afentiko7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Το λες και μόνο σου, δίνεις ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη φύση. Η φύση δεν έχει άγχος και γωνία για την ύπαρξή της.Τελειότητα, απόλυτο, σκοπιμότητα είναι καθαρά ανθρώπινες επινοήσεις που τις αποδίδουμε κατά το δοκούν και σε άλλα πράγματα, χωρίς όμως πάντα να ισχύουν. Ανθρωπομορφισμός λέγεται. Δεν ξέρεις ούτε τα μισά. Άρχισε να διαβάζεις κβαντομηχανική. Aρα η φύση δεν επιθυμεί την επιβίωση της. Δεν είναι ενα μεγάλο σύστημα (είσοδοι, έξοδοι, αναδράσεις) ή ένας οργανισμός (κι αυτός σύστημα είναι). Ασφαλώς και το νεφρό πχ δεν αισθάνεται το αλκοολ, αλλά δίνει σήμα κάπου και ειδοποιεί εσένα πως ρε μάγκα μην πίνεις πολύ, σε πειράζει το ποτό. Αυτή που καλλιεργεί το μίσος στη διαφορετικότητα care to elaborate? Αυτο δεν ειναι απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα. Το "λογικός" και το "κατακριτέος" είναι υποκειμενικά. Σου φερα 2 παραδείγματα, θες να σου φέρω κι άλλα? Στο σχολείο, στα παιδικά πάρτυ κάποια παιδάκια δεν τα καλούσαμε. Ηταν κάπως περίεργα. Αυτά τα παιδάκια όμως λέγανε στα άλλα μην πάτε στο πάρτι της μαρίτσας γιατί είναι... Βέβαια στα πάρτι μαζεύονταν παιδάκια από διαφορετικά σχολεία χωρίς απαραίτητα να τους αρέσουν τα ίδια παιχνίδια. Στο γυμνάσιο και το λύκειο, πάλι τα παιδάκια αυτά επειδή ήταν κοντά και άσχημα οι καθηγητές δεν τα βάζανε διμοιρίτες. Οπότε λέγανε στα άλλα παιδάκια να μην παρελάσουν κι αυτά. Πάλι στις παρελάσεις δεν υπήρχε ομοιομορφία. Εγώ προσωπικά πήγαινα γιατί μπανίζαμε γκόμενες από άλλα σχολεία. Αλλος πήγαινε για να το βγάζουν φωτος, άλλος γιατί μετά θα πήγαινε για καφέ... Μετά μεγάλωσαν τα παιδάκια αυτά, και αυξήθηκε το κόμπλεξ τους. Σήμερα μπορεί κανείς να τα δει στις παρελάσεις με πανώ κατά των παρελάσεων ή να τσαντίζονται που ο κόσμος μαζεύεται στις εκκλησίες. Γενικά έχουν πρόβλημα και προσπαθούν να "καταστρέφουν" τις γιορτές των άλλων. Η Μ.Εβδομάδα όπως προείπα είναι ευκαιρία για κοινωνικοποιηση. Ο slipknot δείχνει την καινούργια του πουκαμίσα, εγώ τσεκάρω κανά θηλυκό ή σπάω πλάκα με φίλους, η γειτόνισσα κουτσομπολεύει, τα παιδάκια παίζουν με στρακαστρούκες και βεγγαλικά. Γενικά ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Οπως όμως προείπα κάποιοι από γεννησιμιού της ήταν αντικοινωνικοί και προσπαθούν να κάνουν και τους άλλους σαν τα και αυτούς..
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 δηλαδη η αντικοινωνικότητα ειναι και αυτη μεσα στο dna? το να γινανε κομπλεξικοι επειδη καποιος αλλο με κομπλεξ προσπαθησε να τους μειωσει με καποιο τροπο ωστε να νομιζει οτι αυτος ειναι πιο καλος δεν παιζει ε? παντως εγω απο οσα ατομα ηξερα,αρκετοι που ηταν πρωτοι σε ολα τα "γαματα" τοτε πραγματα, τωρα ειναι αποτυχιες στην ζωη. οχι ολοι φυσικα. και οχι δεν γελαγανε μαζι μου στο σχολειο, ημουν μεσα στην τοτε πιο γνωστη παρεα (ακουγεται λαθος αυτο αλλα δεν ξερω πως να το εκφρασω....)
