anarxos0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Και αντα αυτου τι εχουμε ενα μικρο κειμενο οτι ηρθαν "καποιοι" φιλοσοφοι . Ποιοι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:18 ---------- Καλα σκεψου μονο το εξεις . Εαν υπηρχαν τοσες πολλες μαρτυριες της εποχης ,, δεν θα τις χρησιμοποιουσαν;
@@sos@@ Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Και αντα αυτου τι εχουμε ενα μικρο κειμενο οτι ηρθαν "καποιοι" φιλοσοφοι . Ποιοι; Οι εξής : Ο ... κανείς . KAI ;;; EDIT Ναι θα τις χρησιμοποιούσαν , αλλά δεν το έκαναν γιατί δεν υπήρξαν μαρτυρίες . Και ;;;;;
anarxos0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Οι εξής : Ο ... κανείς . KAI ;;; EDIT Ναι θα τις χρησιμοποιούσαν , αλλά δεν το έκαναν γιατί δεν υπήρξαν μαρτυρίες . Και ;;;;; Μονο δυο ερωτησεις και μου δινεται μονολεκτικα δυο απαντησεις. Οταν δεν εχεις μαρτυριες για κατι ,τι κανεις ; Δυο , ποιοι ειναι αυτοι που θα ειχαν αμεσο συμφερον στην κατασκευη μαρτυριων και με ποιο σκοπο.
@@sos@@ Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μονο δυο ερωτησεις και μου δινεται μονολεκτικα δυο απαντησεις. Οταν δεν εχεις μαρτυριες για κατι ,τι κανεις ; Δυο , ποιοι ειναι αυτοι που θα ειχαν αμεσο συμφερον στην κατασκευη μαρτυριων και με ποιο σκοπο. 1) Κατασκευάζεις μαρτυρίες, χαλκεύεις άλλες , πλαστογραφείς κ.α . που μάλλον εμπίπτουν στους κανόνες χρήσης του insomnia. και 2)Αυτοί που θα ήθελαν να κοροιδέψουν τον κοσμάκη της εποχής εκείνης ,τώρα για ποιόν αρχικά σκοπό ; Που να ξέρω εγώ τι "τι πίτουρα" είχε ο καθένας από αυτούς μέσα στο κεφάλι του.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αχ τί μου θυμίζει η φιλανθρωπία της εν λόγω μαντάμ: Οταν λεμε οτι οι "ερμηνειες" των "Πατερων" ειναι για τα πανηγυρια. Ακου εκει τι ειπε ο ανθρωπος. Που το σκεφτηκε? Παζλ ειναι τα λογια του Χριστου τελικα με τουλαχιστον 10 διαφορετικα endings και νοηματα.
anarxos0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 1) Κατασκευάζεις μαρτυρίες, χαλκεύεις άλλες , πλαστογραφείς κ.α . που μάλλον εμπίπτουν στους κανόνες χρήσης του insomnia.και 2)Αυτοί που θα ήθελαν να κοροιδέψουν τον κοσμάκη της εποχής εκείνης ,τώρα για ποιόν σκοπό ; Που να ξέρω εγώ τι "τι πίτουρα" είχε ο καθένας από αυτούς μέσα στο κεφάλι του. Το πρωτο ναι , αυτα ακριβος κανεις. Μονο που δεν κανεις τετοια απλα για να κοροιδεψεις τον κοσμακη. Αυτα τα κανεις οταν αναζητάς παγκοσμια κυριαρχια. Και πες που υπαρχει καλυτερη χαλιναγώγηση περα απο της θρησκείες;
anarxos0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ζηταω συγνωμη που σας κουρασα λιγο περισσοτερο, ζηταω και συγνωμη για οσους αναγκασα να αλλαξουν μπριζες στα σπιτια τους. Σας ευχαριστω που με ακουσατε. Ειρηνη υμειν αδέλφια, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός.
@@sos@@ Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Και πες που υπαρχει καλυτερη χειραγώγηση περα απο της θρησκείες;Πουθενά από όσα γνωρίζω . Συμφωνούμε . Στην αρχή ο πρώτος που το συνέλαβε το θέμα , μπορεί να είχε και πιο ταπεινά κίνητρα anarxos0 . ΕDIT Aφεριμ
anarxos0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πουθενά από όσα γνωρίζω . Συμφωνούμε . Στην αρχή ο πρώτος που το συνέλαβε το θέμα , μπορεί να είχε και πιο ταπεινά κίνητρα anarxos0 . ΕDIT Aφεριμ Αυτο ομως δυστυχως δεν το γνωριζουμε και ουτε προκειται να το μαθουμε ποτε, παντως αυτο που με σιγουρια μπορουμε να πουμε , ειναι οτι εκανε πολλη καλη δουλεια.
