Προς το περιεχόμενο

Συλλογικές αυταπάτες ή αλήθεια;Ο ιστορικός Ιησούς

Ptolemy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αύριο θα κάνω σπλιτ και θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί τα περί σπασμών δε στέκουν. Επίσης θα ρωτήσω τον όμνισλας τι εννοούσε όταν έλεγε πως μάλλον θα ξέρω για την αναπαραγωγή των ζώων και την επιβολή του σερνικού στο φικιφίκι.

Δημοσ.
Αντί να φέρει παράδειγμα τόσα και τόσα είδη ζώων, όπου το ισχυρότερο αρσενικό υπερισχύει και γονιμοποιεί το θηλυκό (ο lucifer θα ξέρει πολλά τέτοια, δεν ξέρω αν υπάρχει η συγκατάβαση του θηλυκού), τα μάσαγε.

Οκ θα το ξαναρωτησω ευγενικα (αφου παει και για split το thread γιατι αυριο μπορει να μην ειμαι στον υπολογιστη) καθως το προηγουμενο post δικαιως εφαγε delete.

Με την παραπανω δηλωση αγαπητε omnislash υποστηριζεις οτι ο βιασμος μιας γυναικας απο εναν ανδρα ειναι λογικος και μη κατακριτεος, αφου κατι παρομοιο συμβαινει στην φυση με τα ζωα?

Δημοσ.
Επίσης θα ρωτήσω τον όμνισλας τι εννοούσε όταν έλεγε πως μάλλον θα ξέρω για την αναπαραγωγή των ζώων και την επιβολή του σερνικού στο φικιφίκι.

μια εικόνα 1000 λέξεις :P

Δημοσ.
Ουσιαστικά οι μόνες ιστορικές πηγές της ύπαρξης του Ιησού είναι τα βιβλικά κείμενα.

Η δε μαρτυρία του ρωμαιοεβραίου ιστορικού Ιώσηπου έχει αποδειχτεί ότι είναι πλαστή.

Πάντως πάνω πάνω λέει πως αμφισβητείται η ουδετερότητα του κειμένου. Γιατί ποιες είναι οι πηγές που αυθεντικοποιούν το ημερολόγιο της άννας φράνκ ή που αποδεκνύουν ότι ο χίτλερ ήταν θιασώτης της τελικής λύσης. Καμιά.

Α και η θεότητα κάποιου όντος δεν μπορεί να μετρηθεί ούτε να ερμηνευθεί με "επιστημονικά"-ποσοτικά κριτήρια. Ούτε καν με ποιοτικά δεν μπορείς να πάιξεις μπάλα

Αύριο θα κάνω σπλιτ και θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί τα περί σπασμών δε στέκουν. Επίσης θα ρωτήσω τον όμνισλας τι εννοούσε όταν έλεγε πως μάλλον θα ξέρω για την αναπαραγωγή των ζώων και την επιβολή του σερνικού στο φικιφίκι.

Οχι δε χρειάζεται να εξηγήσεις. Δεν είναι μαθηματικό πρόβλημα όπου όλοι θα συμφωνήσουμε. Δλδ, πες πως έχεις 2 μήλα, αν σου δώσω άλλο ένα θα χεις 3, αν βγω εγώ και υποστηρίξω πως πάλι θα χεις 2, είμαι λάθος. Οσο για το άλλο υπέθεσα πως ως γιατρός θα ξέρεις.

Με την παραπανω δηλωση αγαπητε omnislash υποστηριζεις οτι ο βιασμος μιας γυναικας απο εναν ανδρα ειναι λογικος και μη κατακριτεος, αφου κατι παρομοιο συμβαινει στην φυση με τα ζωα?

Στο Ιράν αν είσαι ομοφυλόφιλος σε καθαρίζουν. Πρόσφατα στην αίγυπτο καταδικάστηκαν ζευγάρια που άλλαξαν συντρόφους. Βέβαια είναι "λογικό" στις χώρες αυτές ένας άντρας να "παντρευεται" πολλές γυναίκες. Κάθε κοινωνία διαμορφώνει τα δικά της πρότυπα, πχ εδώ δεν ξέρω αν ένας άντρας νυμφευόταν 2 γυναίκες αν όλοι θα ήμασταν ανεκτικοί, όπως με τους γκευ και τις λεσβίες. Εν πάσει περιπτώση η Φύση έχει ως υπέρτατο σκοπό την αναπαραγωγή και τη διαιώνιση των ειδών (των πιο ισχυρών έστω). Με την πρώτη περίπτωση επιτελείται ο σκοπός της Φύσης, με τη δεύτερη πάλι όχι.

Ο paredwse πρέπει να περιμένει, γιατι οι καθοδηγητές μου τώρα εξετάζουν τα μηνύματα του και θα μου στείλουν αύριο την απάντηση.

