karabouzouk... Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει σε πρόγραμμα κάποιον τύπο ημερομηνίας και γι αυτό θα ήθελα μερικές επεξηγίσεις γιατί απ το λίγο που έψαξα δεν μου έγιναν αρκετά κατανοητά... θα ήθελα πχ τα βασικά να παίρνω μια μορφή η μερομηνίας για προβολή... δλδ "μήνας μέρα ώρα χρονιά" σε ένα string(?) μια μορφή για επεξεργασία...δλδ να συγκρίνω δύο χρονικές στιγμές και να ξέρω τη διάρκεια ενώς υπολογισμού ή αν μια "διεργασία" εκτελέστικε παραπάνω από μία φορά σε μια χρονική περίοδο (πχ την ίδια μέρα ή την ίδια ώρα)... και τέλος να παίρνω ξεχωριστά την τρέχουσα ώρα ή το λεπτό ή την μέρα του μήνα ή τη χρονιά...... Sorry αν είναι λίγο αγγαρία και ευχαριστώ..
Directx Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Χμ.. για δες αν σε καλύπτει σε πρώτη φάση το θέμα αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=261330 Αν όχι δώσε περισσότερες διευκρινήσεις. Για παράδειγμα διαφορετικά μετράμε τον χρόνο εκτέλεσης ενός κώδικα διαφορετικά τον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ της έναρξης δυο διαφορετικών process..
karabouzouk... Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Διαβάζοντας το συγκεκριμένο έκανα τουλάχιστον αυτό που ήθελα και κατάλαβα εν μέρη αυτά που ρώτησα..! μόλις χρειαστώ κάποια διευκρίνηση θα ρωτήσω εδώ..! thx..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.