Nicktgr15 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Φρόντισε να πάρεις HTC για να είσαι ξενοιαστος με τις αναβαθμίσεις... Προτείνω HTC touch HD.
Vasilisxd Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 να ρωτήσω κάτι άλλο, τα windows mobile κινητά βγαίνουν και σε αυτά αναβάθμισης για το λειτουργικό?για παράδειγμα από 6.1 θα βγει κάποια στιγμή 6.2?και αν ναι μέσο πληρωμής η free? Απο την 6.1 θα πάει στην 6.5 και λογικά δέν θα παρουσιάζει προβλήματα συμβατότητας και λογικά(πάλι) θα είναι Free ώς update. Μετά θα πάει στα Windows Mobile 7 και λογικά(πάλι) θα πάιζει σε τωρινές συσκευές , άν και θα είναι Multi-touch όπότε για να το αξιοποιήσεις θα θές νέο κινητο . Λογικά δεν θα είναι δωρεάν. Τα windows 6.5 αναμένονται νωρίς το καλοκαίρι και δέν έχουν να προσφερουν κάτι διαφορετικό απο τα τωρινά , ενώ τα 7άρια έρχονται κάπου 2010 και θα είναι εντελώς διαφορετικά , θα γίνουν επιτέλους Λειτουργικό γραμμένο για κινητά (γιατι εως τώρα μόνο για κανα Scannerάκι κάνουν , απο αυτά που έχουν σε σούπερ μαρκετ , Μπίπ μπιπ) με φιλικό Touch περιβάλον
shadowmann Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 θες ακριβο ε; G900 ουτε για αστειο;;:-) οπαπαπα προσπαθώ να αποφύγω το πληκτρολόγιο...η έστω να είναι κρυμμένο..
stoilas2312 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 nokia 5800 ,wifi ,gps ,και προπάντων 350 ευρόπουλα.Τα υπόλοιπα κοστίζουν λίγο παρακάτο από τα διπλά.Σε σύγκριση τιμής αξίας είναι πραγματικά ασυναγώνιστο ! ! !
-WISE- Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 και γω για htc θα σου λεγα.εχοντας htc και χρησιμοποιοντας και ομνια για λιγο και i phone για λιγο.
shadowmann Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 και γω για htc θα σου λεγα.εχοντας htc και χρησιμοποιοντας και ομνια για λιγο και i phone για λιγο. σε htc κοιτάω μονο το HD αλλα δεν είδα κάπου τιμούλα... ξέχασα να πω πως επίσης όπως δήποτε θέλω να έχει wi-fi. επίσης το κινητό το θέλω και για λίγο internet και για κάνα mail. γενικά τα κινητά που μου έχετε προτείνει so far έχουν μεγάλη γκάμα από προγράμματα κτλ?
katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Το 5800 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο έχει οθόνη αφής αρκετό χώρο gps wifi μπορείς να βρεις αρκετές εφαρμογές και είναι και φτηνό 350€ (πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο για αυτά που ζητάς)Το ομνια είναι πολύ καλό εχει περισσότερη μνήμη από το 5800 και από το iphone αλλά ξεπερνάει στις δυνατότητες αυτά που ζητάς και αν δεν τις χρησιμοποίησης πιστεύω δεν αξίζει βγαίνει και πολύ ποιο ακριβά από το 5800. Όσο για το iphone μην το σκάφτεσαι καν περα από την καλή οθόνη δεν προσφέρει τίποτα άλλο εκτός και αν το θέλεις για μόστρα συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτα που λες για το iphone αλλα απο οσο ξερω κ εχω ακουσει το 5800 ειναι ελαττωματικο
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ποτε δε θα χρησημοποιησεις ενα κινητο των 600 ευρω για gps. Αν θελεις GPS να παρεις ενα των 50 ευρω, να του βαλεις πανω destinator 7 , να το κολλησεις στο τζαμι του αυτοκινητου και αστο να το τρωει ο ηλιος. Αμαρτια ειναι ενα κινητο που κοστιζει 600 ευρω να το λιωνει ο ηλιος, ασε που τα ηχεια που εχουν αυτα τα κινητα δεν κανουν για gps χρηση, την ωρα που οδηγεις. Δικια μου προταση ειναι Iphone 3g χωρις σκεψη και θα με θυμηθεις, οσοι αγοραζουν αλλο κινητο, απλα δεν εχουν δοκιμασει το iphone. Και για gps ενα των 50 ευρω με δυνατα ηχεια να το ακους ακομα και με ανοιχτα παραθυρα στην κινηση. Σημειωση: Το blackberry δεν εχει καλη μπαταρια, διαβασε μερικα φορουμς να δεις. Πολλοι λενε οτι δε βγαζουν το 8ωρο στην δουλεια τους και χριαζονται και τον φωρτιστη μαζι.