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Η μόστρα ή τα βεγγαλικά δεν είναι κοινωνικοποίηση. Υποτίθεται στην εκκλησία πας για έναν συγκεκριμένο λόγο αλλιώς υπάρχουν και οι καφετέριες, τα μπαρ κλπ κλπ. Πολλοί τρόποι γενικά να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.
afentiko7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 και οχι δεν γελαγανε μαζι μου στο σχολειο, ημουν μεσα στην τοτε πιο γνωστη παρεα (ακουγεται λαθος αυτο αλλα δεν ξερω πως να το εκφρασω....) Γιατί μυγιάστηκες? Δεν εννούσα αυτούς που απλά είναι άθεοι ή απατριδες και αδιαφορούν. Εννοούσα αυτούς που με σταλινικό τρόπο, προσπαθούν να επιβάλλουν τη γνώμη τους στους άλλους. Η μόστρα ή τα βεγγαλικά δεν είναι κοινωνικοποίηση. Η μόστρα είναι. Πρωτεύουσα μορφή. Και η συμμετοχή στη διαδικασία ρίψης των βεγγαλικών. υπάρχουν και οι καφετέριες, τα μπαρ κλπ κλπ. Πολλοί τρόποι γενικά να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Οι καφετέριες και τα μπαρ αποτελούν μέρος της καθημερινότητας. Βέβαια συμφωνώ πως αυτά δε συνάδουν με το όλο πνεύμα της Ανάστασης αλλά who cares?
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Η μόστρα είναι. Πρωτεύουσα μορφή. Και η συμμετοχή στη διαδικασία ρίψης των βεγγαλικών. Έτσι όπως το παρουσιάζεις, στην εκκλησία όχι. Μαλάκυνση ναι. Μη θεωρήσεις ότι σε προσβάλω, μικρός όταν με πήγαιναν στην εκκλησία δε τη πάλευα, ήθελα ένα game boy κάτι. Οι καφετέριες και τα μπαρ αποτελούν μέρος της καθημερινότητας. Βέβαια συμφωνώ πως αυτά δε συνάδουν με το όλο πνεύμα της Ανάστασης αλλά who cares? Αν πηγαίνεις κάθε μέρα τότε ναι. Και πάλι όμως, όσα ανέφερες πιο πάνω τα κάνεις εκεί μια χαρά. Και ξαναλέω, αυτά δε τα κάνεις σε εκκλησία. Αν μιλάς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και ενοχλείς τη γριούλα πίσω τότε κι εσύ βγάζεις κομπλεξισμό.
