MAIK82 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δεν στο προτεινω, μια εβδομαδα το ειχα με εσπασε τα νευρα..
mourlos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 αν σε ενδιαφερει η απλοτητα τοτε Iphone μονοδρομος το ειχα και απλως δεν συγκρινεται με τα υπολοιπα αν απο την αλλη θελεις κατι με πιο οικειο περιβαλλον παρε οποιοδηποτε Win mobile σου προτεινουν τα παιδια αναλογα με το πορροφολι σου. οσο για αναβαθμησεις στα win mobs τωρα θα βγει το Win 6.5 και ολες τις αναβαθμισεις μπορεις να τις κανεις τσαμπε μεσω διαφορων φορουμς. τωρα εχω το ομνια και λιγο υποφερω μετα το iphone και ας εχει περισοτερες δυνατοτητες. καλη τυχη
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Με τίποτα το diamond... Το HTC touch HD είναι το ΜΟΝΟ που έρχεται κάπως στα ίσα Με το iphone. Αν δηλαδή δεν έχεις πρόβλημα με win mobile(προσωπικά θέλω να τα σπάσω) τότε το touch HD είναι πολύ καλή επιλογή!! To 5800 αν και με καλύτερες δυηνατότητες είναι ΓΕΛΟΙΟ να χαρακτηρίζεται κινητό αφής. Το scrolling είναι ανύπαρκτο και γενικά είναι τρομερά δυσκίνητο. Εξαρτάται τι θέλει ο καθένας.
shadowmann Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί αρκετά! για το αναμενόμενο n97 τι λέτε?
-WISE- Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 σε τετοια 8ρεντς πιο πολυ μπερδευεσαι παρα βοηθιεσαι! σκεψου μονο οτι καποιος λεει οτι το αιφον ειναι το ποιο ευχρηστο κιν στην αγορα και καποιος αλλος λεει οτι ειναι απιστευτα δυσλειτουργικο... μηπως να εβγαινες στην γυρα και να ψαξεις φιλε μου?
shadowmann Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 είδα και μια διαφήμιση πριν με το lg arena... στην αρχή τις διαφήμισης που έδειχνε μονο τα εικονίδια το πέρασα για iphone... anyway από ότι είδα και το lg arena έχει multitouch screen η κάνω λάθος? υπάρχει και κάποιο άλλο κινητό με multitouch screen?
tempo Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 αν δεν σε ενδιαφέρει το GPS προτείνω το iphone. Απλότητα, ταχύτητα, design, ποιότητα κατασκευής, ευκολία στις εφαρμογές
runner1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 IPHONE Δεν επιτρέπει Εγγραφή Βίντεο Δεν υποστηρίζει MMS Δεν υποστηρίζει Flash Video στις ιστοσελίδες στο Internet Δεν δέχεται Αλλαγή Μπαταρίας (αργά η γρήγορα θα μείνει από μπαταρία) Δεν υποστηρίζει Ελληνικά Δεν έχει μπροστινή κάμερα Δεν μπορούμε να κάνουμε Βιντεοκλήσεις Άχρηστο το 3G εκτός και αν θέλουμε να μπαίνουμε στο Internet και να πληρώνουμε μία περιουσία Δεν έχει Flash στην κάμερα (ελάχιστες ρυθμίσεις, λειτουργίες σε αυτήν) Δεν επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων με Bluetooth, είναι κλειδωμένη (άχρηστο Bluetooth) Υποστηρίζει μόνο Μονοφωνικό Bluetooth Έχει μόνο 2 MP Κάμερα, χωρίς Auto Focus Έχει Οθόνη από τζάμι (αν πέσει πάπαλα…) Είναι πολύ ακριβό Παίζει μόνο με Itunes και δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τραγούδια