-WISE- Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 σε htc κοιτάω μονο το HD αλλα δεν είδα κάπου τιμούλα...ξέχασα να πω πως επίσης όπως δήποτε θέλω να έχει wi-fi. επίσης το κινητό το θέλω και για λίγο internet και για κάνα mail. γενικά τα κινητά που μου έχετε προτείνει so far έχουν μεγάλη γκάμα από προγράμματα κτλ? δες εδω.. http://www.skroutz.gr/s/55952/HTC-Touch-HD.html?keyphrase=htc+hd εδω που τα λεμε και απο εξωτερικη εμφανιση σκιζει..
shadowmann Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ποτε δε θα χρησημοποιησεις ενα κινητο των 600 ευρω για gps. Αν θελεις GPS να παρεις ενα των 50 ευρω, να του βαλεις πανω destinator 7 , να το κολλησεις στο τζαμι του αυτοκινητου και αστο να το τρωει ο ηλιος. Αμαρτια ειναι ενα κινητο που κοστιζει 600 ευρω να το λιωνει ο ηλιος, ασε που τα ηχεια που εχουν αυτα τα κινητα δεν κανουν για gps χρηση, την ωρα που οδηγεις. Δικια μου προταση ειναι Iphone 3g χωρις σκεψη και θα με θυμηθεις, οσοι αγοραζουν αλλο κινητο, απλα δεν εχουν δοκιμασει το iphone. Και για gps ενα των 50 ευρω με δυνατα ηχεια να το ακους ακομα και με ανοιχτα παραθυρα στην κινηση. Σημειωση: Το blackberry δεν εχει καλη μπαταρια, διαβασε μερικα φορουμς να δεις. Πολλοι λενε οτι δε βγαζουν το 8ωρο στην δουλεια τους και χριαζονται και τον φωρτιστη μαζι. καρφωτός πήγαινα για iphone 3g απλά με ανησύχησαν δυο πράγματα ότι σε κάτι συζητήσεις σε αλλα forum λένε ότι η μπαταρία είναι μέτρια... και ότι κάτι περιφέρεται στον αέρα για το νέο iphone να έρχεται σε 2-3 μήνες χωρίς βεβαια κάτι επίσημο.. όσο για το gps εννοείτε πως δεν θα εκτελεί χρέη κανονικού gps...αλλα το θέλω και για χρήση εκτος αυτοκινητου..
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Κανένα iPhone δεν είναι σαν το HTC HD. Το έπιασα στα χέρια μου και αμέσως ξέχασα οτι υπάρχουν άλλα κινητά στην αγορά. Αν είσαι ανάμεσα στα δύο, πήγαινε σίγουρα για το HTC. Μιλάμε για απίστευτη ποιότητα και ευχρηστία. Όχι "ποιοτητα" με ραγισμένες συσκευές και υποφερτή μπαταρία, κανονική ποιότητα. Το iphone είναι εύχρηστο και έχει το εφετζιλίκι του. Το HD είναι εύχρηστο, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το iphone, έχει και το εφετζιλίκι του. Πρώτα απ όλα θα εντυπωσιαστείς με την οθόνη του. (Μέγεθος ανάλυση κτλ...) Τα windows mobile είναι πολύ σταθερά και γρήγορα.
Radiatedsoul Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Η μπαταρια ισως ειναι η καλυτερη στην κατηγορια του, μη σε απασχολει αυτο. Αυτες οι φημες που ακουγονται για νεο iphone ισως ειναι η νεα εκδοση λειτουργικου 3.0 που θα ερθει επισημα σε λιγους μηνες. Για νεο iphone δε νομιζω, τι παραπανω να του βαλουν δηλαδη? Ο ανταγωνισμος δε το πλησιαζει καν και ετσι οπως ειναι. Νομιζω θα αργησει νεο μοντελο, αλλα ποτε δε ξερει κανεις.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:07 ---------- Δες εδω Παρατηρησε στο σημειο που λεει οτι η touch screen του HTC δεν ειναι τοσο ευαισθητη οσο του iphone και πρεπει να πατησεις ποιο δυνατα πανω για να γινει κατι. Αν πατησεις ελαφρα δεν συμβαινει τιποτα. Και μη ξεχναμε οτι το htc εχει πανω windows?