Δημοσ.
Αληθεια τωρα, ποση ωρα σου πηρε να το βρεις?

...μπα μη τσιμπάς...

Κάτι τέτοια δεν ξεχνιούνται ούτε με ηλεκτροσόκ 0_o

Δημοσ.
Πάντως πάνω πάνω λέει πως αμφισβητείται η ουδετερότητα του κειμένου. Γιατί ποιες είναι οι πηγές που αυθεντικοποιούν το ημερολόγιο της άννας φράνκ ή που αποδεκνύουν ότι ο χίτλερ ήταν θιασώτης της τελικής λύσης. Καμιά.

Α και η θεότητα κάποιου όντος δεν μπορεί να μετρηθεί ούτε να ερμηνευθεί με "επιστημονικά"-ποσοτικά κριτήρια. Ούτε καν με ποιοτικά δεν μπορείς να πάιξεις μπάλα

Μα φυσικά, τί σχέση έχει εξάλλου οι επιστήμες με την πίστη.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι πας να μας πεις ότι και ο farcry, δηλαδή ότι η άλωση δεν έγινε το 1453 επειδή δεν είμασταν παρόν...

Η φύση και το σύμπαν εξυπνάκια δεν έχουν σκοπό ή σκοπιμότητα, απλά υπάρχουν χε,χε,χε, τα έχουμε πει αυτά σε άλλο thread.

Ο Νίτσε λέει:

Η χριστιανική απόφαση να βρίσκει τον κόσμο άσχημο και κακό, τον έκανε άσχημο και κακό.

και:

Πώς; Ένας θεός που αγαπάει τους ανθρώπους υπό τον όρο να τον αγαπούν;

Που ρίχνει τρομερές ματιές και απειλές σε όποιον δεν πιστεύει σε αυτήν την αγάπη;

Ε; Tί; Αγάπη με την επιφύλαξη του συναισθήματος ενός παντοδύναμου θεού!

Μια αγάπη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το σημείο της τιμής, ούτε τη δίψα για εκδίκηση;

Πόσο ανατολίτικα είναι όλα αυτά!

Τί σε αφορά εσένα αν σε αγαπώ;

Αυτός ο λόγος είναι αρκετός για να κριτικάρουμε όλο το χριστιανισμό.

όπως και:

Ο φιλόλογος λέει θαύμα!

Ο φιλόσοφος λέει απάτη.

Δημοσ.

Η άλωση έγινε. Δε ξέρουμε όμως αν οφείλεται στην κερκόπορτα ή στη μαεστρία του Μωάμεθ. Οπως επίσης δεν ξέρουμε αν ο ΠΠΓ σήκωσε το λάβαρο επειδή το αισθάνθηκε ή επειδή το σημάδευαν αγωνιστές του 21.

Η Φύση έχει σκοπό τη διαιώνιση των ειδών. Απαραίτητο στοιχειο για την υπαρξη της. Αλλιώς πάπαλα, δεν υφίσταται. Η εαρινή ισημερία, ο καρπός ενός δέντρου, τα φυλλώματα είναι στοιχεία που αποδεικνύουν την τελειότητα της φύσης. Ο "βιασμός" είναι απαραίτητος για τη συνέχεια της φύσης, δεν είναι ούτε "καλός" ούτε "κακός" .

Ο Νίτσε μιλάει για το θεό της Π.Διαθήκης. Δε με ενδιαφέρει η ιστορία των Εβραίων. Αλλωστε το λέει και το τροπάρι "Μιαιοφόνον έθνος, αλαζών Ισραήλ..." (το οποίο δεν ακούγεται πουθενά τη Μ. Παρασκευή. Μόνο η δική μου σύνοψις το γράφει?")

Δημοσ.
Η Φύση έχει σκοπό τη διαιώνιση των ειδών. Απαραίτητο στοιχειο για την υπαρξη της. Αλλιώς πάπαλα, δεν υφίσταται.

Το λες και μόνο σου, δίνεις ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη φύση. Η φύση δεν έχει άγχος και γωνία για την ύπαρξή της.

Τελειότητα, απόλυτο, σκοπιμότητα είναι καθαρά ανθρώπινες επινοήσεις που τις αποδίδουμε κατά το δοκούν και σε άλλα πράγματα, χωρίς όμως πάντα να ισχύουν. Ανθρωπομορφισμός λέγεται.

Δεν ξέρεις ούτε τα μισά. Άρχισε να διαβάζεις κβαντομηχανική.

Ο Νίτσε μιλάει για το θεό της Π.Διαθήκης.

Άλλο κόλπο και τούτο.

Άσε ξέρω, Γεωργαλάς, ελληνοχριστιανισμός κ.λπ.

Δημοσ.

