adamakos Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 εγω θα σου προτεινα το Omnia Πολυ καλο τηλεφωνο εχει ολα αυτα που ζητας επισης μπορεις να του προσθεσεις οτι πιστευεις οτι δεν εχει και σου χρειαζεται υπαρχουν απειρα προγραμματακια δεν θα το μετανιωσεις
Vasilisxd Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 καρφωτός πήγαινα για iphone 3g απλά με ανησύχησαν δυο πράγματα ότι σε κάτι συζητήσεις σε αλλα forum λένε ότι η μπαταρία είναι μέτρια... Συνέχισε καρφωτος σε ενα καταστημα και παρτο , θα βγεί καινουργιο αλλα με την τακτική που έχει η Apple σε αυτά τα θέματα , δεν ξέρεις πότε θα βγεί. ...Λέγετε οτι η μπαταρία του Νέου iPhone θα έχει την τεχνολογία της μπαταρίας του MacBook 17" , αυτό θα εκτοξεύσει την διαρκεια. Επίσεις θα τρέχει το ίδιο Software με το υπάρχον , όποτε και αυτό να πάρεις , πάλι δεν χάνεις κάτι στην λειτουργικότιτα - ταχύτητα κτλπ. Εάν έχεις υπομονή περίμενε το Νεο. Η μπαταρία με βαριά χρήση βγάζει μία μέρα, εφόσον το χρησιμοποιεις full , θέλει Charge κάθε βράδυ. Εγώ πάλι να σου επισημάνω την απλότητα χρήσης , την ευκολία ευρεσης - εγκαταστασης εφαρμογών και το πολύ καλό του λειτουργικο. Είναι απο μονοι τους , λόγοι αγοράς της συσκευής.
MAIK82 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δεν μου αρεσει το iphone..Ερχεται το ΟΜΝΙΑ HD..Τα σπαει..
shadowmann Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δεν μου αρεσει το iphone..Ερχεται το ΟΜΝΙΑ HD..Τα σπαει.. το omnia hd έχει Symbian η κάνω λάθος?
dlar2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 i8910 λεγετε και οχι ομνια, θα εχει Symbian S60 Θα εχει 8mp camera και θα τραβαει video σε hd
shadowmann Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 i8910 λεγετε και οχι ομνια, θα εχει Symbian S60Θα εχει 8mp camera και θα τραβαει video σε hd και αυτό omnia θα λέγεται αλλα θα έχει και το i8910 όπως και το προηγούμενο λεγόταν i900 omnia. πάντως πρέπει να είναι τελείως άλλη εμπειρία το iphone με την multitouch οθόνη e? και αυτή η apple δεν μας λέει τι θα κάνει.:devil:
pspnoob Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 κοιτα... εγω,εδω και 2 μηνες εχω στην κατοχη μου ενα i-phone και μπορω να σου πω οτι δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχαριστημενος. δεν ειναι ευκολο στην χρηση του και,εκτος απο την καλη μνημη και την οθονη του,δεν εχει καποιο ιδιαιτερο feature το οποιο να αξιζει. αν ψαχνεις για ενα καλο κινητο με μεγαλη μνημη καλο gps και πολλες extra λειτουργιες, καλο θα ηταν να στραφείς προς το omnia. βεβαια, κατα την αποψη μου,καλο θα ηταν να παρεις ενα φτηνο κινητο με οθονη αφης και ενα καλης ποιοτητας gps,καθως το καθε ενα απο αυτα εξειδικευεται σε εναν συγκεκριμενο τομεα...