afentiko7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Έτσι όπως το παρουσιάζεις, στην εκκλησία όχι. Μαλάκυνση ναι. Μη θεωρήσεις ότι σε προσβάλω, μικρός όταν με πήγαιναν στην εκκλησία δε τη πάλευα, ήθελα ένα game boy κάτι. Γιατί στην εκκλησία πρέπει κάποιος να πηγαίνει λετσαρία? Κανενός δεν του αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία. Και στο σχολείο μη σου πω. Δλδ εγώ μετά τις 2-3 πρώτες ώρες βαριόμουνα. Αν πηγαίνεις κάθε μέρα τότε ναι. Και πάλι όμως, όσα ανέφερες πιο πάνω τα κάνεις εκεί μια χαρά. Και ξαναλέω, αυτά δε τα κάνεις σε εκκλησία. Αν μιλάς κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και ενοχλείς τη γριούλα πίσω τότε κι εσύ βγάζεις κομπλεξισμό. Ε υπάρχει κανείς φοιτητής (έστω προσφατα πτυχιούχος), μαθητής που δεν πηγαίνει 4-5 φορές τη βδομάδα για καφέ? Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Πάντως στις καφετέριες, βεγγαλικά δεν μπορώ να πετάξω. Τα δυο περιστατικά που ανέφερες όντως, δεν ενδείκνυνται αλλά επικρατεί τόση βαβούρα εκεί πέρα που δε σε ενοχλούν. Πχ υπάρχει πολύ κόσμος που όπως κάθε 4 χρόνια πάει στην κάλπη, ε κάθε χρόνο προσκυνάει και τον Επιτάφιο(βγαίνει στην τελική ο πατέρας με τα παιδιά και τη σύζυγο μια οικογενειακή βόλτα). Βέβαια εγώ πάω από τις 7-7:30 πιάνω θέση, κάθομαι και ακούω τα τροπάρια. Πάρε παράδειγμα το κυνήγι. Πόσων ειδών πτηνών ο αριθμός τους συρρικνώνεται. Και όμως ο τζίρος του κυνηγιού είναι κοντά στα 2 δις και ζούνε από αυτό 7000 οικογένειες
o_magazatoras Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Aρα η φύση δεν επιθυμεί την επιβίωση της. Δεν είναι ενα μεγάλο σύστημα (είσοδοι, έξοδοι, αναδράσεις) ή ένας οργανισμός (κι αυτός σύστημα είναι). Ασφαλώς και το νεφρό πχ δεν αισθάνεται το αλκοολ, αλλά δίνει σήμα κάπου και ειδοποιεί εσένα πως ρε μάγκα μην πίνεις πολύ, σε πειράζει το ποτό. care to elaborate? Το "λογικός" και το "κατακριτέος" είναι υποκειμενικά. Σου φερα 2 παραδείγματα, θες να σου φέρω κι άλλα? Στο σχολείο, στα παιδικά πάρτυ κάποια παιδάκια δεν τα καλούσαμε. Ηταν κάπως περίεργα. Αυτά τα παιδάκια όμως λέγανε στα άλλα μην πάτε στο πάρτι της μαρίτσας γιατί είναι... Βέβαια στα πάρτι μαζεύονταν παιδάκια από διαφορετικά σχολεία χωρίς απαραίτητα να τους αρέσουν τα ίδια παιχνίδια. Στο γυμνάσιο και το λύκειο, πάλι τα παιδάκια αυτά επειδή ήταν κοντά και άσχημα οι καθηγητές δεν τα βάζανε διμοιρίτες. Οπότε λέγανε στα άλλα παιδάκια να μην παρελάσουν κι αυτά. Πάλι στις παρελάσεις δεν υπήρχε ομοιομορφία. Εγώ προσωπικά πήγαινα γιατί μπανίζαμε γκόμενες από άλλα σχολεία. Αλλος πήγαινε για να το βγάζουν φωτος, άλλος γιατί μετά θα πήγαινε για καφέ... Μετά μεγάλωσαν τα παιδάκια αυτά, και αυξήθηκε το κόμπλεξ τους. Σήμερα μπορεί κανείς να τα δει στις παρελάσεις με πανώ κατά των παρελάσεων ή να τσαντίζονται που ο κόσμος μαζεύεται στις εκκλησίες. Γενικά έχουν πρόβλημα και προσπαθούν να "καταστρέφουν" τις γιορτές των άλλων. Η Μ.Εβδομάδα όπως προείπα είναι ευκαιρία για κοινωνικοποιηση. Ο slipknot δείχνει την καινούργια του πουκαμίσα, εγώ τσεκάρω κανά θηλυκό ή σπάω πλάκα με φίλους, η γειτόνισσα κουτσομπολεύει, τα παιδάκια παίζουν με στρακαστρούκες και βεγγαλικά. Γενικά ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Οπως όμως προείπα κάποιοι από γεννησιμιού της ήταν αντικοινωνικοί και προσπαθούν να κάνουν και τους άλλους σαν τα και αυτούς.. Με αγάπη,από έναν μακρυμάλλη πεντηντάρη Τελικά είναι επικίνδυνος,σε παρασέρνει στο τριπ του...
