..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 [Omni mode] Υπάρχουν δηλαδή πολλά είδη; [/Omni mode] Φιλε δεν ξερω να σου πω την αληθεια... Εμενα οταν μου λεει μια κοπελα οτι τελειωσε, το μονο που μπορω να κανω ειναι να την πιστεψω. Καταλαβα μικρος οτι οσο πιο πολυ σκαλιζεις τετοια θεματα, τοσο πιο πιθανη ειναι η απογοητευση. Και δεν ειμαστε για καταθλιψεις με την σημερινη οικονομια. Τα φαρμακα ειναι ακριβα
o_magazatoras Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εγω παλι πιστευω οτι ο ομνι ειναι μια συλλογικη αυταπατη.Δε δυναται να υπαρχει ο ανθρωπας. ...ενδιαφέρουσα άποψη...χμμμμμμμμ Εγώ νομίζω ότι είναι η γκεστάλτ έκφραση του inso,κάτι σαν τον αζαζυλ των €βραίων,όταν o Mωϋσής είχε ανέβει για την παραλαβή των εντολών,αυτοί το ρίξανε στο σορολόπ,αλλά σαν πονηροί τα φορτώνανε σε κάποιον τράγο (ο γνωστός αποδιοπομπαίος),που στο τέλος φουντάρησε ο δόλιος μην αντέχοντας τόση αμαρτία μαζεμένη...
MiltoZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ο Χριστός δεν φταίει για αυτά που του καταλογίζετε, και μόνο και μόνο που έγινε τόσος ντόρος για το όνομά του και θέλησαν κάποιοι να τον χρησιμοποιήσουν, εκτός από το ότι δείχνει ότι ήταν χαρισματικός άνθρωπος, δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι και ιστορικό πρόσωπο. Αν αργότερα τον εκμεταλλεύτηκαν για μικροπολιτικά συμφέροντα δεν φταίει αυτός ούτε αυτά που έλεγε, που στην τελική δεν ξέρουμε και τι ακριβώς έλεγε.
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εγώ νομίζω ότι είναι η γκεστάλτ έκφραση του inso,κάτι σαν τον αζαζυλ των €βραίων,όταν o Mωϋσής είχε ανέβει για την παραλαβή των εντολών,αυτοί το ρίξανε στο σορολόπ,αλλά σαν πονηροί τα φορτώνανε σε κάποιον τράγο (ο γνωστός αποδιοπομπαίος),που στο τέλος φουντάρησε ο δόλιος μην αντέχοντας τόση αμαρτία μαζεμένη... όλοι υπήρξαμε αθώοι κάποτε, αλλά εσύ το παρατραβάς
o_magazatoras Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 όλοι υπήρξαμε αθώοι κάποτε, αλλά εσύ το παρατραβάς Φταίει το γεγονός που έπεσα στη μαρμίττα μικρός και από τότε όλη μου η ζωή εστιάζεται στην αναζήτηση του χαμένου παράδεισου...
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 και τον βρήκες στο πρόσωπό του; (με όχι έμφαση στο παράδεισος)
tacticalcube138 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ο Χριστός δεν φταίει για αυτά που του καταλογίζετε, και μόνο και μόνο που έγινε τόσος ντόρος για το όνομά του και θέλησαν κάποιοι να τον χρησιμοποιήσουν, εκτός από το ότι δείχνει ότι ήταν χαρισματικός άνθρωπος, δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι και ιστορικό πρόσωπο. Αν αργότερα τον εκμεταλλεύτηκαν για μικροπολιτικά συμφέροντα δεν φταίει αυτός ούτε αυτά που έλεγε, που στην τελική δεν ξέρουμε και τι ακριβώς έλεγε. Αν έχεις διαβάσεις ιστορία των θρησκειών, θα ήξερες ότι πολλά, αν όχι όλα, είναι αντιγραφή από θρησκείες της εποχής: μίθρας, διόνυσος, δίας, απολλώνιος, ακόμα και απο ινδουϊσμό έχουν αντιγράψει.
MiltoZ Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 και τον βρήκες στο πρόσωπό Του; (με όχι έμφαση στο παράδεισος) Fixed Αν έχεις διαβάσεις ιστορία των θρησκειών, θα ήξερες ότι πολλά, αν όχι όλα, είναι αντιγραφή από θρησκείες της εποχής: μίθρας, διόνυσος, δίας, απολλώνιος, ακόμα και απο ινδουϊσμό έχουν αντιγράψει. Από το λίγο που έχω διαβάσει έχω πεισθεί, δεν λέω πουθενά το αντίθετο.
o_magazatoras Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Όχι ρε Μίλτο,για τον omni λέει,δεν είναι βλάσφημος. (ο wash...)
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ...κάτι μου λέει πως και ο MiltoZ κατάλαβε......
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ...έχουμε έναν τέτοιο π πουλάει φρούτα στην είσοδο από Καβάλα........ Βρες, λες ; ; ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.