menmas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Χαίρετε Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει τι γίνεται με τα blogs? Για να αναρτίσω κάτι η να κάνω ένα σχόλιο σε ένα blog πρέπει να έχω φτιάξει δικό μου blog πρώτα? Εγώ νόμιζα ότι γράφει οποιος θέλει στα blogs και μπορει να ανοκοινώνει να σχολιάζει κτλ? Πως γίνονται αυτά? Μπήκα σε ενα blog τυχαία και πάτησα Σύνδεση γιατι νόμιζα πως θα πρέπει να αφήσω ίσως κάποιο μαιλ στον ιδιοκτήτη του blog, αλλά το λινκ αυτο με βγάζει αλλόυ και δείχνει βήματα για να φτιάξω δικό μου blog. Ρίξτε μια ενημέρωση το έχω χάσει λίγο το θέμα! Ευχαριστώ!
black_widow Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Λοιπόν για το wordpress θα σου πω που έχω εγώ blog: οι άλλοι μου αφήνουν σχόλια στα άρθρα μου αλλά έχω επιλέξει στις ρυθμίσεις να τα βλέπω πρώτα εγώ , να τα εγκρίνω ( για να αποφύγω spam) και μετά να εμφανίζονται στο blog. Για να αναρτήσει κάποιος άρθρο στο blog μου πρέπει να τον κάνω editor, αλλιώς δε γίνεται.
Praetorianos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έχει κάνει ο ιδιοκτήτης του blog. Σε μερικά μπορείς απλά να κάνεις comment πατώντας καταχώριση σχολίου, σε άλλα χρειάζεται να γράψεις ένα κωδικό για αποφυγή spam και σε άλλα πρέπει να είσαι εγκεκριμένο μέλος για να γράψεις comment. Τουλάχιστον στο blogspot.com, στα άλλα μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό.
menmas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καταρχας να σας ευχαριστησω πολυ παιδιά! Από ότι κατάλαβα είναι θέμα ρυθμίσεων του δημιουργου οποτε φαντάζομαι μπορεί αν θέλει να βάζει μόνο αυτος θέματα χωρις να δίνει άδεια σε άλλους να σχολιαζουν ή να βάζουν και αυτοί κάτι. Στο blogspot που μου ειπες και φαντάζομαι και πιθανά και αλλου για να γίνεις εγγεκριμένο μέλος θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το διαχειριστή έτσι δεν είναι? Ευχαριστώ!
Praetorianos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Στο blogspot που μου ειπες και φαντάζομαι και πιθανά και αλλου για να γίνεις εγγεκριμένο μέλος θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το διαχειριστή έτσι δεν είναι? Ναι αν έχει βάλει αυτή τη ρύθμιση πρέπει να ζητήσεις άδεια από τον διαχειριστή. Αναλυτικά οι ρυθμίσεις είναι:
menmas Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μπορω να πω οτι κατατοπίστηκα!!! Για να καταλαβαίνω και τι κάνω ψάχνοντας! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.