Προς το περιεχόμενο

κινητό με οθόνη αφής ποιο μου προτείνεται?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ένα κινητό και βασικό κριτήριο είναι να έχει οθόνη αφής.επίσης με ενδιαφέρει να έχει gps βεβαια δεν θα πάθω και τίποτα αν δεν έχει αλλα καλο θα ήταν γιατί από ότι βλέπω αρχίζω να το χρειάζομαι και έλεγα μήπως την γλίτωνα και δεν έπαιρνα ξεχωριστό...

επίσης να έχει πολύ χορό για τραγούδια φωτογραφίες κτλ.

κοιτάω το iphone 3g ,το omnia και λίγο το 5800.

τι γνώμη έχετε για τα παραπάνω?

αν έχετε και κάποια άλλη πρόταση καλοδεχούμενη!

παρακαλώ όλες η απάντησης να είναι τεκμηριωμένες.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκεψου πιά συσκευή είναι η πιο χιλιοακουσμένη , αυτή που έκανε BaΜ απο την No.1 μέρα κυκλοφορίας , αυτή που τα Reviews την εκθιάζουν αυτή που έκανε Μακράν τις μεγαλύτερες πωλήσεις , αυτή για την οποία έχουν γραφτεί οι πιο πολλές εφαρμογες σε Extreme μικρό χρονικό διαστημα , αυτή που έχει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία Αφής.

Αυτή θα πρέπει να είναι η Τεκμηρίωση που ζητάς. Μπές σε ένα κατάστημα και πάρτην χώρις πολλά πολλά. Τόσος καπνός χωρίς φωτια δέν γίνετε να υπάρχει . itsTheBest .

Δημοσ.

Το 5800 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο έχει οθόνη αφής αρκετό χώρο gps wifi μπορείς να βρεις αρκετές εφαρμογές και είναι και φτηνό 350€ (πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο για αυτά που ζητάς)

Το ομνια είναι πολύ καλό εχει περισσότερη μνήμη από το 5800 και από το iphone αλλά ξεπερνάει στις δυνατότητες αυτά που ζητάς και αν δεν τις χρησιμοποίησης πιστεύω δεν αξίζει βγαίνει και πολύ ποιο ακριβά από το 5800.

Όσο για το iphone μην το σκάφτεσαι καν περα από την καλή οθόνη δεν προσφέρει τίποτα άλλο εκτός και αν το θέλεις για μόστρα

Δημοσ.
Όσο για το iphone μην το σκάφτεσαι καν περα από την καλή οθόνη δεν προσφέρει τίποτα άλλο εκτός και αν το θέλεις για μόστρα

W8 a Sec , δηλαδή η απλότητα χρήσης , ταχύτητα και λειτουργικότιτα δέν παιζουν ρόλο σε μια Touch συσκευή που χρησημοποιεις ; Προτημας δηλαδη ένα Ομνια ή 5800 που μπαινοντας σε λίστες και σκρολάροντας είναι πιο πιθανό

να ανατείλει ο Ηλιος απο την δύση , παρά να κάνεις την δουλεια σου.

Εγω νόμιζα πως ο κοσμος ακόμα θεωρεί την ευκολία χρήσης το Νο.1 προνόμιο μιας συσκευής που χρησημοποιει κάθε 3 και λίγο... Βγάζε βάζε πενάκια , προσοχή μην σκρολάρεις λάθος για να μην ανοίξει κάτι άλλο απο αυτό που θές , αχχχ η εφαρμογή αργεί να κλέισει , το κινητό σταμάτησε να αποκρινετε , Τσουπ Restart ... Ο κόμος προτιμά το iPhone (σαφές απο τις πωλήσεις) όπως προτιμούσε κάποτε τα Nokia για την απλότητα , ταχύτητα και λειτουργικότιτα.

Επίσεις το ότι είναι τόσο Fancy συσκευή δέν σημαίνει ότι φτάνει μεχρι εκεί... Το εξωτερικό της συσκευής είναι ένα τίποτα

σε συγκριση με το Software του. (Unix FTW)

Ντάξ ,(αρκετοι θα πούν) Χάλια η Apple κλειστή αρχιτεκτονική , Glamour και Μοστρα και Marketing αλλά όπως και να το κάνεις ,

καλύτερη συσκευή σερφαρίσματος , μουσικής και Touch χειρισμού δέν υπάρχει άλλη απο το iPhone .-

Δημοσ.

HTC HD.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να το ξεπερνάει, μέχρι τώρα.

Μόνο laptop ή Desktop.

Ρίξε μια ματιά όπου το βρείς και τα λέμε.

Απ' ότι είδα δεν έχεις όριο στην τιμή.

Δημοσ.

δεν είπα ότι θα χρησιμοποιώ μονο για αποθηκευτικό χορό και για gps,απλά για να σας δώσω μια ιδέα με τα πιο εξειδικευμένα πράγματα που θα ήθελα να κάνει...

και σαφώς σε ότι καταλήξω θα το ξεζουμίσω!:devil:

εννοείτε θέλω κάτι εύχρηστο αφού θα είναι και touch

όσο για την τιμή θα προτιμούσα να μείνω στα 550 άντε 600 με επιφύλαξη στο τι θα είναι αυτό που θα κοστίζει 600.