theo_s Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 εχω ενα touch cruise 09 το θεωρω ιδανικο κινητο-gps-pda ειναι μικρο απλο και ποιοτικο
darksoho33 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 την λεξη symbian ειχα να την ακουσω απο τοτε που ειχα το 6600. iphone Και απο εμενα. σε ολες τις αγγελιες που παιζουν οσοι πηραν το ομνια ζητανε ανταλλαγη με Iphone. γιατι αραγε? το εχω κοντα 1,5 χρονο και οσοι το βλεπουν μαζευουν λεφτα να το παρουν. περαν πλακας ολες αυτες ειναι αποψεις. βρες κανα φιλο σου παιξε λιγο με ομνια, Iphone και γενικα οποιο μπορεις να βρεις και επειτα παρε αποφαση. μην αγορασεις κατι κ το μετανιωσεις. παντως το νοκια δεν με συγκινη πλεον σαν κινητο και εχω ακουσει πολλα προβληματα για το 5800
shadowmann Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 καλά ναι θα προηγηθεί ψάξιμο απλά περνώ γνώμες γενικός και ιδέες για κάποιο άλλο κινητό που δεν το έχω προσέξει.
MAIK82 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 την λεξη symbian ειχα να την ακουσω απο τοτε που ειχα το 6600. iphone Και απο εμενα. σε ολες τις αγγελιες που παιζουν οσοι πηραν το ομνια ζητανε ανταλλαγη με Iphone. γιατι αραγε? το εχω κοντα 1,5 χρονο και οσοι το βλεπουν μαζευουν λεφτα να το παρουν. περαν πλακας ολες αυτες ειναι αποψεις. βρες κανα φιλο σου παιξε λιγο με ομνια, Iphone και γενικα οποιο μπορεις να βρεις και επειτα παρε αποφαση. μην αγορασεις κατι κ το μετανιωσεις. παντως το νοκια δεν με συγκινη πλεον σαν κινητο και εχω ακουσει πολλα προβληματα για το 5800 Απο αυτα που βλεπω απο τη δουλεια μου (χονδρεμποριο κινητων) δεν ισχυει κατι τετοιο.Το iphone μια οθονη εχει μετα τιποτα, ασε που οι περισσοτεροι που το παιρνουν δεν ξερουν να σου πουν γιατι το αγορασαν. Το Omnia HD είναι καλύτερο συνολικα τηλεφωνο. Οσον αφορα το λογισμικο symbian το 80% των τηλεφωνων αυτο διαθετουν. Το 5800 δεν αξιζει..
klainmaingr Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Iphone... Ξαναματαλέω πως έχει περάσει απο τα χέρια μου ΌΤΙ υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.. Και πιο ΕΥΧΡΗΣΤΟ κινητό ΜΑΚΡΑΝ είναι το Iphone. Μπορεί τεχνολογικά να υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα.. Αλλα η αφή του + το jailbreak του το κάνουνε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητό ιδιαίτερα για όσους ΞΕΡΟΥΝ να χρησιμοποιούν το ίντερνετ και έχουνε και πάντα μαζί τους μια ψηφιακή (like i do γιατί η κάμερα του είναι απάλευτη).
SkyNet Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 +1 στον Klainmain ΜΑΚΡΑΝ το πιο εύχρηστο κινητό ever. H Apple δείχνει το μέλλον, οι άλλοι απλά μένουν παρατηρητές...! Δεν είναι τυχαίο που όλοι κάνουν σαν τρελοί και παλαβοί...!
MAIK82 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Το ευχρηστο ειναι σχετικο, δεν μπορεις να ξερεις για τον καθενα τι του φαινεται ευχρηστο.Ως τηλεφωνο το iphone δεν μετραει.Ως μια φορητη συσκευη internet με καλη οθονη ναι, άρα πρεπει να συγκριθει με αναλογες συσκευες και οχι με κινητα τηλεφωνα. Οποτε αν ειναι να μιλησουμε για τηλεφωνα το iphone δεν αποτελει κατι τρομερο.Επαναλαμβανω το Omnia HD συνολικα ειναι καλυτερο γιατι απλα αυτη την στιγμη τα εχει ολα.
Praetorianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Για το λίγο πιο παλιό HTC Diamond φαντάζομαι δεν υπάρχει σύγκριση με τα Omnia και Ι-Phone ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.