Στο Ιράν αν είσαι ομοφυλόφιλος σε καθαρίζουν. Πρόσφατα στην αίγυπτο καταδικάστηκαν ζευγάρια που άλλαξαν συντρόφους. Βέβαια είναι "λογικό" στις χώρες αυτές ένας άντρας να "παντρευεται" πολλές γυναίκες. Κάθε κοινωνία διαμορφώνει τα δικά της πρότυπα, πχ εδώ δεν ξέρω αν ένας άντρας νυμφευόταν 2 γυναίκες αν όλοι θα ήμασταν ανεκτικοί, όπως με τους γκευ και τις λεσβίες. Εν πάσει περιπτώση η Φύση έχει ως υπέρτατο σκοπό την αναπαραγωγή και τη διαιώνιση των ειδών (των πιο ισχυρών έστω). Με την πρώτη περίπτωση επιτελείται ο σκοπός της Φύσης, με τη δεύτερη πάλι όχι.

Αυτο δεν ειναι απαντηση σε αυτο που σε ρωτησα.

Το παραπανω ειναι σαν να κλανεις μεσα σε ενα club. Μπορει να καταφερεις να καλυψεις τον θορυβο, αλλα οχι την μυρωδια...

Υποθετω λοιπον οτι δεν εχεις καν τις μπαλες να πεις "Ναι αυτη ειναι η γνωμη μου".

Γενικοτερα παντως ο βιασμος σαν θεμα δεν σε θελει...Γιατι το παλευεις?

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι σου λένε οι καθοδηγητές σου εκεί που πας αλλά εδώ δεν απορρίπτουμε κάτι χωρίς αποδείξεις και επιχειρήματα.

Ποιοι είναι οι καθοδηγητές του όμνι, για τους οποίους ακούω και ξανακούω; Μπορώ να τους γνωρίσω;

Η απέλπιδα προσπάθειά σου να εμφανιστείς ως υπερασπιστής των αδυνάτων πετώντας "λαϊκές" εξυπνάδες φανερώνει και την ιδεολογική σου καταβολή - στα πάντα φταίνε οι αστοί και οι πλούσιες οικογένειες και προσωπικότητες.

Ποια είναι η ιδεολογική καταβολή του όμνι (που φανερώνεται και τόσο περίτρανα αλλά εγώ δεν το βλέπω) που είναι ενάντια στους εβραίους, τους κομμουνιστές, τους δείκτες στον προγραμματισμό, τους αστούς, τους ομοφυλόφιλους, ΚΑΙ πέφτει και στο libertarian left στο Political Compass; Βοηθήστε με.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Ο paredwse πρέπει να περιμένει, γιατι οι καθοδηγητές μου τώρα εξετάζουν τα μηνύματα του και θα μου στείλουν αύριο την απάντηση.

Περιμένω εναγωνίως.

Ελπίζω τουλάχιστον οι καθοδηγητές σου να σου τραβήξουν το αυτί για άσχετες και ανιστόρητες μπουρδολογίες όπως αυτή που πέταξες παραπάνω:

Ο Νίτσε μιλάει για το θεό της Π.Διαθήκης. [...]

Ποιοι είναι οι καθοδηγητές του όμνι, για τους οποίους ακούω και ξανακούω; Μπορώ να τους γνωρίσω;

Ποια είναι η ιδεολογική καταβολή του όμνι (που φανερώνεται και τόσο περίτρανα αλλά εγώ δεν το βλέπω) που είναι ενάντια στους εβραίους, τους κομμουνιστές, τους δείκτες στον προγραμματισμό, τους αστούς, τους ομοφυλόφιλους, ΚΑΙ πέφτει και στο libertarian left στο Political Compass; Βοηθήστε με.

Ψάξε, ψάξε, θα βρεις την ιδεολογική του καταβολή. Αυτή που καλλιεργεί το μίσος στη διαφορετικότητα και η οποία, παράλληλα, δαιμονοποιεί τους αστούς (πού'ναι αυτοί μόνο ο ομνισλασισμός θα μας το πει) και μισεί θανάσιμα τους επιστήμονες... Η λαϊκή κουλτούρα που τα σαρώνει όλα στο διάβα της στο όνομα του "λαού". Και του έθνους, για να μην ξεχνιόμαστε.

Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να βάλει στη ζωή του όση και ότι είδους "θρησκεία" θέλει γιατί ευτυχώς ζούμε σε ένα ελεύθερο κόσμο ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε .

Πιστεύω πως είναι κρίμα στη χώρα που γέννησε τον Ορθολογισμό να φτωχαίνουμε πνευματικά εδώ και χιλιάδες χρόνια βάζοντας αυτογκόλ μέσα μας με ξενόφερτες(βλ. Εβραικές,Βαβυλωνιακές,Περσικές) πρακτικές . Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.

funny%20animated%20gifs%2032.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...