με άλλο τρόπο σε αυτό Δεν μπορεί να γίνει σωστή εκμετάλλευση δίσκου, για μεταφορά αρχείων (κειμένου, μουσικής, ταινιών, φωτογραφιών) Μόνο Google Earth στο GPS, άρα κόστος υψηλό και επομένως άχρηστο και το GPS Δεν έχει Ραδιόφωνο Δεν υποστηρίζει χωρίς 3 προγράμματα WMA WMV και Divx Δεν έχει κάποια σοβαρή εφαρμογή γραφείου έως καμία απολύτως Δεν υποστηρίζει αντιγραφή κειμένου Copy / Paste Οι περισσότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν για αυτό κοστίζουν και συνήθως δεν έχουν και καμία ουσιαστική χρήση. Με την Wifi δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε δυνατότητες Network Sharing, για μεταφορές αρχείων. Είναι μεγάλο σε μέγεθος συγκριτικά με άλλα κινητά Δεν υποστηρίζει Multitasking, παράλληλη χρήση των εφαρμογών του Με τόση διαφήμιση κινδυνεύουν να το κλέψουν Τι έχει; Όμορφο Interface Υποστηρίζει πολλαπλή αφή, για ατελείωτη περιήγηση στις φωτογραφίες σας. Παίρνει τηλέφωνο, δεν γνωρίζω τι γίνεται όμως με τις Ελληνικές επαφές σας και την αποθήκευση τους… Οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν μία προτίμηση στους κατόχους του, λόγω Design και Διαφήμισης του κινητού. Όλα αυτά έχουν δημοσιευτεί στο pctrela.Κάποια από αυτά τα προβλήματα φτιάχνουν με την τελική έκδοση που θα βγει το καλοκαίρι.Αυτό όμως εμένα δεν μου λέει τίποτα! Χρησιμοποιώ το ΟΜΝΙΑ με το SPB Mobile Shell και είναι πάρα πολύ εύχρηστο και πλήρως παραμετροποιήσιμο (χωρίς να παίζεις με την εγγύηση του!!),έχει περισσότερες εφαρμογές κ.α. πολλά! Εκτός από το ΟΜΝΙΑ προτείνω το HTC HD (εκτός αν μπορείς να περιμένεις για το ΟΜΝΙΑ HD) και αν θέλεις κάτι πολύ πιο οικονομικό το 5800.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 IPHONEΔεν επιτρέπει Εγγραφή Βίντεο Έρχεται τον Ιούνιο Δεν υποστηρίζει MMS Έρχεται τον Ιούνιο Δεν υποστηρίζει Ελληνικά Θες να σου γράψω ένα SMS στα ελληνικά; Ένα Word Document θες να το επεξεργαστώ στα ελληνικά; Δεν έχει μπροστινή κάμερα και λοιπόν; Άχρηστο το 3G εκτός και αν θέλουμε να μπαίνουμε στο Internet και να πληρώνουμε μία περιουσία Κατά τα άλλα πού είναι χρήσιμο το 3G; Έχει Οθόνη από τζάμι (αν πέσει πάπαλα…) Αν δεν ξέρεις μην τις γράφεις αυτές τις ανακρίβειες! Μου έχει πέσει τέσσερεις φορές, δεν έχει πάθει τίποτα Είναι πολύ ακριβό Ενώ όλα τα άλλα της ίδιας κατηγορίας είναι... φτηνά; Παίζει μόνο με Itunes και δεν μπορούμε να μεταφέρουμε τραγούδια με άλλο τρόπο σε αυτό Δεν είναι αλήθεια αυτό Δεν μπορεί να γίνει σωστή εκμετάλλευση δίσκου, για μεταφορά αρχείων (κειμένου, μουσικής, ταινιών, φωτογραφιών) Δεν είναι αλήθεια αυτό Μόνο Google Earth στο GPS, άρα κόστος υψηλό και επομένως άχρηστο και το GPS Ξέρεις πόσες εφαρμογές έχουν βγει που εκμεταλλεύονται το GPS; Μάλλον όχι, γι'αυτό γράφεις τέτοιες ανακρίβειες... Δεν υποστηρίζει χωρίς 3 προγράμματα WMA WMV και Divx Δεν είναι αλήθεια, παίζει κανονικότατα DiVX Δεν έχει