ευχαριστώ για τις πρότασης περιμένω και άλλες!

είμαι και λίγο αναποφάσιστος...:P

Δημοσ.

για τα αλλα που προταθηκαν δε ξερω. απλα χρησιμοποιω το iphone εδω και 7 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. ειδικα με το νεο firmware (το οποιο θα κυκλοφορησει σε final το καλοκαιρι) το κανει ακομα πιο ολοκληρωμενο κινητο. παααρα πολυ απλο στη χρηση, κολληματα τελος.

1 μειονεκτημα του δινω η καμερα του (η οποια βεβαια για τα mp που εχει αποδιδει φοβερα).

επισης πολυ καλο στα multimedia κινητο, η απεικονιση χρωματων ειναι τελεια....

Δημοσ.
W8 a Sec , δηλαδή η απλότητα χρήσης , ταχύτητα και λειτουργικότιτα δέν παιζουν ρόλο σε μια Touch συσκευή που χρησημοποιεις ; Προτημας δηλαδη ένα Ομνια ή 5800 που μπαινοντας σε λίστες και σκρολάροντας είναι πιο πιθανό

να ανατείλει ο Ηλιος απο την δύση , παρά να κάνεις την δουλεια σου.

Εγω νόμιζα πως ο κοσμος ακόμα θεωρεί την ευκολία χρήσης το Νο.1 προνόμιο μιας συσκευής που χρησημοποιει κάθε 3 και λίγο... Βγάζε βάζε πενάκια , προσοχή μην σκρολάρεις λάθος για να μην ανοίξει κάτι άλλο απο αυτό που θές , αχχχ η εφαρμογή αργεί να κλέισει , το κινητό σταμάτησε να αποκρινετε , Τσουπ Restart ... Ο κόμος προτιμά το iPhone (σαφές απο τις πωλήσεις) όπως προτιμούσε κάποτε τα Nokia για την απλότητα , ταχύτητα και λειτουργικότιτα.

Επίσεις το ότι είναι τόσο Fancy συσκευή δέν σημαίνει ότι φτάνει μεχρι εκεί... Το εξωτερικό της συσκευής είναι ένα τίποτα

σε συγκριση με το Software του. (Unix FTW)

Ντάξ ,(αρκετοι θα πούν) Χάλια η Apple κλειστή αρχιτεκτονική , Glamour και Μοστρα και Marketing αλλά όπως και να το κάνεις ,

καλύτερη συσκευή σερφαρίσματος , μουσικής και Touch χειρισμού δέν υπάρχει άλλη απο το iPhone .-

Ποιος είπε ότι το ομνια είναι δύσχρηστο το εχω εδώ και 2 μήνες περίπου και μπορώ να πω ότι είναι πολύ εύχρηστο και ωραίο το μενού του και δεν σκρολαρις ούτε χρειάζεσαι το πενάκι, όσο για την ταχύτητα σου διαβεβαιώνω ότι τα ανοίγει όλα στην στιγμή επίσης δεν μου έχει κοληση και έχω κανει ρεσετ μονο σε προγράμματα που το απαιτούσαν για εγκατάσταση, επίσης πιστεύω ειδικά στο ομνια vs iphone δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης

Σαν software δεν μου λέει και πολλά μιας και δεν μπορώ να τρέξω ένα δικό μο πρόγραμμα που έχω φτιάξει εγώ, δεν μπορείς να τρέξεις πάνω από 1 εφαρμογή ταυτόχρονα και γενικά έχει πολλούς περιορισμούς σαν συσκευή.

Δημοσ.

παιδιά μην το κάνουμε διαμάχη μεταξύ iphone και omnia.

αντικειμενικά ο καθένας να μου πει κάποιες πληροφορίες από τις εμπειρίες του σε κάποιο τηλέφωνο.

• Moderators
Δημοσ.
παιδιά μην το κάνουμε διαμάχη μεταξύ iphone και omnia.

Mπα ολα τα topic που ξεκινανε με το στυλ"να παρω iphone ή το ταδε"ειναι καταδικασμενα:rolleyes:

αντικειμενικά ο καθένας να μου πει κάποιες πληροφορίες από τις εμπειρίες του σε κάποιο τηλέφωνο.

Αντικειμενικα μην περιμενεις,το νοημα ειναι να βγαλεις εσυ συμπερασμα τι ταιριαζει στις αναγκες σου.

Δημοσ.
Mπα ολα τα topic που ξεκινανε με το στυλ"να παρω iphone ή το ταδε"ειναι καταδικασμενα:rolleyes:

Αντικειμενικα μην περιμενεις,το νοημα ειναι να βγαλεις εσυ συμπερασμα τι ταιριαζει στις αναγκες σου.

ναι έχεις δίκιο.

αλλα ήλπιζα πως 1-2 θα μου έδιναν μια αντικειμενική απάντηση ώστε να έχω κάτι παραπάνω για να μπορέσω να καταλήξω..

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο, τα windows mobile κινητά βγαίνουν και σε αυτά αναβάθμισης για το λειτουργικό?για παράδειγμα από 6.1 θα βγει κάποια στιγμή 6.2?και αν ναι μέσο πληρωμής η free?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...