dlar2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Θα σου πω τι ακριβός μπορείς να κάνεις με το ομνια και τη δυνατότητες έχεις. Καταρχήν το κινητό έχει μικρό sar 0,64 έχει πολύ καλή κάμερα 5μπ με φλας και δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να το ανοίγεις οπουδήποτε είσαι και να έχεις έναν φακό. Έχει mobile office μέσα που αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επεξεργαστής η να δεις word excel kai power point. Έχει φοβερό επεξεργαστή ιντελ 624MHz που αυτό σημαίνει ότι βλέπεις άνετα οιαδήποτε ταινία σε οποιοδήποτε φορματ και αν είναι, χωρίς κολλήματα και το καλύτερο δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υποτίτλους τους ανοίγει κανονικά ο player όπως ενός υπολογιστή κάποιοι εχουν δει και hd clip βέβαια όχι με ποιότητα hd αλλά τα παίζει κανονικά (προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει).Ένα ακόμα πολύ ωραίο είναι ότι με το καλώδιο που μπορείς να το συνδέσεις στην τηλεόραση έχεις έναν dvd player χωρίς να χρειάζεται να γραφής ταινίες σε dvd απλά τα πετάς μέσα στην μνήμη του κινητού και τα βλέπεις στην tv. Το ιντερνετ είναι φοβερό εγώ είμαι στο ιντερνετ βλέπω ιστοσελίδες παράλληλα έχω ανοιχτό msn και μηλαω και ακούω και μουσική, κατεβάζω ταινίες σε rar αρχεία και τις αποσυμπιέζω μετά κανονικά και τις βλέπω. Γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ καλό. Από μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες με κανονικοί χρήση και αν δν το αφήνεις από τα χέρια σου 2-3 μέρες μνήμη έχει πάρα πολύ 8 η 16 + microSD, η ευαισθησία του είναι πολύ καλή και δεν χρειάζεται πίεση για να πατηθεί κάτι. Τέλος το περιβάλλον είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ωραίο. Ελπίζω να βοήθησα όσο αφορά το ομνια για να πάρεις μια εικόνα καλύτερη για το ομνια ας γράψουν και οι άλλοι μερικά πράγματα για τις συσκευές τους ώστε να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις στο τη σε ταιριάζει και σου αρέσει ποιο πολύ
shadowmann Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Θα σου πω τι ακριβός μπορείς να κάνεις με το ομνια και τη δυνατότητες έχεις.Καταρχήν το κινητό έχει μικρό sar 0,64 έχει πολύ καλή κάμερα 5μπ με φλας και δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να το ανοίγεις οπουδήποτε είσαι και να έχεις έναν φακό. Έχει mobile office μέσα που αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επεξεργαστής η να δεις word excel kai power point. Έχει φοβερό επεξεργαστή ιντελ 624MHz που αυτό σημαίνει ότι βλέπεις άνετα οιαδήποτε ταινία σε οποιοδήποτε φορματ και αν είναι, χωρίς κολλήματα και το καλύτερο δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις τους υποτίτλους τους ανοίγει κανονικά ο player όπως ενός υπολογιστή κάποιοι εχουν δει και hd clip βέβαια όχι με ποιότητα hd αλλά τα παίζει κανονικά (προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει).Ένα ακόμα πολύ ωραίο είναι ότι με το καλώδιο που μπορείς να το συνδέσεις στην τηλεόραση έχεις έναν dvd player χωρίς να χρειάζεται να γραφής ταινίες σε dvd απλά τα πετάς μέσα στην μνήμη του κινητού και τα βλέπεις στην tv. Το ιντερνετ είναι φοβερό εγώ είμαι στο ιντερνετ βλέπω ιστοσελίδες παράλληλα έχω ανοιχτό msn και μηλαω και ακούω και μουσική, κατεβάζω ταινίες σε rar αρχεία και τις αποσυμπιέζω μετά κανονικά και τις βλέπω. Γενικά το τηλέφωνο είναι πολύ καλό. Από μπαταρία κρατάει 4-5 μέρες με κανονικοί χρήση και αν δν το αφήνεις από τα χέρια σου 2-3 μέρες μνήμη έχει πάρα πολύ 8 η 16 + microSD, η ευαισθησία του είναι πολύ καλή και δεν χρειάζεται πίεση για να πατηθεί κάτι. Τέλος το περιβάλλον είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ωραίο. Ελπίζω να βοήθησα όσο αφορά το ομνια για να πάρεις μια εικόνα καλύτερη για το ομνια ας γράψουν και οι άλλοι μερικά πράγματα για τις συσκευές τους ώστε να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις στο τη σε ταιριάζει και σου αρέσει ποιο πολύ τέτοιες απάντησης περιμένω!χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον. ευχαριστώ παρα πολύ με κατατόπισες απόλυτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.