afentiko7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πουθενά από όσα γνωρίζω . Συμφωνούμε . Στην αρχή ο πρώτος που το συνέλαβε το θέμα , μπορεί να είχε και πιο ταπεινά κίνητρα anarxos0 . Ρωτάμε μόνοι μας, απαντάμε μόνοι μας, ωραία πράγματα. Και πες μου τη σήμερον ημέρα πως καταφέρνει η χριστιανική θρησκεία να χαλιναγωγήσει τους πιστούς της. Και αν ας πούμε δεν καταφέρει να τους χαλιναγωγήσει, τι θα κερδίσουν οι πιστοί? Οι ορθόδοξοι συγκεκριμένα θα βγάλουν λεφτά, θα ζήσουν περισσότερο, θα πηδάνε καλύτερα, σε τι θα τους ωφελήσει η α-θρησκεία? Γιατί και η αθεια δεν βλέπω να ωφέλησε πολύ τους ανατολικούς. Και πες μου πως αν επικρατήσει αθειστικό καθεστώς στο αφγανιστάν πως θα ωφελησει τους αφγανούς? Θα φυτρώσει η γη? Θα παράγουν περισσότερα διαμάντια? @wash, ok man όπου δε μας βγαίνει το ρίχνουμε στο "δε σε πιάνω".
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για αρχή θα έδεναν λιγότερες βόμβες πάνω τους τις οποίες θα ανατίναζαν μέσα σε εστιατόρια.
afentiko7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για αρχή θα έδεναν λιγότερες βόμβες πάνω τους τις οποίες θα ανατίναζαν μέσα σε εστιατόρια. Eσύ δλδ νομίζεις ότι οι Ιρακινοί ανατινάζονται επειδή το λέει το κοράνι και όχι γιατί εισέβαλλαν οι Αμερικάνοι? Και δεν νομίζω να υπάρχουν πολυτελή εστιατόρια στο αφγανιστάν και στο ιράκ. edit: μην πιστεύουμε το παραμύθι πως για τις επιθετικές ενέργειες ορισμένων ισλαμιστών φταίει το κοράνι. Η αμερικανική ιμπεριαλιστική πολιτική ειναι υπεύθυνη που θεωρεί καθήκον της να συνεχίζει να στηρίζει την ύπαρξη του κράτους του ισραήλ. Αν αυτό το κράτος εξαλειφθεί, πάπαλα η καραμέλα της "τρομοκρατίας".
tacticalcube138 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ρωτάμε μόνοι μας, απαντάμε μόνοι μας, ωραία πράγματα. Και πες μου τη σήμερον ημέρα πως καταφέρνει η χριστιανική θρησκεία να χαλιναγωγήσει τους πιστούς της. Και αν ας πούμε δεν καταφέρει να τους χαλιναγωγήσει, τι θα κερδίσουν οι πιστοί? Οι ορθόδοξοι συγκεκριμένα θα βγάλουν λεφτά, θα ζήσουν περισσότερο, θα πηδάνε καλύτερα, σε τι θα τους ωφελήσει η α-θρησκεία? Γιατί και η αθεια δεν βλέπω να ωφέλησε πολύ τους ανατολικούς. Και πες μου πως αν επικρατήσει αθειστικό καθεστώς στο αφγανιστάν πως θα ωφελησει τους αφγανούς? Θα φυτρώσει η γη? Θα παράγουν περισσότερα διαμάντια? @wash, ok man όπου δε μας βγαίνει το ρίχνουμε στο "δε σε πιάνω". Και μόνο ότι θα σταματήσει η καταπίεση των γυναικών και η μπούρκα είναι υπεραρκετό αγαπητέ, δεν επιτρέπεται καν να το ρωτάς. Απλά αδικαιολόγητος. Επίσης έχουμε ξαναπεί για τον εσχατολογικό, τελολογικό χαρακτήρα του χριστιανισμού συν την νοσηρή αντίληψη περί παντοδύναμου όντος έξωθεν του υπαρκτού κόσμου που όλα τα βλέπει και όλα τα ακούει, κοινώς μας ρουφιανεύει, συν την υποτιμητική στάση προς ζώα που τα θεωρεί πήλινα σκεύη και τη φύση και πολλά άλλα, φαντάσου να έκλειπαν όλα αυτά.
pournaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Eσύ δλδ νομίζεις ότι οι Ιρακινοί ανατινάζονται επειδή το λέει το κοράνι και όχι γιατί εισέβαλλαν οι Αμερικάνοι? Οι ιρακινοι ανατιναζονται τα τελευταια χρονια, το κολαι στο ανατιναγμα το εχουν οι παλαιστινιοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.