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Γιατί στην εκκλησία πρέπει κάποιος να πηγαίνει λετσαρία? Κανενός δεν του αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία. Και στο σχολείο μη σου πω. Δλδ εγώ μετά τις 2-3 πρώτες ώρες βαριόμουνα. Κανονικά στην εκκλησία πρέπει να πηγαίνεις όπως γουστάρεις γιατί δεν είναι πασαρέλα και ο θεός τους αγαπά όλους και δε κάνει διακρίσεις. Εφόσον δε σου αρέσει να πηγαίνεις εκκλησία δε πας, απλό. Στο σχολείο λίγο δύσκολο γιατί βάζουν απουσίες, μετά όμως έχεις το ελεύθερο. Κινήσεις τύπου "πάω κάθε χριστούγεννα και πάσχα" μου βγάζουν μια υποκρισία, εκεί είναι που κολλάω. Ε υπάρχει κανείς φοιτητής (έστω προσφατα πτυχιούχος), μαθητής που δεν πηγαίνει 4-5 φορές τη βδομάδα για καφέ? Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Πάντως στις καφετέριες, βεγγαλικά δεν μπορώ να πετάξω. Τα δυο περιστατικά που ανέφερες όντως, δεν ενδείκνυνται αλλά επικρατεί τόση βαβούρα εκεί πέρα που δε σε ενοχλούν. Πχ υπάρχει πολύ κόσμος που όπως κάθε 4 χρόνια πάει στην κάλπη, ε κάθε χρόνο προσκυνάει και τον Επιτάφιο(βγαίνει στην τελική ο πατέρας με τα παιδιά και τη σύζυγο μια οικογενειακή βόλτα). Βέβαια εγώ πάω από τις 7-7:30 πιάνω θέση, κάθομαι και ακούω τα τροπάρια. Πάρε παράδειγμα το κυνήγι. Πόσων ειδών πτηνών ο αριθμός τους συρρικνώνεται. Και όμως ο τζίρος του κυνηγιού είναι κοντά στα 2 δις και ζούνε από αυτό 7000 οικογένειες Ότι είπα και πάνω, κολλάω στην υποκρισία και στη λογική "άντε πάμε 2 φορές το χρόνο εκκλησία για να δείξουμε ότι είμαστε καλοί χριστιανοί". Γιατί να πάει ο πατέρας μια οικογενειακή βόλτα με τα παιδιά και τη σύζυγο του στην εκκλησία και όχι σε ένα θέατρο, μια ταβέρνα κάτι; Έτσι κι αλλιώς τα παιδιά με το ζόρι πάνε συνήθως, το θεωρείς καλό αυτό; Θα μου πεις "ποιος είσαι συ ρε μάγκα που θα λες στον άλλον πώς να συμπεριφέρεται και τι θα κάνει με την οικογένεια του;". Δίκιο έχεις αλλά τόσα λένε για όσους δε πιστεύουν, πρέπει να τ' ακούσουν και οι άλλοι κάποια στιγμή. edit:wash δε σε πάει σήμερα με τις εικόνες
o_magazatoras Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ...στη γκρεμισμένη τους φωλιά απάνω τραγουδούνε Γι αυτό αγαπάω τα πουλιά κι όχι γιατί πετούνε....
washcloud Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 edit:wash δε σε πάει σήμερα με τις εικόνες ...σας απασχολούν όμως, και δεν ξαμολιέστε να τον βρείτε να τον πνίξετε. Αυτό πού το πας.
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ...σας απασχολούν όμως, και δεν ξαμολιέστε να τον βρείτε να τον πνίξετε.Αυτό πού το πας. Τις βλέπω πριν το διορθώσει, κάνω κολπάκι πατώντας quote
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Πράγματι, απλά είπα να σπαμάρω λιγάκι ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.