κάποια σοβαρή εφαρμογή γραφείου έως καμία απολύτως Δεν είναι αλήθεια αυτό Δεν υποστηρίζει αντιγραφή κειμένου Copy / Paste Έρχεται τον Ιούνιο Οι περισσότερες εφαρμογές που κυκλοφορούν για αυτό κοστίζουν και συνήθως δεν έχουν και καμία ουσιαστική χρήση. Δεν είναι αλήθεια αυτό Με την Wifi δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε δυνατότητες Network Sharing, για μεταφορές αρχείων. Δεν είναι αλήθεια αυτό Είναι μεγάλο σε μέγεθος συγκριτικά με άλλα κινητά Είναι περίπου ίδιο μέγεθος (και λιγότερο πάχος) με τα κινητά της ίδιας κατηγορίας Με τόση διαφήμιση κινδυνεύουν να το κλέψουν Σοβαρότατο επιχείρημα: μην πάρεις ένα κινητό γιατί θα στο κλέψουν Τι έχει; Όμορφο Interface Υποστηρίζει πολλαπλή αφή, για ατελείωτη περιήγηση στις φωτογραφίες σας. Παίρνει τηλέφωνο, δεν γνωρίζω τι γίνεται όμως με τις Ελληνικές επαφές σας και την αποθήκευση τους… Οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν μία προτίμηση στους κατόχους του, λόγω Design και Διαφήμισης του κινητού. [...] Αφού δεν το κατέχεις, τι γράφεις ανακρίβειες; Αφού δεν γνωρίζεις καν τι γίνεται με τις ελληνικές επαφές (οι οποίες δουλεύουν κανονικότατα), τι τα γράφεις αυτά και εκτίθεσαι; Προφανώς το iPhone το γνωρίζεις μόνο από διηγήσεις άλλων. Άστο καλύτερα, εσύ προσπάθησε να σε κοιτούν οι γυναίκες λόγω του τηλεφώνου σου...
kirimis Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Αν κανετε σοβαρη δουλεια... μην ασχολειθειτε με iphone! Τα WM και ποιο συγκεκριμενα Touch HD, ειναι υπερπληρες σε δυνατοτητες, χωρις περιορισμους και κλειδωματα, δουλευει χωρις "χακιες" και πατεντες, δεν χρειαζετε να περιμενεις ποτε "ΘΑ"... δουλευει ΤΩΡΑ και με τεραστια γκαμα εφαρμογων για ολα τα γουστα, οι εφαρμογες ειναι πραγματικες και οχι widgets... το μονο που δεν θα κανει καλα ειναι να σκρολαρει με το δαχτυλο... Η εμπειρια μου με το iphone το οποιο πηρε παπουτσι γρηγορα... ειναι οτι απο fancy effects σκιζουμε, απο ουσια ομως... βραστα...
orck Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 μερικα απο αυτα που λεει δεν ειναι αληθινα; ολα τα κινητα δεν εχουν μειονεκτηματα;
tempo Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 το κινητο με Windows Mobile είναι υπερπληρες σε δυνατοτητες, χωρις περιορισμους και κλειδωματα, δουλευει χωρις "χακιες" και πατεντες τα παραπάνω είναι σωστά μόνο όταν το τηλέφωνο με Windows Mobile δουλεύει γιατί συνήθως κολλάει!!!
totti Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Εμένα πάντως το HTC Diamond δεν έχει γίνει restart, παρά μόνο μια φορά όταν έκανα εγκατάσταση το SSMaPa και μια όταν έμεινα από μπαταρία... Δεν έχει κολλήσει ΠΟΤΕ !!!
tempo Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 εγώ πάντως είχα κακές εμπειρίες με Windows Mobile (και πάντα τύχαινε όταν περίμενα κανένα καλό τηλεφώνημα κλπ). Βεβαίως το είχα γεμίσει με εφαρμογές και ίσως έφταιγε αυτό άλλα....
