο μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα/ταχύτητα σύνδεσης αυτό!) αλλά μπορεί και καθόλου...!

Επίσης το ΟΜΝΙΑ HD είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή αλλά πιο ακριβό από τα άλλα και έχει symbian αντί για WM.Αυτό ανάλογα με τις ανάγκες σου και όχι μόνο μπορεί να είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα!

Δημοσ.

Λοιπον ακου εμενα...

Omnia HD για οθονη και ταινιες σε συγκινητικη αναλυση

I-Phone 3G για πολυ καλο Touch

Nokia 5800 για τιμη που τα ενσωματωνει λιγο πολυ ολα (το εχω και δεν ειναι ελλαττωματικο)

SE Xperia για γρηγορο ιντερνετ

Γενικοτερα Iphone και 5800 εχουν φουλ υποστηριξη απο εφαρμογες οπως αλλωστε και τα windows mobile κινητα...Αρα οτι και να παρεις απ αυτα κομπλε θα εισαι..

Απ τη στιγμη που θες wifi το Blackburry πουλο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:24 ----------

οποιος δωσει 500 ευρω για κινητο με 2 mpx camera του πιασανε τον κολο...εγω αυτο εχω να πω...

Και αυτο...:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:32 ----------

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτα που λες για το iphone αλλα απο οσο ξερω κ εχω ακουσει το 5800 ειναι ελαττωματικο

3 που εχω δει (1 δικο μου και αλλα 2 φιλων) δεν εχουν τιποτα...Πρεπει να ειμαι πραγματικα κωλοφαρδος...:lol:

Δημοσ.

και εγώ δυστυχώς πρέπει να το διαβάσω...αυτό που έγραψες.

Αν υπάρχει κάτι σωστό και τεκμηριωμένο καλά είναι να το διαβάσουμε, αλλιώς......

Δημοσ.

Το nokia 5800 ειναι φθηνοτερο απο το iphone και πολυ μικροτερων δυνατοτητων. Εγω αντι για 320 που κανει το nokia θα εδινα αλλα 100 να παρω το iphone που δεν συγκρινεται καν.

Δημοσ.
Το nokia 5800 ειναι φθηνοτερο απο το iphone και πολυ μικροτερων δυνατοτητων. Εγω αντι για 320 που κανει το nokia θα εδινα αλλα 100 να παρω το iphone που δεν συγκρινεται καν.

Αυτο φανταζομαι απ το μυαλο σου το βγαλες...

Καμμια μα καμμια σχεση...

Δημοσ.

Το εχω δει να δουλευει το 5800, εχει πολυ δυνατα ηχεια.

Αλλα να το συγκρινω με το iphone..? Δε ξερω εγω παντως δε μπορω να το συγκρινω νομιζω οτι το νοκια 5800 ανηκει σε μικροτερη κατηγορια απο αυτη του iphone.

Δημοσ.

δεν είναι 100euro είναι 170 euro για το 8gb...που δεν συμφέρει αφού δεν μπορείς να προσθέσεις κάποια μνήμη ..οποτε μιλάμε για το 16gb εκεί η διαφορα είναι ακόμα μεγαλύτερη στα λεφτά..

πάντως προσωπικά το έχω ψιλό αποκλείσει το 5800..

κοιτάω πιο πολύ το omnia.

και περιμένω να δω ποτε θα έρθουν τα καινούργια...omnia HD,N97 και για κάποιο καινούργιο iphone.αλλα είμαι και ανυπόμονος δεν μπορώ τις μεγάλες αναμονές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...