runner1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αφού δεν το κατέχεις, τι γράφεις ανακρίβειες; Αφού δεν γνωρίζεις καν τι γίνεται με τις ελληνικές επαφές (οι οποίες δουλεύουν κανονικότατα), τι τα γράφεις αυτά και εκτίθεσαι; Προφανώς το iPhone το γνωρίζεις μόνο από διηγήσεις άλλων. Άστο καλύτερα, εσύ προσπάθησε να σε κοιτούν οι γυναίκες λόγω του τηλεφώνου σου... Πρώτα από όλα ΔΕΝ τα έχω γράψει αυτά εγώ αλλά έχουν δημοσιευτεί στο pctrela και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ όπως θες να μας πεις! -Μου λες ότι ΘΑ φτιαχτούν αρκετά από αυτά με την αναβάθμιση firmware τον Ιούνιο!!!Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει γιατί έχει βγει εδώ ΚΑΙ ΠΟΛΥ καιρό το IPHONE και όλα αυτά που ΘΑ (μου θυμίζει το ΘΑ των πολιτικών αυτό!!!) φτιάξουν έπρεπε να υπάρχουν ήδη σε ένα κινητό τέτοιας κατηγορίας και χρημάτων! -Μου λες ότι υποστηρίζει Ελληνικά.......και μου λες ότι αυτά που λέω είναι ανακρίβειες!Με το επίσημο firmware είναι ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ!Με έξτρα προγράμματα γράφεις word documents και sms και με πειραγμένο firmware έχεις ελληνικά!Συγγνώμη αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΚΑΡΩ ένα κινητό που πουλιέται στην χώρα μου για να έχω την μητρική μου γλώσσα κανονικά!Και χάνεις και την εγγύηση αν δεν κάνω λάθος!!! -Τι να το κάνω το 3G αν δεν μπορώ να κάνω μια αξιοπρεπεή βίντεοκλήση?Εδώ απαντάω και στην τεκμηριωμένη απαντησή σου για το ότι δεν έχει δευτερη κάμερα........τι ε και λοιπόν....!Είναι σοβαρή απάντηση αυτή?Ένα κιητό που το πλασάρουν σαν 3G και πρωτοποριακό και και και......ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιήσει άψογα το πιο απλό πράγμα! -Δυστυχώς η οθόνη του είναι αρκετά πιο ευαίσθητη από άλλα κινητά!Το καλό βέβαια είναι η απόκριση της κ.α. αλλά όσον αφορά το "τζάμι" της......sorry αλλα σε σχέση με άλλα κινητά....είναι πιο ευαίσθητη! -Για το GPS......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ πόοοοοοοσες εφαρμογές υπάρχουν και πυο φυσικά είναι αξιόπιστες????Μήπως το Destinator?Μήπως το Garmin?Μήπως το IGO8?Ενημερωτικά είτε σου αρέσει είτε όχι αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές και με πολλές ενημερώσεις!Πού είναι αυτές οεο? -Η μεταφορά τραγουδιών,ταινιών,αρχείων κ.α. δεν είναι το ίδιο εύκολη όπως στα άλλα κινητά!Ενημερωτικά όταν συνδέω το κινητό μου το βρίσκει απευθείας σαν ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΣΚΟ!Αυτό είναι ευχρηστία....και όχι να ψάχνω στο ίντερνετ για την πιο απλή λειτουργία για το πώς θα την κάνω να δουλέψει σωστά! -Δεν σου έγραψε ο τύπος εκεί ότι ΔΕΝ υποστηρίζει DIVX!!!Ήθελε να τονίσει ότι για να παίξει τα πιο απλά και γνωστά format video πρέπει να εγκαταστήσεις περισσότερα από 1 προγράμματα!Θες να σου πω εγώ πόσα ALL IN ONE προγράμματα υπάρχουν στα WM....???? -Λες ότι δεν είναι αλήθεια ότι κοστίζουν οι εφαρμογές.....απλά δες πόσο θα κόστιζαν οι αντίστοιχες εφαρμογές που υπάρχουν σε freeware στα WM!Δεν μιλάω και για τις σπασμένες εκδόσεις!!!Επίσης δες τον αριθμό εφαρμογών και παιχνιδιών στα WM και αντίστοιχα στο IPHONE! -Έφαρμογές γραφείου.....σε παραπέμπω σε αυτό πού έγραψα ακριβώς πιο πάνω! -Από κάποια είναι μεγαλύτερο!Όχι από όλα! -Αυτό που έγραψε ο άλλος για το ότι θα το κλέψουν.......SORRY κιόλας αλλά όπως θα κατάλαβες ο τύπος που έγραψε το άρθρο έκανε πλάκα εκεί....!!!Αλλά κάποιος θίχτηκε χωρίς λόγο λες και του έθιξαν την εταιρεία...!Εντελώς ενημερωτικά....υπάρχει ένα χιουμορίστικο ύφος σε κάποια πράγματα που παραθέτει! Έτσι για να μην μιλάμε με ανακρίβειες όπως λες....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.